Lukijat

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Ovelaa, kerta kaikkiaan!

"Pitäähän sitä nyt kirja-arvontaan kunnon bookcrossarin osallistua. Sinusta, Paula, ei vielä(kään) ole tainnut bookcrossaria tulla, kun kirjoja riittää arvottavaksi? Minä ostin kirja-aleista tänä vuonna vain kolme kirjaa, yksi niistä tuo uusin Harjunpää; en kyllä ole vielä ehtinyt lukea. Jos onni minua suosii, niin Rauhaton mies ja Possujuhla ovat kirjavalinnat. Saisikos ne sukat lahjoittaa yhdelle 32-kengännumeroiselle perheenjäsenelle, joka tarvitsisi uusia perusvillasukkia"

Olipa OVELAA! Pistää nyt arpajaislipukkeeseen kengännumero ja avainsana PERUSVILLASUKKA!

Vaikkei arpaonni suosinutkaan, ei kukaan hurmoksellinen sukankutoja VOI VASTUSTAA noin selkeää tehtävänantoa!! Pakkohan sitä oli napata sukkalankakopasta muutama väri työmatkabussiin mukaan, kun edellinen työ oli valmistunut ja arpajaisvoittajille ei vielä ollut löytynyt passeleita malleja!!

Ja koska lemppariväritoivetta ei tietenkään yllätysmomentin kärsimättä voinut kysyä, tekaisin sitten samaan syssyyn toisenkin parin... Toivottavasti ovat likimain oikeaa kokoa, enhän taas innoltani ehtinyt kovasti mittailemaan, silmämääräisesti sinnepäin - eli saattaapa taas olla perinteistä kasvunvaraa mukana...

Tämä oli kiva välipuuha - kiitos Oikku ja terveiset 32-jalkaiselle!

9 kommenttia:

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!