Lukijat

tiistai 23. heinäkuuta 2013

Mummotautia

Iski kuulkaas pahemmanlaatuinen mummotauti! Oikean käden peukalonpää ja etusormen kylki ovat muuttuneet littanoiksi. En saa virkkuukoukkua irtoamaan käpälästäni!

Tein reissussa 6 * 8 = 48 kpl 1-kerroksista aloitusruutua. Nostelen kudinpussistani sattumanvaraisesti uuden lapun ja toisesta kassista lankakerän, sen enempää suunnittelematta. Ainoat säännöt ovat, ettei peräkkäin kahta samanväristä kerrosta ja valmis ruutu kantataan mustalla. Ei vaan voi lopettaa!!

Sen verran pidin taukoa, että lakanapyykin kävin ripustelemassa vesisateeseen. Kuivausrumpua en suostu pyörittämään, kun kerran HELTEITÄ LUVATTIIN!

Mies on ollut ihan yhtä ruudullinen -  onneksi kuitenkin jotain järkevää! Laatoitellut alakerran rapputasannetta, ylätason saumauspesut käynnissä.

Kellarimonttu vielä työn alla. Alkuperäinen betonilattia näkyy yhä oikealla. Kakanvärinen vasen ovi johtaa KUKKARUUKKUKELLARIin, oikea KOIRANRUOKAKELLARIin - saavat uuden värin nekin, kunhan lattia valmistuu.

PS. Reissukuvien siirto puhelimelta koneelle onnistui - kiitos Miehen! Palataan asiaan kunhan koukku erkanee kätösestä.

15 kommenttia:

 1. Eipä haittaa vaikka koukkukäsi oletkin, kun jälki on noin hyvää. Hienoa, että teillä molemmilla on omat ruututyöt :-)

  VastaaPoista
 2. Ah, noi ruudut kyllä koukuttaa koukuttamaan!

  VastaaPoista
 3. Hyvän näköisiä näyttää tuleva. Pidä vaan koukkua tiukasti kiinni. Minäkin aloitin just vinkkaamaan kauppaan välipitsiä. Jo toiseen kertaan, kun edeltä tein nypläyslangasta, mut ei tuu hyvän näköistä :(

  VastaaPoista
 4. Mummotauti tuollaisena onkin oiva tauti. Paljon on jo kauniita lappuja. Minä pidän tuosta kun kaikissa musta reunakerros, sopivat sitten niin hyvin yhteen kun reunat samanvärisiä.

  VastaaPoista
 5. Minä olen joskus myös tehnyt jämälangoista isoäidinneliöitä juuri noin, että olen tehnyt pelkkiä aloituskerroksia vihoviimeisistä jämänöttösistä, jotka eivät enää muuhun riitä. Hauskaa välillä, kun on pelkkiä aloituskerroksia iso pino. :)

  VastaaPoista
 6. Kivan näköisiä mummoneliöitä :)

  VastaaPoista
 7. Tää kuulostaa jo pahalta, käsi krampissa =)

  VastaaPoista
 8. Mää perun eilisen....en taidakaan tarttua koukkuun : D
  En uskalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkeasti vaan - vaikka tämä voikin olla tarttuvaa...

   Poista
 9. Ihanat värisävyt mummo-palasissa :)

  VastaaPoista
 10. Niin herkulliset värit mummolapuissa. Jos mummotauti on noin kivaa,niin jokainen nainenhan sen voi huoletta toivottaa tervetulleeksi:D Sulla on tuotapikaa peitto valmis.

  VastaaPoista
 11. Kiitos Mummo Pajukorissa, Rva Kivitikka, Katjainkeri, Amalia, Mummeli, MariJ, Eija, Terhi, Pepi, Johanna ja Intsu! :o)

  VastaaPoista
 12. Kaikenlaisia tauteja sitä Suomen kesässä liikkuukin... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannele!
   Liekö joku kulkutauti? Kunhan ei muuttuisi vallan kroonikseksi... ;o)

   Poista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!