Lukijat

maanantai 22. heinäkuuta 2013

Langoilla

Sukkatarveaineita piisaa taas hetkeksi, sain satsin Seiskaveikkaa opiskelukaverilta, Veljenvaimolta polkkaa ja raitaa. Kiitos ihanaiset!

Muutaman jo nappasin reissuun mukaan, mökki-isoäitiä aloittelin... Kehittelin etenemistavan, jossa virkkaan langanpäät heti työn sisään, ei jää pääteltävää kuin viimeisestä kerroksesta.

Miehen viimeinen kesälomaviikko aluillaan, säätiedotus lupasi hellettä. Nähtäväksi jää, saadaanko jotain näkyvää aikaan vai viekö päivänpaiste puhdin...?

9 kommenttia:

 1. no nih, sulla ei kauaa nuo kerät kestä :)

  VastaaPoista
 2. Valmiiden mummonruutujen väritys tuo mieleen jonkun vastanäkemäni kankaan...hmmmm. Minä myös olen erikoistunut noiden langanpätkien piilottamiseen koska IHNOAN päättelemistä. Aloitan mummonruudun toisen kerroksen niin, että kerros päättyy lähelle kulmaa, jolloin viimeisen kerroksen loppulangalla voi ommella palat yhteen. Jos virkkaan ne yhteen, niin piilotan loppulangan vain yhdistämiskerroksen alle. Laiskaksi väittävät...

  VastaaPoista
 3. Olet sinä aika "epeli", nyt jo mökkimummo tuloillaan, vastahan siitä keskusteltiin...
  Tällä vaudilla ei varmaan kannata edes lähteä etsimään uutta ostoista torkkupeittoa mökille, sen verran sukkela olet näissä puuhissa.

  VastaaPoista
 4. Ihanan värikästä!!!! Mökkimummo *reps*

  VastaaPoista
 5. Kyllä se niin on, että näin viileillä (kotona!) telkkarin edessä alkaa kädet vaistomaisesti hakea virkkuuta.
  Joten seiskaveikkaa eksyi koriin tänään :D
  Lillaan töppösiä....

  VastaaPoista
 6. Tosi nättiä teet ja langat on niin ihanan värisiä. Kyllä minä olen myös aina virkannut sisään pätkälangat, eihän niitä kukaan jaksa päätellä ja muistelen että jossain ohjeessakin näytettiin sisään virkkaaminen.

  VastaaPoista
 7. Näyttää lupaavalta lankaläjä!

  VastaaPoista
 8. Jopas on taas mistä neuloa :)

  Ja mitkä herkulliset värit isoäidinneliöissä!

  VastaaPoista
 9. Ihanan, ihanan, ihanan... Sanoinko jo, että ihanan värisiä neliöitä!!!

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!