Lukijat

keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Tweed

Ai niin, eilisen tumputuksen yhteydessä piti jo mainita...

Se, etteivät käsityöt etene, ei tietenkään tarkoita sitä, etteikö kannattaisi hankkia uusia lankoja - varsinkin jos halvalla saa. Tarkemmin ajatellen nämä eivät tainneet olla edes tarjouksessa, oli vaan pantu esiin erilliseen koriin ja menin halpaan... Punavihreä on kuitenkin ihan ihanan värinen, ettei niin harmita, vaikka taisinkin tulla huijatuksi.

Seiskaveikkaan odottelin kovasti uusia kesäisiä sävyjä, mutta lähikaupan lankahyllyn tarkastelu - ja vimeistään lankakartan syynäys netistä - sen vahvistivat: ei mitään uutta ja säväyttävää, kaikki nämä ovat ennenkin tuotannossa olleita.

Violetista en erityisemmin tykkää, vanhojenpiikojenväri (sanoo Äitini), mutta sitä sitten kumminkin hankin, molempia sävyjä - ennemmin tai myöhemmin kun kuitenkin taas pakerran jotain hyväntekeväisyyssukkarukkaa, ja värikästä vaihtelua on elämään hyvä saada!

Lankoja enemmän mielisin nyt ompeluksiin, mutta niille löytyy nyt aikaa tuskin (eilisten) tumppujenkaan vertaa...

13 kommenttia:

 1. No nyt on kivoja värejä tarjolla perus mustan lisäksi! Suunnittelin virkkaavani Tetris-peiton, johon nyt näyttäisi ainakin 7-veikasta löytyvän oikeat värit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti oikein googgeloida, millainen on tetris-peite! Kivalta näyttää - ja värit tosiaankin kuin seiskaveikasta! :o)

   Poista
 2. Lanka varastoja on aina hyvä olla, varsinkin kun ostit tuttua ja turvallista seiska veikkaa, sitähän sinä aikaisemmin tuhosit kerän toisensa jälkeen. Kyllä sekin aika vielä koittaa, että ehdit niistä jotain tekemään. Eihän sitä tiedä minkälaisen harrastuksen Pupunen isompana itselleen löytää, ties vaikka sinäkin istuisit tuntitolkulla jonkun kentän tai kaukalon laidalla odottelemassa, harjoitusten päättymistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ... tai sitten nämä kutoo Pupunen itse...
   Värejä (värien nimiä) ainakin on kovasti opetellut lankakeriä lajittelemalla. :o)

   Poista
 3. miusta tuo novitan kevät kartta oli myös pettymys. ja tuo twwd lanka jotenkin muistuttaa miusta liikaa sitä nostalgiaa..joten jätin senkin hankkimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tweedin vyötteessä ei valitettavasti ollut kuvaa valmiista sukasta, mutta kai tuosta aika tasaväristä pintaa tulee?

   Poista
 4. Tuota samaa lankaa ostin minäkin. Oli mielestäni mukavan hintaista ja kivaa kutoa, olen nyt yhdet säärystimet kutonut ja toiset menossa. Pehmeempäöä kuin se sukkiin käyttämäni seiskaveikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole ottanut vielä puikoille, mutta kun asiasta mainitsit, piti heti mennä hipelöimään! Ja toden totta, ihan erilainen on lanka tunnultaan! Ei ollenkaan sitä lasikuitumaista kovuutta ja kiiltoa, jota yksivärisissä tuntuu olevan aina vain enemmän!

   Poista
 5. Hyvät ja tarpeelliset ostokset! Tällä kommentilla pääsen todistamaan, ettei oma kangasrepsahdukseni ollut kuitenkaan niin vaarallista, näitä kun näyttää sattuvan satunnaisesti muillekin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :oD Ihania kankaita olitkin tuuleen ripustellut!!

   Poista
 6. Ainahan lankoja on oltava valittavaksi asti, kun ei tiedä milloin inspis iskee. Ja kokemuksesta voin sanoa, että kyllä sitä aikaakin käsitöihin taas löytyy, kun elämä tasoittuu uomiinsa...ja lapsilla kun on kummallinen taipumus kasvaa ja vanheta huomattavasti nopeammin kuin vanhempansa ;-} Nauti siis tästä ajasta ja niistäkin päivistä, kun kaipaisit omaa aikaa sitä kuitenkaan saamatta. Se vain on sitä ihanaa arkea:)))

  VastaaPoista
 7. Kiitos Mielensämuuttaja, Susan, Mehtäemäntä, Mummeli, Tiinatei ja Tao!! :o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!