Lukijat

torstai 3. lokakuuta 2013

Vähän enemmänkin...

Joo-o, kyllä siinä niin kävi, että se ihana hirvitys putosi syliin...

 Ja vähän muutakin!!

Mies teki tarjouksen isotätinsä Vammalan Chippendale-kalustosta, jota ihaillut pikkupojasta lähtien. Sattumoisin iso kokonaisuus (sohva + 2 nojatuolia + sohvapöytä + kirjakaappi + 2 pikkutuolia) ei kiinnostanut muita - miksiköhän?? Sijoitusongelmia?? Enkä tosiaankaan tarkoita pääoman sijoitusta...
 
Minä tein tarjouksen Hugo Backmanssonin taulusta. Tarjous hyväksyttiin.

Ai mitäkö muovisäkeissä on??

Ei onneksi mitään meille!! Lupasin käydä isotädin vaatteet läpi ja toimittaa eteenpäin: sopivat kiertoon, SPR:lle ja hoitokodeille, osa perataan suoraan roskikseen.

Vaivanpalkaksi kuolinpesän tyhjennystalkoisiin osallistumisesta saimme 70-lukuisen Turun kristallin kruunun. Hirveän kamala tämäkin, mutta itsehän ehdotimme ja paikkakin on kyllä mielessä...

Sokerina pohjalla: Villeroy & Bochin vanha keittokulho. Kukaan ei ollut siitä kiinnostunut, joten ihan vaan pyysin itselleni - ja sain.

Oi, ihanuus!!

Juu, sisustus menee taas uusiksi... Jotain (ja aika paljonkin) pitää laittaa kiertoon, että kalustolle löytyy paikka. Niitä sijoitusongelmia meilläkin?? Palataan asiaan...

27 kommenttia:

 1. Ei minusta tuo chippendale kalusto hullumpi ole. Minä tykkään antiikkisista jutuista,paitsi en talonpoikaisantiikista. Mutta tuo Viellroyn kulho on upea,aah miten hieno!

  VastaaPoista
 2. Rakastuin jo tauluun ja soppakulhoon!!! Ne hellivät silmiäni...

  VastaaPoista
 3. Wauw, hienot, mutta ei tosiaan pienessä kämpässä pääsisi oikeuksiinsa ♥

  VastaaPoista
 4. Chippendale on aina ok :) Värikin on kiva. Hienoja on kaikki!

  VastaaPoista
 5. Tutun näköistä tavaraa, tuolit ja valaisin:) Mieheni äidin kuoltua samanlainen sohvakalusto myytiin tuttavillemme. Valisimen olisin itsekin halunnut mutta sen vei miehen sisko:)
  Keittokulhon luulisi kelpaavan kelle tahansa! Taulustakin tykkään:)

  VastaaPoista
 6. Oho, ihania tavaroita. Mutta on kyllä minustakin jotenkin kummallista, että joskus joku tavara on niin ruma, että on sen vuoksi aivan ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut!! Joskus ennenkin hankkinut jotain samasta syystä - en vaan enää muista mitä, kun se rumuus karisi jonnekin matkan varrelle!! :oD

   Poista
 7. Kauniita esineitä ja nuo vaativat ehdottomasti ympärilleen sopivan tilan! Eikös tieltä juuri tyhjentynyt se ent. kirjastohuone? Ja nyt on ainakin hyvä syy vaihtaa huoneenjärjestystä jossain huoneessa!! Ja kiva kun miehesi on mukana juonessa....
  Laitahan sitten kuvia, kunhan saatte tavarat paikoilleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjastohuone ehdittiin jo uudelleensisustaa peräkamariksi, mutta se taitaa saada vielä uuden elämän "kahvisalonkina"! :o)

   Poista
 8. Taulu on kaunis. Muuta puuhaa riittää varmasti tavaroiden ja huonekalujen kanssa. Mukava nähdä sitten myöhemmin, miten olette saaneet kaikki järjestykseen.

  VastaaPoista
 9. meillä ihan samanlainen kristalli hirvitys navetassa joutilaana..

  VastaaPoista
 10. Oih! Mun lapsuuden kodissa oli samanlainen chippendale kalusto, pöytä tosin olin pyöreä. Mutsi ku delas niin ne meni jollekin firmalle ku tyhjensi talon, tod. näk. kalusto meni suoraan kaatikselle. Mutta se lamppu mikä meillä oli, se oli hieno ja varmaankin sillä tyhjentäjä sai kulunsa katettua. Hitsi ku olisin sen halunnu mutt ku ei sillo ollu tilaa semmoselle.

  VastaaPoista
 11. Kun avaa suunsa oikeassa paikassa, oikeaan aikaan, saa kaiken. Ihan kaiken =)
  Ihana työmaa...jos poikettais kahville?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kaiken!! mm. n. 50 pitkäthousut, n. 25 takkia, n. 30 valkoiset villasormikkaat, n. 20 pitkäpunttista lämpökerrastoa... ;o)
   Kakhisalonkia täällä suunnittelen kaluston ympärille - tervetuloa!! :oD

   Poista
  2. Kunhan siivoat ensinnä loppuun =)

   Poista
 12. Onnittelut ! Meilläkin on tuollainen sohvakalusto, mutta pöytä puuttuu. Joskus tulee Huutonettiin pöytiä, mutta ei ole tärpännyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhojen tavaroiden liikkeissä usein nähnyt chippendale-pöytiä, kannattaa poikkeilla! :o)

   Poista
 13. Hieno taulu ja soppakulho ja ihania vanhoja huonekaluja.

  VastaaPoista
 14. Tauluun ja soppakulhoon minäkin silmäni iskin, muusta ei niin väliä. Vanhempien kotona oli myös joskus samanlainen kattokruunu, enkä tykännyt. Vanhempieni erottua äiti osti vielä isomman ja se lymyilee nyt kellarissa Ikean sinisessä kassissa odottamassa myyntiä jollekin toiselle tykkääjälle.

  VastaaPoista
 15. Vautsi vau! Ihania tavaroita, sijoitusongelmista aina selviää jotenkin!

  VastaaPoista
 16. Onnittelut peili-konsolipöytäsetistä sekä tuosta Villeroy & Bochin soppa-astiasta!

  VastaaPoista
 17. Onnittelut :) Mielenkiinnolla nyt odottelen miten kalusteet asettuu uuteen kotiinsa ! Ihana tuo soppa astia !!!

  VastaaPoista
 18. Vähemmästäkin se sisustus uusiksi menis :)) Upeita tavaroita!

  VastaaPoista
 19. Voi että miten ihania juttuja ja tuo taulu! Laita sitten kuvia miten saat kaiken istumaan.

  VastaaPoista
 20. Kiitos Pepi, Intsu, Anne, Sude, Tiina, Irma, Eija, Rva Kivitikka, Eija, Mehtäemäntä, KristiinaS, Terhi, Rentukka, Tilkkureppu, LeaP, Tiinatei, Onnenpähkinäinen, Riitta, Maanvaiva ja Vekki! :o)
  Soppakulho olisi voittanut tämän äänestyksen, jos se sellainen olisi ollut! :o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!