Lukijat

keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Jotain uutta...

Ajatella, eilen oli kevätpäiväntasaus - tänään on siis kesä jo niskan päällä! Mikä on oikein HYVÄ asia, koska ollaan entistä lähempänä SYKSYÄ!! Ihanaa!!

Tuskin maltan odottaa marjojen ja kirsikoiden kypsymistä!! Tosin tähän asti kirsikat ovat menneet pihaamme terrorisoivien strutsin kokoisten varisten kitaan, mutta josko jo tulevana syksynä osaisin varautua...?

Sain eilen yhteydenoton, kysyttiin avustajaksi erääseen lehteen. Ehei, se ei millään tavalla liity bloggailuun, pikemminkin Muumi-mukien keräilyyn... Suostuin.

Sain eilen toisenkin yhteydenoton, kysyttiin hauskaan tilkkutyöprojektiin. Suostuin siihenkin.

Jokunen päivä sitten sain yhteydenoton, pitkään seuraamani blogisti tarjosi mahdollisuutta yksityisopetukseen käsitöihin liittyen. Ihan hirvittävästi haluttaisi suostua tähänkin - kauhistuttaa vain se vaiva ja ajankulu, jonka yksityisopetus häneltä veisi.

Ja työsarallakin tapahtuu...

Olisivatkohan nämäkin niitä lohikäärmeen vuoden leiskahduksia?

Voimakkaan ja rohkean Lohikäärmeen vuonna (23.1.2012 - 9.2.2013) luvassa on vanhoista, aikansa eläneistä kaavoista irtautumista, oikein ajoitettua riskien ottamista sekä ilman odotuksia uusille mahdollisuuksille avautumista. Vuoden elementti on vesi, joka tuo Lohikäärmeen vuoteen myös avoimuutta haasteiden kohtaamiseen ja tyyntä keskittyneisyyttä. (Lähde: Energiakeskus Indigo)

5 kommenttia:

 1. Wau! Mielenkiinnolla odotan. Siis päästä lukemaan juttujasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpä kuulostaa mukavalle! Jännityksellä odotan tulevia kuulumisia.

   Poista
 2. Wau...strutsin kokoisia variksia :D Onpa ne isoja teilläpäin :D Eilen näin ensimmäiset lokkiparvet järven yllä,se on kevättä <3

  VastaaPoista
 3. Oho, strutsivariksia ;D Onpa sulla ollut upea päivä, vaikka mitä uutta ja kivaa!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Oikku, Katjainkeri, Nina ja Hymyilevä tyttönen! :o)
  Jos pihavarikset vielä vähänkin kasvavat, alan epäillä niitä pterosauruksiksi...

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!