Lukijat

sunnuntai 3. maaliskuuta 2019

Tapettimalleja

Hiihtolomaviikkoa vietettiin Tallinnassa, samalla vaivalla juhlittiin Miehen synttärit. Ihan vaan perhepiirissä eli Pupunen, Koira, Mies ja minä. Systerikin poikkesi moikkaamaan työreissullaan, muttei tiennyt pienimuotoisesta biletyksestä tuon taivaallista.

Lähtöpäivänä jäi luppoaikaa hotellihuoneen luovutuksen ja satamaan kiiruhtamisen välillä. Kierreltiin valaisinliikkeitä ja kun ohi satuttiin huristamaan, poikettiin tarkistamaan myös Musterin (Pärnu mnt 139a) tapettivalikoimat.

 Pari mallipalaa saksittiin mukaan. 
  
 
Olen nyt yhden illan koittanut googgeloida kuvia, joissa näkisin nämä jonkun seinillä.

Ei löydy - ja sen pahemmaksi polte kasvaa, nämä on saatava!
Kyllä, suin surminkin koitan välttää kaikkea trendikästä.
Menneet muotioikut saattavat toki kiinnostaa, kuten jugend, rokokoo tai empire...

PS. Alan olla niin mieltynyt kollaasiini, etten tiedä malttaisinko purkaa sitä. Varsinkin kun löysin siitä enemmän suoria linjoja kuin alun alkaen olin suunnitellutkaan. Ehkä en anna sen kuitenkaan muodostua remontin esteeksi...

... varsinkin kun aloin jo suunnitella ex-ruokailuhuoneen komeroiden purkamista ja uudelleenrakentamista - ja sain Miehen lämpenemään tälle idealle!! Tällä konstilla saadaan Pupusen leikkihuoneen puolelle oikea vaatehuone, the real little walk-in closet.

Kevätaurinkoko saa taas innostumaan sisustuksesta...?

4 kommenttia:

  1. Onnee, kuulostaa kivalta reissulta.
    Tallinnasta tapettia, Espak, Ehituse abc, Bauhof.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä!! Bauhof-visiittiä on joskus suunniteltu, kun on ohi suhautettu. Muster on aika hintava, rautakaupoista saattaisi kyllä löytyä hinta-laatu -suhteeltaan osuvampia vaihtoehtoja. Mies on edelleen sitä mieltä, että Tukholmasta ne tapetit löytyy, kumma pakkomielle!!??

      Poista
  2. Kivat tapettimallit löysit, tuo lila salmiakkikuviollinen on kyllä moneen sopiva.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!