Lukijat

perjantai 6. joulukuuta 2013

Antaa hyvän kiertää!

Veli ja Veljenvaimo reissasivat pari viikkoa, oli taas mieluinen pesti Veljentyttöjen seuraneitinä. Enempi olin paikanpäällä viikonvaihteiden tienoissa, viikolla myös kotosalla, olihan Veljenvaimon auto käytössäni (tulen ikävöimään sitä...)

Aamulla perinteinen kotiinpaluurituaali: makaronilaatikko, jonka Veljentytöt lupasivat lykätä uuniin - ja sitten kotiin. Äsken Veli, Veljenvaimo ja Veljentyttö Nuorempi poikkesivat hakemaan auton ja  kertomaan matkakuulumiset - ja mieluisat tuliaiset: JOULULEHTIÄ Amerikanmaalta.

KIITOKSET!! Seuraneiteily on kyllä niin kivaa, että se jo yksinään riittäisi!

No, tulivat tietysti normaalien sivistyneiden ihmisten tapaan pääovesta. Oven takana oli myös postipaketti, leiman mukaan postitettu 28.11.2013 klo 17:47. Mitä ihmettä?? Ja kuinkahan kauan se oli siellä värjötellyt, pakettipolo!? Kotona ei ole kovin oltu, ja silloinkin Mies kulkee alaovesta ja minä takaovesta, pääovelle ei ollut vilkaistu päiväkausiin, kun ei ole ollut luntakaan luudittavaksi. Ihan yksin oli joutunut oven takana värjöttelemään, kun ei ovikelloonkaan ylettänyt, pakettiparka!

Paketista kuoriutui kehnosta kohtelusta huolimatta hyväntuulinen tonttu! Tuuhea parta lienee lämmittänyt sen verran, ettei ollut ottanut isommin nokkiinsa. No, somaan pottunenäänsä... ;o)

Niiiiin ihana! Poseeraa nyt soffan kulmalla, mutta joulun airut saa kyllä vielä paremman paikan - ja nimenkin! Ja itse asiassa tonttu lähtee vielä mukavalle matkallekin...

Syksyllä Sude laittoi hyvää kiertoon - ja minähän otin haasteen vastaan!

KIITOS SUDE, olipa mukava ja mieluisa yllätys!!!

Haasteen ideana on laittaa hyvä kiertoon eli haasteen vastaanottaessaan lupautuu jatkamaan haastetta ja laittaa kolmelle jotain itsetehtyä hyvää mieltä tuottamaan. Eikä sen tarvitse olla kudottua tai ommeltua, myös tuunaukset ja askartelut käyvät ihan yhtä hyvin - tai miksei vaikka leipomukset tai muut oman kotikyökin tuotokset!? Kunhan haastaa itsensä tekemään jotain omin kätösin!

Lupaan siis lähettää kolmelle kommentoijalle jotain itsetehtyä, kunhan vain hekin lupautuvat jatkamaan haastetta. Jos kommentoijia on enemmän, menee arpapeliksi. :o)

Ota rohkeasti haaste vastaan!!

10 kommenttia:

 1. Nytpä taidan tähän tarttua :)
  Jos vain ennätin kolmen joukkoon?
  Eli siis mukana.

  VastaaPoista
 2. Tämä haaste oli joskus vuodatuksen blogissani. Sitten se lakkasi toimimasta ja kaikki meni pieleen. Nyt otan uudelleen haasteen vastaan :)

  VastaaPoista
 3. Rohkeasti otan haasteen vastaan:)

  VastaaPoista
 4. Olipa hyä että huomasit oven takaa, vaikka tontut ovat tunnetusti hyviä piiloutumaan =)

  VastaaPoista
 5. Minäkin sain tuollaisen ihanan tontun. Olen jo kaksi kertaa osallistunut haasteeseen, vieläköhän kolmannen kerran kehtaisi.... No, taidan nyt jättää väliin, jotta joku muukin saa kokea miten hyvä kiertää :)

  VastaaPoista
 6. Jännä nähdä minne reissuun tonttu pääsee mukaan :-D

  VastaaPoista
 7. Kiios KahviKaneli, Eija, Kirsi, Mehtäemäntä, Sude, Eija, Rva Kivitikka ja Pepi! :o)
  *
  Mahtavaa, että haaste otettiin vastaan! Ja mitä tässä arpomaan, pistetään neljä hyvää liikkeelle!! :o)
  KahviKaneli, Eija, Kirsi ja Mehtäemäntä, olkaa ystävälliset ja laittakaa yhteystiedot sähköpostiin (osoite sivupalkissa), koitan saada joatin liikkelle jo tämän vuoden puolella! :o)
  Aaah, mahtavaa! Kiitos Sude! :o)

  VastaaPoista
 8. no höh mä oon myöhässä oisin ollut tosi innokas osallistumaan tämmöseen haasteeseen,ehkä sitten ensi kerralla

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!