Sivut

Lukijat

maanantai 21. lokakuuta 2013

Cameeta ja muuta melkein aitoa

Sorry Intsu, vieläkin joudut odottamaan!

Melkoista hulabaloota on ollut loman jälkeinen viikko: pyykinpesua, pihatöitä, projektia, vieraita, tavaran raivausta...

Miehen Isotädin asunto tyhjennettiin, sieltä toimitettiin meille lisää tavaraa hävitettäväksi. Varasimme kirpputoripöydän.

Kun Anoppi kuuli kirppispöydästä, hän toi omista kaapeistaan lisää pois joutavaa, huutokauppaheräteostoja eli vanhoja posliiniastioita ja vanhaa Iittalaa. Arabian kulhoista en raaski luopua!! (Ainakin tuo siniraitainen jää! Kastikekulho on tanskalainen ja alin kulho arabiaa, mutta pikkuisen kolhiintunut.)

Ja kun alkaa muiden romukuormista jäädä tavaraa omiin kaappeihin, pitää niihinkin raivata lisätilaa. Joten arvannette, että tavarakasoja kirpparille toimitettaviksi alkaa olla vähän siellä sun täällä...

Matkakuulumisia sen verran, että vilautan taas kuvan tuoreimmista astiapyyhkeistä. Tavaksi on tullut ostaa melkein reissusta kuin reissusta pari hantuukia: kevyitä, edullisia ja kauniita tuliaisia, joille on aina käyttöä. Nämä löytyivät Zara Homesta Palma de Mallorcalta.

Sopii hienosti tuon kahvikannun pariksi. Kannu tuskin on hopeinen, koska löytyi kuulemma autotallin hyllystä romulaatikosta. 

Putsaantuuko alpakka jollain? Jos Mies jaksaa hinkata sen kiiltäväksi, kannu saa jäädä samovaarin kaveriksi...

8 kommenttia:

 1. Voi,voi pikkuriikisen sain maistiaisia matkasta:) Edes noitten pyyheliinojen verran. Ihan näyttäis valkoisten liinojen päällä,kuin ois irrallisia medaljonkeja. Minusta hienoka astioita kaikki.

  VastaaPoista
 2. Minustakin tuliais- ja matkamuistopyyhkeet on kivoja!

  VastaaPoista
 3. Hauskat pyyhkeet. Minä puhdistan alpakkaa EcoStar-nimisellä puhdistus-ja kiillotusaineella. Aine on purkissa olevaa kiinteää massaa, josta otan pehmeään sieneen ja hankaan.

  VastaaPoista
 4. Puhdistin vanhan alpakka-kannun nestemäisellä hopeankiillotusaineella, nimeä en muista, mutta siihen kastellaan esineet. Toimi hyvin kannussakin vain kastelemalla.

  VastaaPoista
 5. Aika hienot pyyhkeet olet hankkinut, eihän meikäläinen raaskis edes käyttää niitä.
  Voisithan sä sitä kannua edes vaikka vilauttaa paikallisessa kultasepän liikkeessä, jos paljastuu alpakaksi niin saat varmasti myös sopivat hoito-ohjeet. Jaa, mutta jos se onkin taikakannu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, täytyy myöntää, että Alladinin taikalampuksi minäkin tätä ensimmäisenä epäilin!
   Täytyy olla tarkkana, kun Mies tätä putsaa - olla kuulolla, että millaisia toiveita esittää, jos henki pöllähtää nokasta paikalle... ;o)

   Poista
 6. Kiitos Intsu, Auli, Onnenpähkinäinen, Vekki, LeaP ja Anne! :o)
  Kiitos myös vinkeistä!!

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!