Lukijat

tiistai 14. lokakuuta 2014

Maijan sukat

Maija voitti taannoisen neljännesmilliarvonnan, palkinnoksi valitsi keltaiset sukat. Tovin jos toisenkin mietin mallia, päädyin viimein yhteen suosikeistani, piirakkaan. Mielestäni keltainen sopii malliin kivasti, munavoita karjalanpiirakalla!

Postilähetystä toheltaessani unohdin punnita! Vaan kun olen tehnyt itselleni täsmälleen samanlaiset, uskallan kirjata langanmenekin sen mukaan, 106 g. Versionihan on pikkuisen viritetty Novitan mallista, reunaresori puuttuu ja varren joustin perinteistä 2o-2n ohjeen joustamattoman kierretyn 1o-1n sijaan

Jotain muutakin unohdin... Olin kirjoittanut kortin saatteeksi, ruokailuhuoneen pöydällehän sekin jäi!

Onneksi sentään muistin ujuttaa pakettiin lisukkeet! Jotain lupasin reissusta, ja vaikken varsinaisesti sitten arpajaisshoppailemaan päässytkään, pistin rantakadulta ostetun huivipannan mukaan. Olen kovin mieltynyt huivipantoihin (esim. kesäisissä pihahommissa mainio), toin kotiin puolisen tusinaa, eri väreissä. Maija mainitsi tykkäävänsä vihreästä, mutta vähän platku sävy löytyi käyttöönottamattomien joukosta.

Ja syksyn tullen hyvä pitää huulet pusukunnossa! Kamomilla hellii ja rauhoittaa - vaikka tulikin valituksi lähinnä pantaan sointuvan värinsä vuoksi. Hmmmm, toivottavasti muistin laittaa pakettiin, tuntuu pää pätkivän nykyisin...

Sukat ovat samalla Sukkasadon Hillokellarille kiikutettu 14. pari, Maijan nimikkopurnukka.


14 kommenttia:

 1. Aaah, pantahuivi! Olipa hyvä kun sain nimen tuolle, nyt vois alkaa kuukkeloida mistä löytyis! Yksi on Lillassa ollut kesän käytössä, kerrassaan loistava kasvoja pestessä, kotiin täytyy löytää myös. Enkä edes muista mistä onnistuin silloin löytämään.

  Ja piirakka on oiva sukan malli. Vaan voiko villasukissa huonoja ollakaan??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääk, ihan itse keksin tuon sanan!
   Mutta googgeloimalla löytyy huivipantoja (oli pakko tarkastaa...)! :o)

   Poista
 2. Kauniit sukat. En ole aiemmin tehnyt tuota mallia, mutta juuri luon silmukoita ekaa kokeilua varten :D

  VastaaPoista
 3. Kaunis keltainen, kivan syksyinen sävy :-)
  Malli on oiva, testattu on!

  VastaaPoista
 4. täällä onnellinen sukkiensaaja. Sukat on ihanan pirtsakat. käytän sukkia 24/7.
  Oikeaan paikkaan siis tulivat.
  Panta on kiva, huulivoide tosi tarpeeseen.
  Kiitos vielä kerran.

  VastaaPoista
 5. Kauniit sukat teit Maijalle ja itsellesikin. Minä olen ostellut myös matkoiklta pantahuiveja/huivipantoja, kun en ole itse viitsinyt tehdä. Ne on todella mukavia pihahommissa, sisällä siivoushommissa, kun pää on alaspäin ja tukka valuu alas, samoin hiki. Kyllä ne onkin jo käytetyn näköisiä, pesussa haalistettuja. Viime viikolla äkkiä tekaisn trikoopantoja vanhoista lycraa sisältävistä t-paidoista, kun raivostuin itseeni, miksi ne vanhat pannat oli joko pyykissä tai muuten hukassa. Niitä voisi olla jemmassa enemmänkin. Vai pitäisikö tilata etelänmatka, olisihan aihe:-)

  VastaaPoista
 6. Kauniit sukat. Tuollainen pantahuivi varmaan olisi kiva pitämään kiharat kurissa!

  VastaaPoista
 7. Ihanat sukat. Kkaunis väri ja malli.

  VastaaPoista
 8. Kaunis malli näissä!!! (laitoin sähköpostia...) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helmi, että vinkkasit viestistä! Käyn Luukussa harvakseltaan, sinne kun tuppaa tulemaan lähinnä vain roskapostia koko luukun täydeltä - olisi vahingossa saattanut jäädä huomiotta.

   Poista
 9. Kiitos Pepi, Eija, Rva Kivitiukka, Amalia, Maija, KässäRitu, Auli, Kvilttaaja ja Helmi Nainen! :o)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!