Lukijat

maanantai 12. elokuuta 2013

Pissainen palkka

Viimetalvisen opiskeluni ja "osastolla oleiluni" mahdollisti ihana Veljenvaimo, joka lupasi käyttää koiria päivisin pissalla, jos/kun Miehellä on hankalan pitkät työpäivät. Ja kyllä sitä ystävällistä tarjousta sitten (hyväksi)käytettiinkin!! Projektityöviikoilla Veljenvaimo poikkesi lounastauollaan tai töiden jälkeen ulkoiluttamaan Koirarouvaa ja Ikäneitoa 1-4 kertaa viikossa!!

KIITOS! KIITOS! KIITOS!

Ja jotta kiitos olisi vähän konkreettisempikin, halusin antaa jonkin pysyvän muiston, "pissatuspalkan". Veljen perhe viettää paljon aikaa farkkumökillä, jonka Veljenvaimo on laittanut todella kauniiksi ja viihtyisäksi. Jotain siis sinne - ja tässä kohden apuun riensi taidokas ystäväni Terhi

Terhi suunnitteli ja toteutti perhosparven ja pari muuta örkkiä, jokaiselle mökinhaltijalle omansa. Naisväki keveinä perhosina, hunajanviljelyä harrastavat Veli ja Isä ovat tietenkin mehiläisiä.

 
Myös meille omamme: minä yökkösenä ja Mies kärpäsenä...
  
Siellä se koko suku liihottaa, farkkumökin takan lämmössä.

Vasemmassa alakulmassa Faari, rusehtava Mummo, keltainen Sisko, vaaleanpunainen Veljentyttö Nuorempi, vihreä Veljentyttö Vanhempi, sininen Veljenvaimo ja oikeassa alanurkassa Veli. Minä ja Mies päristelemme tuossa keskellä, Mies selvässä syöksykiidossa.

KIITOKSET myös Terhille toteutuksesta!!
Nämä oli ilo antaa. 

10 kommenttia:

 1. On niin kauniita perhosia ja örkkejä:) Sinä aina keksit niin ihanat lahjat millä ilahduttaa!

  VastaaPoista
 2. Tuommoinen "koiranpissattaja" olisi kyllä mukava ja tarpeen meilläkin :) Hienon palkan sinä hänelle keksit laittaa .

  VastaaPoista
 3. Siitähän saisi koko suvun haaviin =)

  VastaaPoista
 4. Aivan upeita perhosia ja kärpäsiä...

  VastaaPoista
 5. Kiitos Intsu, Mummo pajukorissa, Sude, Rva Kivitikka, Terhi, Sinipellavainen, Anne, Eija ja Vekki! Tosin kiitos kuuluu Veljenvaimolle ja Terhille! :o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!