Lukijat

tiistai 13. maaliskuuta 2012

Terve! Ja melkein terve.

Koirarouva on tervehtynyt! Eilen töistä tullessani tuli jo häntä heiluen ovelle vastaan. Sanottiinhan paikallislehdessäkin talven influenssaepidemian huipun jo saavutetun...

Syyskuussa diagnosoitu hinkuyskä, joskin sittemmin mykoplasmaksi testattu, vaivaa sen sijaan edelleen! Puoli vuotta yhtäjaksoisesti yskää, nuhaa, poskiontelotulehduksia, väsymystä ja puolikuntoisuutta alkaa ottaa jo pannuun! Puhun siis itsestäni, en koirasta! Joulun aikoihin saamani hengitysteitä avaava astmapiippu taltutti pahimman yskän, nyt poskiontelot röntgenkuvattiin (normaalit!) ja sain työterveyslääkäriltä vähän tuhdimman hoitavan astmalääkityksen, sen pitäisi nujertaa loputkin oireet kahdessa viikossa.

Olisi jo aikakin!!

Tuleehan podettua muutaman vuosikymmenen räkätaudit kerralla, yleensä kun en juuri sairastele...

6 kommenttia:

 1. Sulla menee paremmin kuin mulla, viime talven flunssien jälkeen vaivaksi jäänyt poskiontelotulehdus diagnosoitu krooniseksi.
  Kiitin jo kunniasta ja kieltäydyin jatkuvasta lääkityksestä!
  Suolavesispruutta kuuluu jo päivittäisiin rutiineihin....mutta v***ttaa!

  VastaaPoista
 2. Mukava, että koirarouva on tervehtynyt. Toivottavasti pääset pian itsekin kuntoon. Noin pitkä sairastelu vie todella mehut ihmisestä!

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista sinne! Meilläkin mies tuossa tuumasi, että pitääköhän jo mennä johonkin oikeaan lääkäriin, kun ei ala hevosyskä asettua; mahtaako olla mykoplasmaa??? Yhdet mysiinit hän jo söi, mutta eipä auttanut ainakaan täysin.

  Luukku-postiluukkusi on vissiin täynnä, ainakin näin huuteli s-postini, kun yritin useallakin eri tavoin kirjoitella sinulle kiitokset. Kiitokset siis vielä tässä, ihana yllätys saapui eilen perille!

  VastaaPoista
 4. No niin...sitä samaahan sanoin, posti tulee bumerangina takaisin:)
  Mukavaa, että hauvavauva on jo parempi, kyllä se emäntäkin siitä talttuu, usko pois!

  VastaaPoista
 5. Hyvä että haukku on jo parempi. Ja kovasti toivon sinullekin jo nessutonta päivää.

  Ajattelin antaa sinulle haasteen.
  Jos otat sen vastaan, niin käyppä hakemassa se blogistani.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Pepi, Enya, Oikku, Hymyilevä tyttönen ja Matonkude!
  Voi ei, KAIKKI kroonistuneet vaivat ovat tosi onnettomia seuralaisia! Nenäkannun kanssa päivittäinen puljaaminen olisi meikäläiselle täysi painajainen!
  Mykoplasmaan ei antibiootit auta, niitä on tämän talven aikana tullut popsittua jo useampikin (ensin "hinkuyskään", sittemmin poskiontelotulehduksiin). Nyt sain jotain kortisonia sisältävää astmalääkettä, toivon että viimein tepsii!
  Kiitos vinkistä, satunNaisen mail oli huomaamatta päässyt täyteen ja vähän ylikin! Kävin tyhjentelemässä, taas mahtuu mukavia viestejä tukuittain! :o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!