Lukijat

torstai 1. tammikuuta 2015

Säkenöivää Uutta Vuotta


Vuosi vaihtui rauhallisesti: rakettien räiskyessä Mies lähti töihin, minä vetäydyin kirjan kanssa vällyjen väliin ja Pupunen oli nukkunut jo useita tunteja onnellisen untaan. Vain koirat ihailivat ilotulitusta päät kallellaan, eivät ole vähääkään paukkuarkoja.

Alkuillasta syötiin pyhäposliineilta takkamakkaraa (= Pupusen herkkua) paahdettujen punajuurien ja salaatin kera, jälkkäriksi jouluherkkujen jämistä koostettua pappilan hätävaraa. Kuviakin otin, ilman muistikorttia...

Ja tapahtui sekin, mitä en koskaan uskonut tapahtuvaksi! Aterian jälkeen räiskimme vakaumuksellisesti vastustamiani ilotulitteita taivaan tuuliin! Kuvasinkin, ihan kortin kanssa.

Vaan mitä sitä ei lapsen vuoksi tekisi!? Pupunen on aina kovin innoissaan nähdessään ilotulituksia Muumeissa tai telkkarissa muuten - oikeiden aikaan on aina ollut jo unten mailla. "Ilotulitus! Ilotulitus! Ihan kuin Loy Krathong!" (Loy Krathong = thaimaalainen valon juhla, kuva googgeloitu).

Muita uudenvuodenlupauksia en tehnyt kuin yhdyin Miehen toiveeseen tämän töihin lähtiessä: "Rakastetaanhan paljon tänäkin vuonna?" 

* * * RAKASTAN! * * *

12 kommenttia:

 1. Hyvä lupaus:)

  Onnellista Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 2. Rakkaudentäyteistä vuotta teille!

  VastaaPoista
 3. Rakkauden talossa on hyvä tehdä rakkauden lupaus, todellinen, eikä mikään turha lupaus. Ihanaa:-) .. Hienot kuvat olet ottanut tulitteista.
  Ai että papilan hätävaraa, koska olen sitä viimeksi tehnyt tai saanut, varmaan -80 luvulla. Jotkut vanhat asiat olisi hyvä herätellä takaisin, pappilan hätävara, vispipuuro, vadelmakiisseli kermavaahdolla jne. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen syönyt hätävaraa vasta tällä vuosituhannella ekan kerran! Työpaikan ruokalassa oli säännöllisesti jälkiruokavaihtoehtona, ja oli se vaan aina niin hyvää... ;o)

   Poista
 4. ♥ihanaa, rakkauden täyteistä uutta vuotta!

  VastaaPoista
 5. Rakkauden täyteistä uutta vuotta!

  VastaaPoista
 6. Kiitos HelmiNainen, Onnenpähkinäinen, Eija, Sinipellavainen, Tilkkureppu, Tarutikki, KässäRitu, Pepi, RiittaSinikka ja Maija! :o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!