Sivut

Lukijat

torstai 8. elokuuta 2013

Jämäsukkia

 
Olohuoneen soffapöydällä on "sisustuselementtinä" Iittalan iso lasimalja, johon päätyvät Seiskaveikan jämäkerät. Kippo oli jo niin täynnä, että kerät alkoivat putoilla ilmavirrasta lattialle aina sohvalle suunnatessa.

Muutamat jämäsukat sitten tekaisin. Kirjavat polkat ja raitalangat ovat vähän hankalia, kun loppukerälle ei oikein löydy järkevää käyttöä. Yhdistin kirjavaa yksiväriseen, riittivät mukavasti lasten sukkiin, kokoon 27/28 - ja samalla maljasta hupeni 325 g.

Sarjatyönä samaa tahtiin: oranssit, ruskeat ja vihreät 65 g, vaaleanpunaiset 68 g ja punaiset 62 g. Ehkä näille löytyy vielä ottajansa - viimeistään joulun alla tyrkkään johonkin hyväntekeväisyyskampanjaan...

PS. Tietääkö kukaan, mahdetaanko tänäkin syksynä kerätä Sukkasatoa??

15 kommenttia:

 1. Voi vitsi tuota sinun vauhtiasi!!
  Vaaleanpunaiset ja oranssit ovat ihanat!
  Olen muuten käyttänyt noita viirullisia ja kuviollisia (voiko näin sanoa) jämälankoja sukkien varsiin/kantapäihin ja/tai kärkeen.

  VastaaPoista
 2. Hienoja, tykkään toDeLLakin jämäsukista, suoarastaan rakastan niitä!! :)Nuokin on jokainen pari niin kaunis!

  VastaaPoista
 3. Ihania jämäsukkia. Kauniit värit.

  VastaaPoista
 4. Oi, Rva Kivitikka "varasti" mun lempparit!!! Mäkin rakastuin oransseihin ja vaaleanpunaisiin <3 Sulla on kyllä uskomaton vauhti!!! Ja taito!

  VastaaPoista
 5. Ravelryssä ainakin Ravelryn sukkasato ryhmässä oli jo jotakin heräilyä (lähinnä Monderaattoreiden etsintää). Mukava se kyllä olisi saada sukkasato pystyyn tänäkin vuonna.

  VastaaPoista
 6. Mahtavia sukkia! Minäkin odotan Sukkasatoa, kun pari vuotta on jäänyt väliin, mutta vielä ei ainakaan ole Sukkasadon blogeissa asiasta tietoa.

  VastaaPoista
 7. Niin komeita sukkia että! Sulla on kaiken aikaa sukkatehdas pystyssä kaiken muun touhuamisen ohessa.

  VastaaPoista
 8. Aivan ihania jämäsukkia! Upean värisiä kaikki :)

  VastaaPoista
 9. Kauniita ovat! Miks mä en saa taas mitään aikaseksi?

  VastaaPoista
 10. Huikee vauhti rouvalla :)
  Ja nättiä syntyy! Mä sain viimein keskeneräisen virkkuun illalla valmiiksi, laitoin pöydälle, että muistan postittaa.....ja huomasin vasta tuntien kuluttua että sekin oli ollut mun kaffekupposen uhri. Persiilleen meni se homma, alusta vaan...

  VastaaPoista
 11. Jämistä tuleekin ne kauneimmat sukat, niinkuin nämäkin tässä ♥

  VastaaPoista
 12. Kiitos Rva Kivitikka, Auli, Eija, Pohdiskelija, Megi, MariJ, Sinipellavainen, Intsu, Möhönasu, Pepi ja Sude! :o)
  Jämäsukat ovat tosiaan innostavia, niissä kun pääsee oikein "suunnittelemaan" valmisraitasukkien sijaan - ja siitä se vauhtikin johtuu! :o)
  Toivon tosiaan, että taas löytyisi innokkaita sukkasatolaisia ja muutama emo! Vaikka pelkäänkin, että koko kesän vaivannut sukkasyyhy hellittää heti ilmoittautumisen jälkeen...

  VastaaPoista
 13. Sukasato2013 ilmoittautuminen on alkanut, tiedoksi vain:)! Minä pääsin jo Heinälatoon.. Kannattaa käydä ensiksi kotiladossa ja sieltä löytyy uudet tiedot:)!

  VastaaPoista
 14. Kiitos Elise55!
  Minäkin jo ilmoittauduin, samaan latoon paalataan!! :o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!