Lukijat

perjantai 5. huhtikuuta 2024

Jumi

Lankalauantaina liukenimme kolmeksi päiväksi Vierumäelle.

Menomatkalla poikettiin kuitenkin Tampereella, vietiin appivanhemmille pääsiäistervehdys: pasha (jonka unohdin kuvata, mutta aikaslailla samanlainen kuin edellisen postauksen kotona nautiskeltu), tipu-sukat ja höyhenhuiska (joka sekin kuvattuna vain edellisessä...).

Anopille tipuset, koko 42 & Appiukolle perussukat, koko 44.
Langanmenekki 183 g.

Vierumäki on varsin liikunnallinen kohde: Mies ja Pupunen kävivät päivittäin kuntosalilla ja/tai uimassa. Itse könkkäsin paikasta toiseen kyynärsauvan kanssa, punttista ja kylpylää vältellen. Eli siis lähinnä vain hotellihuoneen ja kahvion/ ravintoloiden väliä tösselehtien. Pääsiäsipöperöt olivat kyllä maukkaita, muuten oli vähän tylsää.

No, paremman puutteessa sitten lueskelin ja pyöräytin muutamat sukkaset. Jumiuduin Anopin tipusten myötä matalavartiseen palmikkosomisteeseen. Tylsää tämäkin... Langanmenekki neljään sukkapariin 304 g, koko 37-39, Seiskaveikkaa. Jos näitä tekisi vain vihreän sävyissä, voisi saada aika kivan joulukuusen...

Olen jo kolmatta viikkoa sairauslomalla. Vasempaan polveen iski yllättäin niveltulehdus, vaikka en ole kaatuillut tai kompuroinut koko talven aikana! Työterveyslääkäri epäili jo nivelrikkoa, mutta röntgenkuvien mukaan kulumaa ei ole ikäni huomioiden normaalia enempää, sen sijaan polvessa on nestettä ja tulehdus jyllää. Kipu on kuin puukkoa polvilumpion sisällä pyörittelisi, ja se puukko ei totisesti ole tylsä! Muuten kotona koikkelehtiminen on todella tylsää...


9 kommenttia:

  1. Tuo kuusi sukista sai hymyn kasvoille. Kivoja sukkia olet neulonut. Olet nopee, kuten lapsenlapsistani joku vuosia sitten sanoi minulle. Sinä se vasta nopee olet.
    Paranemista polven kanssa, kävely on kyllä niin tarpeen . Nimim. jalkojensa kanssa kipuillut

    VastaaPoista
  2. Kivoja sukkia pirteissä väreissä! Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
  3. Kivan näköisiä sukkia, sama malli, mutta eri värit ja sukatkin näyttää silloin erilaisilta. Voi, harmi sinun polveasi. Sairastaminen on aina ikävää ja kun ei pääse liikkumaan, käy aikakin pitkäksi. Pikaista paranemista sinulle!

    VastaaPoista
  4. Vierumäellä on tullut käytyä poikien kanssa hiihtämässä mutta siitä on aikaa . Minulla on nivelrikko molemmissa polvissa ja välillä vihloo niin pirusti .
    Kivoja sukkia sait tikuteltua ja pikaista toipumista toivon ❤️ .

    VastaaPoista
  5. Kauniita sukkia koko rivi eikä mitään tylsiä värejä! Nivelvammat ovat ikäviä, itselläni on ollut jo monta vuosikymmentä tenniskyynärpää, joka välillä pahenee ja silloin kylmähoito vie kipua pois. Pitäisi saada varaosia.

    VastaaPoista
  6. Yllättävä ja pakollinen pysähtyminen on haastavaa mielelle ja kropalle. Toivottavasti jalkasi paranee hoidolla ja levolla.
    Pakollinen pysähtyminen tekee kyllä hyvää neuleharrastukselle ;) Samaa mallia on tylsä toistaa, mutta noissa on kuitenkin silkkaa väri-iloittelua meneillään.

    VastaaPoista
  7. Voi kuinka kurjaa. Niveltulehduksista on sen verran kokemusta, että otan todella osaa. Toivottavasti polvi paranee pian.

    VastaaPoista
  8. Kiitos IsoGnu, Stansta, Purulaari, Nila, TanssivaTikki ja Sartsa!
    Toivon, että maanantaina pääsisin jo töihin. No, hissittömän talon kolmanteen kerrokseen on kyllä tällä jalalla kiipeämistä, mutta ajan kanssa, ajan kanssa...

    VastaaPoista
  9. Ihania sukkia, kauniissa väreissä 🌞 täältä toivottelen myös paranemista 💖

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!