Lukijat

tiistai 20. lokakuuta 2015

Kuka haluaa villasukat?

Tämä on 999. postaus tässä blogissa.
Seuraavalle tuhannelle siirtymistä voisinkin juhlistaa 
VILLASUKIN.
 Haluaisiko joku?

Mielivaltaisella logiikallani valitsen mahdollisten halukkaiden joukosta (ainakin) yhden, jolle  sukkaset tekaisen. Paitsi jos olen umpitylsällä tuulella, saatan suorittaa perinteisen arvonnan. Molemmissa tapauksissa saaja saa valita värin ja esittää muitakin toiveita,
ihan siis ajattelin tällä kertaa toteuttaa toiveet sellaisenaan, ilman omia päähänpistoja
(ehkä, voinhan muuttaa vielä mieleni...).
.
Yksi arpa per kiva kommentti,
aikaa piisaa seuraavaan postaukseen asti.

51 kommenttia:

  1. HEP! Minä mielelläni sukat ottaisin - ilman muuta. Omat sukkapuikot onkin huililla, kun pitäisi ahkeroida pojan villapaita valmiiksi.
    Toivottavasti tuuri käy ☺

    VastaaPoista
  2. Minullekin sukat kovasti kelpaisivat. Olen yhdet villasukat eläissäni kutonut eivätkä kovin onnistuneet olleet:)
    Käytän nykyään villasukkia töissäkin, kun siirryin 1-3 -vuotiaiden osastolle ja kengät ovat siellä hankalat, kun konttailen pitkin lattioita. Liukuesteainetta laitan sukkien pohjiin.

    VastaaPoista
  3. Kyllä tännekkin sukat kelpaisi oikein hyvin, itselle tai jollekkin perheenjäsenelle.
    Aurinkoisia syys(sukka)päiviä Sinulle!

    VastaaPoista
  4. Kyllähän minäkin mielelläni sukat ottaisin. Neulon niitä kyllä itsekkin, mutta käsityötaidottomat sukulaiset tahtoo viedä ne kaikki ja itse kuljen sitten parsituissa. Villasukkia tuleekin pidettyä kesät talvet, ilmankaan ei osaa enää olla =)

    VastaaPoista
  5. Aina on käyttöä näille ihanille sukille, joita teet. Sitä paitsi sukkasi ovat niin herkkuja, että sellaiset olisivat kuin sormukset sormissa! (höh, mikä vertaus)

    VastaaPoista
  6. Oi oi, sulla niitä sukkia syntyy kuin sieniä sateella! Itse olen kauhunpartaalla kerkeänkö kaikki lahjoa jouluna neulomuksilla. Enpä taida saada ainakaan sukkia kaikille aikaiseksi. Toiveissa olisi sukat pojalleni.

    VastaaPoista
  7. Vaikka itse neulon, sukat olis kiva saadakin. Sinulla näkyy olevat seiskaveikkaa, minä en pysty sinä neulomaan. Ainoastaa nalle on lanka jota neulon ja siinä on niin epätasainen laatu (pisteleviä keriä joukossa), että kaupassa pitää kopeloida keriä ettei satu piikkilankaa :)

    VastaaPoista
  8. Voi että, olisipa mukava saada tekemäsi sukat.

    VastaaPoista
  9. Täällä Ylä-Lapissa palelee varpaita koko ajan. Sukkia teen toki itsekin, mutta luksusta olisi saada jonkun toisen tekemät.

    VastaaPoista
  10. Kutominen on ihan parasta mielen ja fysiikan terapiaa. Olisipa onni jos onni suosisi minua!

    VastaaPoista
  11. Juup, kyllä vaan. Pitkistä polvisukista olen haaveillut jo pari vuotta.

    VastaaPoista
  12. Tottakai olen mukana, rakastan villasukkia <3 (Vaan on olo, ettei mulla ole "oikeutta" osallistua, koska olen sulta jo kertaalleen sukat saanut.)
    Mutta olen mä uppiniskaisena mukana silti!

    VastaaPoista
  13. Huima postaus määrä! Kuulostaa niin mahtavalta jollei parhaalta palkinnolta arpajaisiin, että pakko osallistua.

    VastaaPoista
  14. Hertsyykeli sentään, 999 postausta. Virtuaalikumarrus tuorehkolta bloginpitäjältä, en osaa edes haaveilla noin suuriin lukuihin pääsystä.
    Villasukat ovat arjen luksusta parhaimmillaan. Syksyllä jos milloin, olisi mukava vetää jalkaan uudet ihanuudet. Mukana siis.

    VastaaPoista
  15. Oih, lämpimille ja pehmeille sukille on tarve aina! Kylmän kelin parhautta :)

    VastaaPoista
  16. Aina otetaan vastaan taidolla tehdyt sukat. Onnittelut 999. postauksesta! Hieno saavutus. Seuraavassa onkin varmasti jotain yllättävää luvassa.

    VastaaPoista
  17. Tänne kelpaa, kudonhan itsekin, mutta omat jalat tuppaa jäämään aina ilman kumn suku on niin laaja ja tarvitsijoita monta.

    VastaaPoista
  18. Minä, minä ja kyllä kiitos. Suutarin lapsella ei ole kenkiä sanonnan voisi muuttaa muotoon. Neulojalla ei ole polvisukkia, eikä edes räsymattosukkia. Eli haaveissa on polvisukat räsymattoversiona. Omilta puikoilta ei sellaiset tipahda ihan täälle talvelle, sillä muuta tarveneulontaa tuntuu tulevan niin että heikompaa hirvittäisi ja päätä huimaa. Eikä minulla kyllä ole raidoitettua lankaakaan ja itsekin olen sitä mieltä että lankaa on jo riittävästi (yli 15 kg en uskalla laskea tarkempaan) mutta ikinä ei sitä oikeanlaista. Kierretään siis markettien hyllyt pitäen riittävää turvaväliä.
    psst. vinkkinä vielä olen pieni ja pienijalkainen, pääsis kotuu tikuttamisella sukattamaan meikäläisen ;)

    VastaaPoista
  19. Ensinnäkin onnittelut tommarien kastiin siirtymisestä, joka tapahtunee aivan pian! :) Aluksi ajattelin, etten halua sukkia enkä osallistu tähän kisaan. Mutta sitten tuli mieleen, että voisin mahdollisen voiton osuessa kohdalle panna hyvän kiertämään ja lahjoittaa sukat OYS:n syöpäpolin kautta jollekin syöpäpotilaalle. Mitään väri- tai mallitoivomuksia ei siis ole toiedossa, kunhan ovat aikuiseen jalökaan sopivat.

    VastaaPoista
  20. Mulle sukat sulle (pöllö)pussukka:) Jos tällä ei irtoa niin johan on:);)

    VastaaPoista
  21. Minä haluan :D Koska sukkalankakorisi tosiaankin pullistelee, haluan auttaa sen tyhjennyksessä ja siis myös lankalaihiksen onnistumisessa. Pitkävartiset räsymattosukat lämmittäisivät kovasti varpaitani ja mieltäni...

    999 - hurja luku - onnea jo etukäteen luvusta 1000 !

    VastaaPoista
  22. Kaipaisin mieluusti itselleni jotain hempeitä koti/unisukkia. Omat neulomiset aika vähissä kun odottelen leikkausjonossa ranteen operoimista hermopinteen takia. Valtava määrä sulla postauksia ♥ Itelläni taitaa olla vasta jotain alle 400 ;)

    VastaaPoista
  23. Kyllähän ne näin ilmojen viiletessä on mukavat jalkaan laittaa. Polvisukat olis aikas pop saada.

    VastaaPoista
  24. No, totta mooses haluan :)
    Hauskaa olisi saada TOISEN tekemät sukat varpaita lämmittämään :)

    VastaaPoista
  25. Mahtava määrä postauksia! Ehdottomasti haluan mukaan sukkiesi arvontaan. Kudon kyllä itsekin aikalailla jalkojen lämmittimiä, mutta nyt on jalassa äitini neulomat sukat. Omat tekeleeni päätyvät saamattomien ja osaamattomien sukulaisteni, ystävieni ja tuttavieni paleleviin käpäliin.

    VastaaPoista
  26. Vau! Aikamoinen määrä postauksia. Nyt ihan jännällään odotellaan sitä tuhannetta juhlapostausta!

    VastaaPoista
  27. Räsymattosukat, sinapinkeltaiset, vihreät, tai jonkun vaan väriset. Rakastan värejä ja villasukkia. Mulle kiitos koko 38-39.

    VastaaPoista
  28. Kovasti ihmettelisin, jos joku ei villasukkia haluaisi - ainakin minä haluaisin! Ei ole värillä tai mallilla väliä, viluvarpaat nauttivat, kunhan vain villasukkiin sisälle pääsevät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis piti myös kommentoida tuota bloggausten määrää, mutta unohtui :) Huikean paljon bloggauksia, olet ollut tosi ahkera!

      Poista
  29. Sun ihanaiset villasukat lämmittäisivät palelevia jalkojani, jos ne saisin. Rakastan värejä ihan kaikkia, ruskan värejä eniten.

    VastaaPoista
  30. Mahtava määrä kirjoituksia. Vaikka itse kudonkin sukkia olisi kiva saada sun tekemät villikset. :D

    VastaaPoista
  31. Onnittelut mahtavasta postatusmäärstä!
    Kiva idea jakaa lukijoille villasukkia. Siinä talossa missä asut on joku taika, varmaan alakerrassa, olohuoneessa. Siinä syntyy villasukkia. Ja se taika ei lähde vaikka siitä talosta muuttaisi poiskin, olen sen niin läheltä nähnyt, sukkia syntyy, ei minulta, vaan omalta äidiltäni. Joten ymmärrät, että en halua sukia, mutta mielenkiinnolla seuraan kommentteja ja sitä, ketkä ne sukat saavat. Kivaa loppuviikkoa ja edelleen yhtä mukavia postatuksia!

    VastaaPoista
  32. Täälläkin halutaan villasukat! Toisen kutoma on kuin lahja, josta jää hyvä mieli ja muisto. Siksipä lahjoitan itsekin omia neuleitani. Nyt on tulossa puikoilla sukat 70-vuotisjuhliin miesten sukat.
    Olet tosi ahkera bloggaaja. Onnea!

    VastaaPoista
  33. Mä en kyllä itse tarvitse sukkia kun neulon, tosin vähemmän itselle ehtii neuloa, mutta jos saisin sukat lahjoittaisin ne naapurin rouvalle joka ei neulo ja jolla on aina sukanpohjat auki. Oon muutamat sukat hänelle antanut, mutta jälleen on se tilanne, että tarvitsisi uudet, on vielä melkoinen vilukissa ja talvi tulossa. Että jos toisen puolesta saa osallistua niin osallistun arvontaan. 999. postaus, huh!

    VastaaPoista
  34. hiukan upea postaus 999, kiva olisi saada sukat
    ~alice

    VastaaPoista
  35. ..ystävä on kuin villasukka joka talvella lämmittää ..aivan ihana laulu ja tykkään sukkia kutoa ja lahjoittaa koskaan niitä ei ole liikaa ..kuten ei ystäviäkään ..

    VastaaPoista
  36. Onneksi olkoon postauksista! Juttujasi on niiin mukava lukea, tosi kivaa kun jaksat! Ja sukat, niille olisi käyttöä kun se ääreisverenkierto reistailee ;)

    VastaaPoista
  37. Jos minua lykästäsi niin joutuisit kuules miettimään sellaiset rokkimimmin sukat! :D
    Hauska ajatus sinulta.

    VastaaPoista
  38. Onneksi olkoon 999 postauksesta ja yhtä paljon lisää postauksia!!

    VastaaPoista
  39. Aloitus, kun annoit mahdollisuuden arvontaan! Villasukat lämmittäisivät varpaita ja mieltä, maalla rintamiestalossa olen oppinut ymmärtämään villasukan arvon. T. Leenak

    VastaaPoista
  40. Hei, koneeni kummittelee ja kirjoittaa mitä haluaa, tarkoitus oli kiittää äskeisessä kommentissa mahdollisuudesta osallistua arvontaa, mistä lie tuli kiitoksen sijaan aloitus.... T. Leenak

    VastaaPoista
  41. Kyl maar mullekin sukat kelpaa, jotkut semmoiset mitä en itse osais tehdä :D

    VastaaPoista
  42. Olen onnistunut kutomaan yhden kokonaisen villasukan ja yhden puolikkaan, joka on odottanut valmistumista, mutta valmista ei tule ei sitten millään. Ensimmäisen villasukkia valmistui novitan youtube kanavan videoita millintarkasti seuraten, toinen sukka odottaa inspiraatiota. Anoppi on innokas kutoja; tosin sukat on aina melko reiluja tähän kanoottiin, joka on pitkä ja kapea. No, mutta joskus voisi olla kiva omistaa sopivat villasukat. T. Sini

    VastaaPoista
  43. Minäkin haluaisin ihanat lämpöiset sukat :).

    Onnea blogille!

    VastaaPoista
  44. Onneksi olkoon noin isosta postatuksesta! Kiva olis saada toisen kutomat sukat. ter. Ulla

    VastaaPoista
  45. Upea määrä mielenkiintoisia postauksia! Olen niin huono itse kutomaan villasukkia ( aina toinen on jotenkin erikokoinen?), että olisi mukava saada kunnolliset villasukat :-)

    VastaaPoista
  46. Taisin keretä mukaan!
    Toivoisin mustia pitsikuvioisia "kyläily"villasukkia :)
    Satu

    VastaaPoista
  47. Kiva päästä kertomaan kuinka hyvä blogi sinulla.on , olen lukenut ja seurannut,melkein itkenyt ja nauranut.
    Suuret kiitokset kun annoit mahdollisuuden kertoa tämän , olen blogiton ,mielen kiintoisten ja käsityö blogien lukija.
    kuka haluaa villasukat kysymykseen voisin vastata etten tarvitse , koska neulon itse, mutta oishan se kiva sanoa saaneensa sukat lahjaksi.
    Terv. Tytti

    VastaaPoista
  48. Kiitos kaikille osallistuneille - arvonta on nyt suoritettu (tai siis aamulla sitten, mutta osallistumisaika on päättynyt).
    Kivaa, löysinpä muutamia uusia kivoja blogejakin!! :o)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!