Lukijat

sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Rusettitöppöset

Susun silmukat -blogista bongasin "viikon töppöset" ja herkesin kommenttikentässä kehumaan. Susu ystävällisesti lähetti paluupostissa ohjeen ja heti nappasin langat viikonlopun mökkireissulle mukaan, töppösiä tökkisin jo heti menomatkalla autossa.

Pikkuisen muutin mallia, kun en osannut virkata nättiä silmukkariviä reunaan, korvasin muutamalla kerroksella ainaoikeaa; päihin virkatut pötkylät, jotka näpräsin "valeruseteiksi".

 Aivan ihana malli! Kiitos Susu!

Paitsi että...

... en todellakaan ole mikään töppösmaakari! Mitään en näemmä ottanut opikseni hirvittävistä hiihtimistä. Ihan sama tauti on suloisissa rusettitöppösissäkin...

... ovat nimittäin 10 numeroa liian isot!!! 38 piti tulla, vaan venyvät Miehen 48-lämisköihin!! Ja ihan tein ohjeen mukaan!!! Olisi kai pitänyt enempi venytellä ainaoikeaa pohjaa mittoja ottaessa...?

No, se ero näillä on, että helvetilliset hiihtimet siirsin silmät ummessa roskikseen, nämä sulostukset päätyvät käyttöön. Jos ei joku polkaise pystyyn jotain vanhainkotien joulusukkakampanjaa (idean saa vapaasti pölliä!!), niin sitten Pelastusarmeijan joulupataan.

Että ihan ylpein mielin kannan nämä Sukkasadon Hillokellariin kuitenkin, järjestysnumerolla #15. Ja teen uudet, lyhyemmällä pohjaosalla! Lankaakin mennee niihin jo säästeliäämmin, 104 7veikka-grammalla kun saisi jo saapassukat... ;o)

15 kommenttia:

 1. ;D Onpa kauniit ! MÄ oon kyl huomannu että jalan koko iän myötä kasvaa, muttei ehkä kuitenkaan ihan noin paljon =D

  VastaaPoista
 2. Mä luulen, että voisit vaan ite viedä töppösiä johonkin vanhainkotiin. Tietysti niitä pitäisi olla joka mummolle, muuten tulee riita. Kyllä tuollaisia varmaan ilolla vastaan otetaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, yhdestä sukkaparista ei tule kuin suuri suru. Vaikka eihän sitä tiedä, montako paria joudun tekemään ennen kuin oikea koko valmistuu... ;o)

   Poista
 3. Kauniit ja suloiset!!
  Facen "Jouluapua"- keräyksessäkin näkyi toiveina villasukkia.... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen koittanut pysytellä kaukana FB:sta, vaikka monenmoista hyvääkin siellä on. Toistaiseksi suosin vielä kuitenkin "virallisia kanavia", vanha kaavamainen pieru kun olen.

   Poista
 4. Voi hyvä töppöstentekijä! Aivan mielettömät nuo virkatut, naurut tuli. Tyyli on nyt selvästi seesteistynyt. Nyt enää se koko. Tekemisen iloahan tuo kaikki on kuitenkin. Intoa jatkossakin!

  VastaaPoista
 5. Koostaan huolimatta aivan ihana malli niissä, sellainen jalkaan sopiva!

  VastaaPoista
 6. Ihanat töppöset! Ja "vain" 10 numeroa liian suuret! Hyvät aamunaurut saatu :-)

  VastaaPoista
 7. kuvasta ei niin huomaisi,että vain noin 10 numeroa liian suuret:):) noh,eipä paljoa:) Mutta kivan näkösiä ovat silti ja kyllä niitä on suurijalkaisia ihmisiä,joten käyttöä löytyy,älä eppäilekkään.

  VastaaPoista
 8. Varsin somat! Ja kun ei ole laitettu tulitikkurasiaa mitaksi viereen, ei kyllä saa mitään käsitystä Lady of the Manorin jalan/tossukan koosta.

  VastaaPoista
 9. Tekevälle sattuu :-) Malli ei tosiaan ole hassumpi.

  VastaaPoista
 10. Kauniit tossut joka tapauksessa :) ja välillä täytyy tehdä niitä harjoituskapaleita.

  VastaaPoista
 11. Joka tapauksessa nätit tossut! Ja ilman muuta Hillokelariin kelpaavat. ;)

  VastaaPoista
 12. Kiitos Riitta, Amalia, Helmi Nainen, Anna Puikko, Mummeli, Rva Kivitikka, Intsu, Tiinatei, Onnenpähkinäinen, Raglana, Päivi ja Matleena! :o)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!