Lukijat

torstai 1. maaliskuuta 2012

Carl Larsson -huone

Eilen tulin maininneeksi hotellin (tai oikeammin sen parkkihallin), niin pistänpä vielä muutaman kuvan huoneestamme.

Yövyimme Boutique Hotelli Yöpuussa, jonka 25 huoneesta jokainen on omanlaisensa, sisustettu oman teemansa mukaisesti. Me yövyimme Carl Larsson -huoneessa, jonka lattiakin narisi tunnelmaan sopivasti!

Täytyy ihan kehaista, että on kyllä yksi mukavimmista hotelleista, joissa on tullut käytyä! Sijainti oli mainio, henkilökunta oli poikkeuksellisen ( = epäsuomalaisen) ystävällistä ja palvelualtista, huone oli tilava ja viihtyisä, tervetuliaisjuomaksi sai lasin viiniä ja aamiainen oli fiini (mm. kuohuviiniä ja Saimaan ahvenfileitä).

Teatterin jälkeen illastimme hotellin ravintolassa, Pöllöwaarissa. Pistaasipähkinöillä täytetty viiriäinen villivahverovaahdolla vei kielen mennessään, glaseerattu ylikypsä vasikan entrecôte grillatun kateenkorvan kera sai Miehenkin sanattomaksi. Ei ole ravintolaa suotta kehuttu, ei!

Aamu alkoi ihanasti saunoen (tunnin yksityinen saunavuoro sis. pakettiin), myös porekylpy kynttilänvalossa olisi ollut mahdollinen... Takkahuonekin oli viihtyisä, vaikka aito takkatuli olikin korvattu vain tuikuin.

Kyllä tämä (koko viikonloppu) oli juuri sitä mitä haettiinkin, piristystä ankeuteen!! Taas jaksaa porskuttaa arjen harmaudessa...
PS. Nyt alkoi Lumilyhtykuu (kausimuki 2007).

3 kommenttia:

 1. Hotelli Yöpuu on suorastaan helmi lajissaan!

  VastaaPoista
 2. Kotikaupungin helmi on tuo paikka,tosin itse olen tuolla "vain" syönyt,johtuen just siitä että sijaitsee melkein naapurissa=D

  VastaaPoista
 3. Kiitos Enya ja Kirsi! :o)
  Kyllä, helmi tosiaan! Vielä joskus uudestaan...

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!