Sivut

Lukijat

tiistai 27. elokuuta 2013

Ihana väri!!

Veljenvaimonsiskolle tekemäni valmistujaissukat olivat ilmeisesti mieleiset,  sain tilauksen vielä yhdestä sukkaparista. Tosin ehkä hieman yllytettynä, olen ruinannut lähipiiriltä sukkatoiveita, kun sukkia tuntuu tipahtelevan puikoilta ylituotannoksi asti...

Tilaaja toimitti langan, Seiskaveikan uutuus-raitaa. IHANA VÄRI!!! Ihan kuin kasvivärjättyjä sävyjä, niitä kaikkein parhaiten onnistuneita! En malttanut odotella Sukkasadon alkua, HETI oli saatava puikoille!!

Yleensä en suosi kauhean pitkiä sukanvarsia, mutta tästä sävystä olisin voinut kutaista vaikka metriset! Tämän pidempiä en uskaltanut, että saan takuulla samanlaisen raitajaon molempiin (119 g).

Harmi, ettei näitä samoja värejä myydä myös yksivärisillä kerillä! Tuo kellanvihreä on niin ihanaaaaaaaaaaaaaaa!! Tontinreunan koivuissa alkaa olla jo vähän samanlaisia sävyjä.

19 kommenttia:

 1. Kylläpä onkin kauniit värisävyt!

  VastaaPoista
 2. Onpa kauniin syksyiset sävyt!
  Kauanko aikaa sinulla menee yhden sukkaparin tekemiseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpäs ole koskaan kellottanut, naisten kokoisen varren tekee bussissa Tampereen suuntaan mennessä, terän takaisin tullessa. :o)
   Kotona kudon aina muutaman kerroksen hommien välissä, ajatusten kirkastamiseksi. Juuri koskaan en tee sukkia yhdeltä istumalta, mutta kyllä naisten sukkapari päivässä valmistuu, jos ei ole muuta ihmeempää tekemistä. :o)

   Poista
 3. Vähä siistit, sanoi meidän Oskari 9.v

  VastaaPoista
 4. Hipelöin kaupassa tuota herkkuvärilankaa, mutta kun en voi kutoa sinne jäi. On aivan ihanat nuo värit. Tosi raikkaita ja mikä parasta välillä "uusia" sävyjä totuttujen rinnalle.

  VastaaPoista
 5. Keltainen ei kuulu lempiväreihini mutta tämä väritys sopii hyvin silmilleni:)

  VastaaPoista
 6. Kyllä onkin kauniin värinen lanka ja hienot sukat tuli.

  VastaaPoista
 7. Syyskuusukat! Ihan selvästi. Ja sama oranssina olis yhtä makee :)

  VastaaPoista
 8. Sulautuvat hyvin syksyiseen maastoon :).

  Ylituotanto-ongelma on onneksi positiivinen.

  VastaaPoista
 9. Kaunis väritys. Pitäisiköhän kipaista kauppaan hakemaan lankaa, ennenkuin sukkasato alkaa...

  VastaaPoista
 10. Tosi ihana väri...just tämän hetken suosikkini...:)

  VastaaPoista
 11. Minustakin vaikuttaa suoratsaan houkuttavalta tuo väritys!

  VastaaPoista
 12. Mäkin tota lankaa oon kaupassa hiplannu ;) ihanaa taas neuloskella sukkia !

  VastaaPoista
 13. Minusta tuossa on kans ihanat värit. Muistaakseni tuota lankaa kyllä oli jo viime syksynä, tein kaverille siitä sukat ja itselleni haaveilen samanlaisia.

  http://riikanneuleet.blogspot.fi/2012/09/242012.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa, vanha väri! Mutta minulle uusi, kun harvemmin teen mitään "valmiista" langoista - tai jos teen, yhdistan usein yksiväriseen. Suunnitelmissa sukkasia siitä vaaleanpunertavasta raitalangasta, josta sinäkin olit tehnyt tuossa postauksessasi. :o)

   Poista
 14. Kiitos Mummeli, Rva Kivitikka, Susan (ja Oskari!), Vekki, Irma, Intsu, Tilkkureppu, MariJ, Pepi, Annukka, Eija, Irmastiina, Auli, -H-, Riitta ja Riikka! :o)
  Kyllä langan värillä vaan on hirmuinen merkitys, ilokseen kudoskelee houkuttavan värisiä, mustat ja siniset yhtä tuskaa... ;o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!