Sivut

Lukijat

keskiviikko 19. marraskuuta 2014

HPK-sukat

Muuan blogin lukija kysyi, tekisinkö "tilauksesta" HPK-villasukat. No tokihan nyt sukat aina innostavat!!

Mutta HPK??? Mikä se on? Hattulan PanssariKomppania? Helkkarin Paha Krapula? Hurjan Pitkät Koivet? HikiPisaroilla Kyllästetyt?

Hölmö, Panes Kuukkeloiden!! Sieltähän sitä löytyy apu ongelmaan kuin ongelmaan!

Jaaha, Hämeenlinnan PalloKerho. Joka ei palloile, älytöntä! Siis jääkiekkoa?? APUA! Minähän en jääkiekkoa seuraa, en, en, EN! Sitä kertaahan ei lasketa, kun olin lätkämatsia katsomassa, siellähän vaan kässyiltiin!! Siis minä kässyilin. Poikkeus vahvistaa säännön, sanotaan!!

Uuuuh, haastetta kerrakseen! Onneksi Viiriäisenpesästä löytyi ohje logoon!

Näppäränä naisihmisenä kutaisin jo terää tehdessäni kuvion ala- ja yläreunan ihan oikein puikoilla, olisi muun kuvion kohdistaminen sitten helppoa. Jätin pitkät langanpäät (sisäpuolella) kuvion viimeistelyyn.

Seuraavaksi valkea rinkula, loppujen silmukoiden pistely olisi sen jälkeen lastenleikkiä. Tässä kohtaa brisari olisi voinut antaa boxia, sen verran sakeana lenteli ärräpäitä! Ei sitten oma polla sanonut sen vertaa, että neliömäisestä kuviosta (19 s * 19 krs) ei todellakaan tule pyöreää, vaan ELLIPSI!

Piti ottaa aikalisä. Viimein Veljentytöt komensivat vilttiketjusta takaisin kehään. Muoto on oikein kelvollinen, vakuuttivat. Päätin uskoa, koska käyvät HPK:n peleissä (tietääkseni eivät kuitenkaan sikakatsomossa...).

Loppu olikin helppoa, jos kohta ei kovin kaunista (eka kerran jäljittelin silmukoita!). Tai kuten Mies sanoi: "Jos on tosifani, hyvällä tahdolla siinä kyllä näkee logon..."

Kiekkoinnostus ei kyllä kasvanut pätkän vertaa! Ehkä se johtuu siitä, että langanmenekki oli vain 137 g ja kumikiekko painaa enemmän (156 - 170 g)? Mutta sukkailu oli kivaa, niin kuin aina. :o)
.

11 kommenttia:

 1. Kyllä hyvinkin tuntee HPK:n sukimsi, hienot, vaikka minulla varmaan samanverran lätkätietoa kun sinulla. Kummipoika Hämeenlinnasta on suuri HPK fani, ai että kelpais varmasti hänellekin tekemäsii sukat. Varo vain, alkaa pian aikaa tilauksia satelemaan.
  Minä en ole koskaan elämässäni ollut lätkäpelissä, mutta osaan kuvitella tilanteesi, kutimen tai virkkuun ottaisin minäkin mukaan. Sama oli kerran kun (joduin) olimme raveissa. Kyllä tuli Iltasanomat luettua kannesta kanteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh-heh, raveissa olen minäkin kerran käynyt, työkavereiden kanssa. En kässytellyt vaan innokkaana totosin! Ai voitinko? No eeeeen, mutta hauskaa se oli. :o)

   Poista
 2. Kyllä tuo logo aukeaa muillekin, kun tosifanille. Hienot niistä tuli.
  Kummipoikani pelaa lätkää, siinä kaikki, mitä aiheesta tiedän :-)

  VastaaPoista
 3. Kausi on parhaimmillaan, eli mallioppia voinet katsastaa illan urheilukoosteesta =) =)

  Ihan päheet sukkaset!

  VastaaPoista
 4. Mä nauroin ääneen sun HPK-lyhenteitä :-D

  Nää on niin makeet!! Iso kiitos vielä! Mä niin tiedän, miten sukkien saaja pomppii nämä saadessaan... Ja kutimista mitään ymmärtämätön kyllä luuli, että kuvio on kudottu, eikä "päällemaalattu". Niin on hienot ja paljon upeammat kuin odotin. Voi että, niin olen tohkeissani. Ja viikon päästä on HPK-mieskin!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että olivat tilaajalle mieleiseset - toivottavasti saajallekin, sille "hurjanpitkäkoipiselle" (??)... ;oD

   Poista
 5. Kivat fani-sukat vaikka en HPK:ta kannatakaan :)

  VastaaPoista
 6. Heti sukanvarsien kuvan nähtyäni arvasin, että nyt on luvassa kiekkoa (otsikkoa en edes huomannut). Oitis piti tulla tänne asia tarkistamaan. Kyllä vain, kiekkoiluahan täällä oli luvassa, upeiden sukkien muodossa.

  VastaaPoista
 7. Toinen lätkäummikko täällä ihailee sukkiasi!

  VastaaPoista
 8. Kiitos KässäRitu, Rva Kivitikka, Terhi, Helmi Nainen, Onnenpähkinäinen, Susan ja Tiinatei! :o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!