Lukijat

keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Tilkkukurssi vaakalaudalla

Sain Päivölästä kutsun (ja laskunkin) kesän tilkkutyöleirille. Iiiiih-aaaaahh, ihanaa!!

Tarkempi kalenterin selaus sai miettimään, ehdinkö, kerkiänkö, mahdanko kyetä. Projektityö painaa päälle (tosin projektilomapäiviäkin on vielä pitämättä...).

Soitin ja PERUIN osallistumiseni (1.-5.7.) - jonossa oli ihmisiä varapaikoilla. Tuntui reilulta jonottajia kohtaan, että joku saa paikan ja ehtii hankkia tarveaineet ja järjestellä muut menonsa. Edellisviikon kurssilla (24.-28.6.) kun on vielä tilaa - jos näyttää siltä, että kuitenkin ehtisin. Sille viikolle on tosin jo muitakin sovittuja menoja...

Näinköhän jää tilkkuilut tältä kesältä väliin??

 
KYH_3: (Toiset) sukkadiili-sukat miehelle
aloitettu 3.6.2013

 
KYH_4: (Kolmannet) sukkadiili-sukat miehelle
aloitettu 4.6.2013

4 kommenttia:

 1. No voihan... Olisi ollut kiva treffata taas tilkkukurssilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannele! :o)
   Älä muuta viserrä, olisi niin kiva nähdä vanhat veskanväsääjät ja kuulla kuulumiset! Jos en pääse osallistumaan, yritän varmaan ainakin poiketa tervehdyskäynnille! :o)

   Poista
 2. Yksi välivuosi, ilman kamalaa opiskelupaahdetta, voi tuoda innon ensi kesäksi. Tosin kurssi on aina kurssi, jolla voi keskittyä vain yhteen asiaan kerralla.
  Vai voitko sinä?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi!
   Olet oikeassa, kamalan kiireen keskellä kursseilu saattaisi tuntua jopa ihan pakkopullalta, välivuosi saattaa olla jopa ihan hyväksi!
   Jaa minäkö keskittymiskyvytön huithapeli??? ;o)
   Noooo, vaikka olenkin "tuhat rautaa tulessa" -tyyppiä, tilkkukursseilla olen ihan 100% "yhden asian nainen", niin vie kurssi mennessään...

   Poista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!