Sivut

Lukijat

sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Oikeaa Äitienpäivää!

Enkelipojan Äitienpäivää on vietetty jo 19 kertaa, mutta nyt vietetään ekan kerran ihan "oikeaa"!

Arvostan sitä, että Mies - joka ei ole Enkelipojan isä - on kaikkina näinä yhteisinä vuosinamme ostanut Äitienpäiväksi kukan ja kysynyt, haluanko käydä haudalla.

Vaan nyt ovat ihan selvästi vielä uudet Äitienpäivärutiinit hakusessa: Mies ja Pupunen olivat unohtaneet kukan (muistivat vasta, kun lähdin hakemaan omalle Äidille ja Anopille - sain kyllä siinä vaiheessa rahan, jolla ostaa itsellenikin...), aamulla ei vuoteeseen kannettu leivoskahveja (sämpyläkaffeet keittiössä odottivat valmiina) ja äitienpäivälounaskin jäi pelkäksi haaveeksi (Mies ei ollut älynnyt tehdä pöytävarausta).

No, harjoitellaan seuraavina vuosina enemmän... ;o!)

Mutta lahjan sain, mieluisan sellaisen! Vastikään ilmestynyt Lilly Korpiolan "Pitkä tie äidiksi" pyöri jo tuoreeltaan kirjakaupassa käsissäni, vaan silloin jäi vielä hyllyyn. Oikea toivelahja!

Pitkä tie äidiksi on Lilly Korpiolan omakohtainen kertomus äitiydestä, adoptiosta ja kasvusta perheeksi. Korpiolasta tuli äiti 17 vuoden odotuksen jälkeen, kun hän adoptoi Intiasta 8- ja 13-vuotiaat veljekset Vickyn ja Rahulin. Kirjassaan hän kertoo oman koskettavan tarinansa ja avaa samalla tuoreita näkökulmia suomalaisen naisen elämänkaareen, terapeuttiseen vanhemmuuteen ja monikulttuurisuuteen. Teos tarjoaa myös katsauksen kansainvälisen adoption muuttuvaan maailmaan, jossa eräs uusi ilmiö on vanhempien lasten adoptio.

Omatekoisia kortteja saanen joskus tulevaisuudessa, nyt Huu-Haa Innasen kortilla toivotettiin
Kaikkea Hyvää ja Onnea Vaan! (kuvapuolella)
ja
Rakkaalle Vaimolle ja Äidille sylin täydeltä onnea ensimmäisenä yhteisenä Äitienpäivänä! (tekstipuolella).

Oikein ihanaa Äitienpäivää kaikille
Äideille, Mummuille, Mummoille, Mammoille, Muoreille, Mameille, Mumeille, Famuille, Ämmille, Ämmeille, Isoäideille ja iso-iso-sellaisille!

15 kommenttia:

 1. Suloista ja ihanaa Äitienpäivää sinulle ja perheellesi:))

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, että saat viettää äitienpäivää! Oikein paljon iloa loppupäivään ja tuleviin päiviinkin.

  VastaaPoista
 3. Nautihan äitienpäivästä :-D
  Ihanan huomaavainen mies sinulla!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa OIKEAA Äitienpäivää sinulle♥ Leivokset sänkyyn ja lounaat ravintolassa taitavat olla sinullekin, kuitenkin ihan sivuseikka...:)

  VastaaPoista
 5. Äitienpäivää myös Sinulle :)

  VastaaPoista
 6. Onnea päivääsi poikasen myötä.

  VastaaPoista
 7. Hyvää Äitienpäivän iltaa Sinulle!

  VastaaPoista
 8. Tippa tuli linssiin - sinulla on ollut todella pitkä tie äidiksi! Tai olethan sinä äiti ollut Enkelipoikasi ansiosta, mutta on ihan eri asia olla äiti silloin, kun lapsi on läsnä jokapäiväisessä arjessa. Ihanaa, että Pupunen on saanut juuri sinut äidiksi! :) Hyvää äitienpäivää!

  VastaaPoista
 9. Samoin,m oli liikuttavaa ajatella sinun äitiyttäsi.Minulla on ystävä, jolla on monta enkelivauvaa.... se on niin surullista,
  Mutta nyt on nyt ja sinulla täysi onni nauttia äityidestä oman pikkupojan kanssa, se on mahtavaa! Onnea!

  VastaaPoista
 10. Jälkikäteen hirkuiset onnittelut "ekasta" äitienpäivästä. Olen tosi onnellinen Teidän puolesta, että olette saaneet pienen Papusen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...tarkoitin hirmuiset. Senat jo vähän menevät sekaisin, kun yövuoroa olen lopettelemassa.

   Poista
 11. Kiitos Tilkkureppu, Anniina, Amalia, Rva Kivitikka, Irmastiina, Susan, Eija, Terhi, Hannele, MariJ, Helmi Nainen, Auli ja Eisku!! <3 <3 <3

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!