Lukijat

lauantai 9. marraskuuta 2013

Shoppailu on rasittavaa!

Kiertelin eilen Tampereella kauppoja, tuntitolkulla! Pitäisi vissiin käydä useammin - aika moni kauppa ei enää löytynyt vanhalta paikaltaan ja bongasin ihan hirmuisen määrän uusia, joista koskaan kuullutkaan!

Sitä kilkutinta en kuitenkaan löytänyt, mitä olin hakemassa! Oli ihan kristallinkirkas ajatus, mitä haluan - ja siksi ei kai sitten mitään tullutkaan vastaan, edes sinne päinkään.

Tottahan myös Stockan ja Sokoksen joulukoristeet piti käydä syynäämässä! Kaunista, kaunista, mutta ei niin lumoavaa, että olisi mukaan lähtenyt. Tai saanut edes tarttumaan kameraan, vaikka mukanani ihan sitä varten kuljettelinkin.

Ettei ihan turha reissu olisi tullut, ostin tontun! Ei joulutonttu eikä edes puutarhatonttu, ihan vaan tonttu. Marsilainen tonttu, joka himoitsee kolikoita.

Ei vissiin ollut ihan kauhean hyvä ostos... Mies sanoi:
"Lentokoneeseen tankataan 60.000 litraa kerosiinia ja sitten sillä lennätetään maailman toiselle puolelle tuollaista p*sk**. Tonttu saa aggressiot pintaan, en halua nähdäkään sitä. Myy se heti pois kirpputorilla! "
Pöh, tämä tonttu tuli takuulla rahtilaivalla! Ja sen siniset, punaiset ja pinkit tonttukaveritkin, joita takuulla olisin myös ostanut, mutta poistohyllyssä oli enää näitä viheriäisiä.

Ja minut tonttu saa hyvälle tuulelle - eikös se riitä??

Ostamani kangas sen sijaan tyydytti Miestäkin. Kun taivastelin kankaan kuosia ja väritystä, Mies sanoi: "Ainahan sä ostat tuollaisia! "

Ai miten niin??? En takuulla osta! Ostanko muka? Mitä muka? Koska muka?? Pöh.

Toinen kangas on enemmän minun näköiseni, palalaarista puoleen hintaan. Siitä(kään) koskaan varmaan mitään tee, mutta kiemuraa ja kullankimallusta - onhan sellaista hyvä aina olla vähän kaapissa.

Vastustamaton oli myös Eurokankaan puinen nauharulla, 25 metriä ja hintakin kohdallaan (5,90 €).

Eurokankaan ostokset tein vajaassa puolessa tunnissa, se loppu 5½ tuntia oli kyllä ihan hukkaan heitettyä aikaa. Onkohan meikäläisestä tullut kriittinen kuluttaja?? Ei kai? 

Jos on, niin sille sitten kunnon tonttutervehdys!!

15 kommenttia:

  1. Välillä pitää vähän tonttuilla :-)
    Eurokankaaseen pitää kyllä mennä käymään, sen verran hyvä tarjous tuosta sydännauhasta oli, kiitti vinkistä!

    VastaaPoista
  2. Eurokankaassa pitää käydä jos siellä on noin halvalla sydännauhaa ja näin joulun edellä voi vähän tonttuillakin :)

    VastaaPoista
  3. Tuo sini-kultakangas on kaunista, vaikka vaan tyynyiksi :-)

    VastaaPoista
  4. Hyviä ostoksia:) Molemman kankaat ovat kauniita vaikka aivan eri maalimasta:) Tonttukin on niin ....huh-huh en oikein tiedä mitä sanoisin:))

    VastaaPoista
  5. Hmmmmm.......taidampa olla miehesi kanssa vähän samaa mieltä, hihihi =) Mutta kankaat ovat kauniita, varsinkin tuo porokangas ja nauha on tosiaan löytö♥

    VastaaPoista
  6. Tonttu on oikeestaan aika hauska, toi asento on jotenki niin kiva. :D Sydännauha ihan mahtava löytö, hakisin ittekki jossei ois eurokankaaseen niin paljo matkaa. Nii ja toi porokangas on ihana! Tosta toisesta en niin välitä.. kaunis seki on, mutten keksi mitä siittä tekisin.. :D

    VastaaPoista
  7. tuossa siun kankaassahan on ihan selvästi hirviä,kirahveja,krokotiilejä ja silleen..jäännää miten voiki olla pohjolan metsänelukat trooppisten kanssa sulassa sovussa XD

    VastaaPoista
  8. Niinhän se on, että parhaat asiat löytyy sattumalta. Itselle on käynyt usein samoin, että kun tiedän liian hyvin, mitä väen, sitä ei löydy mistään. Tänään katsoin huuli pyöreänä, kun Sokoksen taakse oli tullut monta uutta kauppaa ja Takon kulmalle uusi kirppari. kai täytyisi vähän useammin poiketa keskustassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla kirpparilla poikkesin, kun osui reitille - enpä olisi muuten tiennytkään. Siisti oli, sinne poikkean kyllä toistekin! :o)

      Poista
  9. Miehet nyt vaan on niin miehiä = tonttuja :)

    VastaaPoista
  10. Kiitos Riitta Sinikka, Rva Kivitikka, Tilkkureppu, Onnenpähkinäinen, Irma, Sude, Liisax, Mehtäemäntä, Päivi ja Annukka! :o)

    VastaaPoista
  11. Tuota nauhaa mäkin tahtoisin, kaikkea kivaa siitä saisi jouluksikin <3 Tonttu taas....tuota.....eikös ole aika korrektia jos totean vain, että pääasia on, jos se tuo sinulle hyvän mielen ;) Hih..

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!