Lukijat

sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Mieletön mäihä

Meitsillä ei isommin ole ollut arvontaonnea, lotossakin lapun numerot ovat aina just ihan ne arvontapallojen naapurinumerot. Vaan nyt näkyy tuuri kääntyneen!!

Ensin  Tiinatei arpoi Tilkkutie-blogissaan Studios-lehden, jossa esitellään eri käsityötaitajien työhuoneita ja säilytysratkaisuja. Tiinatei oli voittanut lehden HanneLinen blogista ja pistänyt sen pohjalta oman ompelukammarinsa säilytysratkaisuja uusiksi. Ajattelin jatkaa vielä samaa ideaa! Eli aion myös laittaa lehden kiertoon, kun olen toteuttanut jonkin sen kivoista ideoista. Palaamme myöhemmin asiaan...

Seuraavaksi voitin Aikun askareet -blogin arvonnassa Pirtin kehräämön lankoja! Olen jo pitkään ihastellut PK:n upeaa värikartaa ja olin jo jopa ehtinyt katsoa myymälän sijainnin (Hiirolassa) ja tutkia Mikkelin teatteritarjontaa - samalla reissulla hoituisi kaksi kärpästä!

Teatterireissu saa vielä odottaa, ensin teen näistä upeista syksyisistä 100% villalangoista pipon tai huivin teatterireissulle! Vahvuus on juuri itselleni mieluisin (puikot 3-4) ja sävyt kuin kasviväripadasta!

Heti perään onni suosi vielä Lankarullan blogiarvonnassa, voitin Roosa nauha sukkaohjekuvaston ja pinkkiä Roosa nauha sukkalankaa 100g, Geishalla vahvistettuna.

Sukkaohjeita olenkin ollut vailla, Novitan sukkalehti on puhkineulottu! Olen aika laiska etsimään ohjeita netistä, harvakseltaan tarttuu jostain blogista kuvan perusteella jokin uusi malli kokeiltavaksi. Mutta tässä lehdessä on taas useampikin malli, jotka aion toteuttaa! Lanka on vähän ohutta omiin sukkiini (2,5 puikot), mutta ei se käyttämättä jää!! Todennäköisesti yhdistän Nalleen ja neulon kaksinkertaisena.

Kiitos Tiinatei, Aikku ja Lankarulla!!!

Myös se projekti, jossa muumimukit ovat aikamittareina, on samalla onnekkaalla viikolla nytkähtänyt aimo harppauksen eteenpäin!!! Palaan siihenkin sitten joskus aikanaan...

Piti sitten kokeilla vielä lottoakin - ja voitto tuli sieltäkin!!! No, 1/5-kimppalottolapulla, että koko pottia en yksin saa, mutta kumminkin!! 3+1 -tuloksella voitto-osuuteni on 0,20 €. :o)

19 kommenttia:

 1. Hyvänenki aika, onnetar ollut tosissaan siun puolella, koitapa nyt sitä lotto- tai muuta veikkaustakin:)

  VastaaPoista
 2. Upeita voittoja. Kävin viikolla ostamassa tuota Roosanauha sukkalankaa ja kuvaston. Lanka tuntuu todella miellyttävältä. Nyt olen siivoillut kaappeja ja järkyttynyt lankojen määrästä... Tänään lähemme Tallinnaan, sanoin miehelle, jos kädessäni on yksikin villalankakerä ota pois :)

  VastaaPoista
 3. Onnea voitoista!
  Tuo lehti pitäis etsiä jostakin, pitäis saada työhuone edes jonkinmoiseen järjestykseen.

  VastaaPoista
 4. Mitäs sinulle oikein toivottelisi kun onnea tuntuu olevan roppakaupalla....
  No tietysti, onni jatkukoon :)

  VastaaPoista
 5. Jösses! Onhan sulla lotto voimassa?

  VastaaPoista
 6. Jopas jotakin! Ei kahta ilman kolmatta pitää siis paikkansa;)
  Ihanat noi PK:n langat, herkulliset värit. Roosa-lanka on kohta arvossaan kun sitä ei tunnu mistään saavan, ellei sitt kohta tule joku uusi erä. Sähän voit pikkusen aikaa marinoida tuota ja sitt . . .

  VastaaPoista
 7. Onnettaresi on todellakin ollut paikalla noissa arpajaisissa:)

  VastaaPoista
 8. Joka paikkaan ehdit nimesi näppelöimään.. =)
  Onnea!

  VastaaPoista
 9. Nythän on onni potkinut oikein kunnolla, onneksi olkoon ♥

  VastaaPoista
 10. Onpas sinulla ollut tuuria! :) Tuo on kyllä hassua, miten sitä joka viikko on "melkein" lottovoittaja. Tyyliin "jos olisin syntynyt kolme päivää aiemmin, mennyt naimisiin kuukautta myöhemmin, minulla olisi numeroa pienempi jalka ja asuisin naapuritalossa, niin oltaisiin nyt lottomiljonäärejä". :D

  VastaaPoista
 11. Mä jo meinasin, että nyt ei enää kannata lotota - ei se enää sinne asti se onni VOI yltää :/
  No, ei se ihan.
  Mutta aikamoiset onnenkantamoiset kuitennii :)
  (Mun eka voitto blogistaniahistoriikin aikaan tais tulla sinulta, se kahvitarra joka on edelleen Lillan ikkunassa!)

  VastaaPoista
 12. Jopas on onnestanut oikeen putkessa! Nautihan onnettaren suosiosta ja laita uutta lottoa vetämään :-D

  VastaaPoista
 13. Laita nyt kaikki veikkaukset ja muut pelit vetämään. Onnea!!! Tarttuisipa onnesi tännekin:)

  VastaaPoista
 14. Onnittelut arvontavoitoista! Hienoja kaikki! Täytyy tuohon lehteen palata sitten kun laitat sen kiertoon jos onni potkaisi!

  VastaaPoista
 15. Onnee kovasti, todella mahtava mäihä.

  VastaaPoista
 16. Vau, nyt on kyllä onni potkinut moneen kertaan - onneksi ne potkut ei tee kipeää !

  VastaaPoista
 17. Kiitos Tuomontuvan emäntä, Eija, Tarutikki, Nina, KahviKaneli, KristiinaS, Irma, Terhi, Suke, Aikku, MariJ, Pepi, Rva Kivitikka, Anne, Tilkkureppu, Vekki ja Eija! :o)
  En osallistu ihan kauhean usein arvontoihin, palkinnon pitää olla oikeasti kiinnostava osallistuaksenio - ja nyt kaikki arvat nappasivat kerralla, onpa onnekas olo!! Saapa nähdä, jatkuuko - lotto on taas vetämässä... ;o)

  VastaaPoista
 18. Vau, enpä arvannut, että lehti lähtisi näin pitkälle kierrokselle, kun sen arvontaan aluperin laitoin. Mielenkiintoista seurata, mihin se mahtaa seuraavaksi päästä.

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!