Lukijat

lauantai 16. kesäkuuta 2012

Sitä saa mitä tilaa!

"The Bouquet residence, the lady of the house speaking."
Miehenketkale kehtaa kutsua minua Hyacinth Bukééksi, mokoma ketku! (Brittiläisessä komediasarjassa Pokka pitää Hyacinth  Bucket (suom. ämpäri) kutsuu itseään rankalaisella nimiellä Bouquet (suom. kukkakimppu).)

Iltakävelylläni kuljin second hand shopin ohi ja ikkunassa huomasin tämän IHANUUDEN-KAMALUUDEN! Eilen oli ihan PAKKO karata lounastauolla katsastamaan löytö tarkemmin! Ja mukaanhan se lähti...

Mies saa syyttää nyt IHAN VAIN ITSEÄÄN siitä, että matkalaukkuun ei enää mahdu mitään muuta - ei ainakaan hänen tuliaiseksi toivomaansa Beefeateria!!

Eikä sinne kyllä ihan oikeastikaan taida juuri muuta mahtua, jalkarahi on aika iso (29*39 cm, korkeuttakin 27 cm). No, ei voi mitään! Mies saisi harkita sanojaan tarkemmin!!

VINKEÄÄ VIIKONLOPPUA!

7 kommenttia:

  1. Ai,kutsutaanko sinuakin Hyacinhiksi!! Minunkin nimekseni sellaista väitetään,miksiköhän....
    Mutta tuo rahi on ihana,tottakai sen oli saatava mukaan!

    VastaaPoista
  2. Älä ota kutsumanimeäsi haukkumana.Hyacinth Bukéé on TOSI HYVÄ TYYPPI!!!! Joka kerta kun jakson katsoo, tulee tosi hyvälle tuulelle :)

    VastaaPoista
  3. Aivan loistava tuliainen!
    Hajusinttihuumori iskee meilläkin =D

    VastaaPoista
  4. minunkin suosikkini on Hyacinth, mutta jalkarahi on kiva matkamuisto, onhan se niin englantilainen kuin olla saattaa!

    VastaaPoista
  5. Pullo jalkojen väliin! Kyllähän sinne nyt aina yks pieni puteli menee....tarkoitan nyt siis tuon söpösen jakkaran jalkoja :D

    VastaaPoista
  6. Kiitos Intsu, Leena, Matonkude, Auli, Taina ja Pepi! :o)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!