Lukijat

torstai 4. maaliskuuta 2021

LOMA


Huh-huh,
loma on kääntymässä jo lopuilleen ja vasta nyt ehdin, jaksan, muistan koneelle...

Illat ovat menneet leppoisissa merkeissä, muun muassa Pupusen kanssa koottu palapeliä. Olen myös hiihtänyt. Edellisestä kerrasta onkin jo tovi, tapahtui Suomulla 2002. Mies nauroi tyylilleni, lähinnä toppahousuilleni. Traumasta toipumiseen meni 19 vuotta. Ostin uudet housut, sukset ovat samat vanhat, neljättä kertaa ladulla sitten hankintavuoden 2000. Lipsuivat.


Myös Pupunen oli suksilla, tyyli vaan on toinen.
Eivätkä housutkaan herätä hilpeyttä...
.

9 kommenttia:

  1. Hih, mä olen hiihtänyt viimeksi sinä yönä, kun täytin 19 vuotta. Onhan siitä "muutama" vuosi aikaa. Tyylikäs tuo Pupunen!
    Mieluisaa maaliskuun alkupuolta!

    VastaaPoista
  2. Hyvää lomaviikon viikonloppua! Oli kiva lukea, ettäloma on mennyt leppoisissa merkeissä. Palapelien kokoaminen on mukavaa puuhaa. Minä en ole vielä hiihtänyt tänä talvena. Meillä alkaa tänään hiihtoloma. Tarkoitus on ensi viikolla hiihtää. Samalle reissulle on suunniteltu makkaranpaistoa :) Mahtavaa maaliskuuta!

    VastaaPoista
  3. Olet melkein yhtä ahkera hiihtäjä, kuin minäkin..:)

    VastaaPoista
  4. Kyllä toppahousuissa on taikaa! Kannattaa panostaa. Minulla oli kerran kirkkaankeltaiset verkkarit. Niistä saattoi jäädä traumoja ;D

    VastaaPoista
  5. Hyvää loppulomaa teille! Hienolta ja avaralta näyttä. Kiva asu Pupusella, joskus aikoinaan tyttärellämme oli myös kirkkaan keltaiset lasketteluhousut. Mäessä on turvallista pukeutua kirkkaisiin väreihin. Kovasti on mieleni tehnyt tasaiselle ladulle, mutta siellä ne sukset ja monot odottaa. Kuvasin ne jo myyntiä varten, mutta en raaskinutkaan.

    VastaaPoista
  6. Palapelejä on kiva tehdä. Minulla on monta odottamassa; kunhan noilta käsitöiltä malttaisi.
    Viis veisaa vaan muiden hiihtokommenteista. Ei siinä mitään tyylipisteitä jaeta ja toisaaltahan on kiva tuottaa hilpeyttä muille. Minutkin saa ladulla ohittaa aivan vapaasti - ja ohittavatkin, itseäni paljon vanhemmat mummot.

    VastaaPoista
  7. Itse en tavallisilla suksilla ole hiihtänyt muutamiin vuosiin. Tykkään noista "tynkäsuksista" tai jotkut sanoo liukulumikengiksi. Mitä sitten lie ovat. Ne on sellaset tanakat läpsykät mennä umpimettässä. Toki niilläkin pystyy kaatuun. Heh. Upee asu Pupusella! Mä rakastan keltasta väriä ja käytänkin sitä aika paljon. Ja se myös näkyy, mistä tykkään kanssa. Olispa aikaa rauhottua palapelin ääreen. Niitä on kiva tehdä!!

    VastaaPoista
  8. Ai kun mä tykkään paalapeleistä!! Niitä ei vaan voi alottaa kun niiden tekemistä ei voi lopettaa, ennen kuin viimenen pala on laitettu.

    VastaaPoista
  9. Kiitos Stansta, TarjaK, Hannele, Sartsa, KässäRitu, Puikkonen, Peikkovilla, Suvi ja Saija! Aika vähiin jäi meikäläisen hiihtelyt, mutta ei pääse kukaan sanoa, että turhaan ne sukset sinne asti veivattiin... :o)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!