Lukijat

torstai 1. marraskuuta 2012

Kerkisinpäs!!

Melkein tuli taas loppukiire!! Sukkasadon elonkerjuu päättyi nimittäin eilen ja hätäpäissäni ajattelin tekaista vielä parit sukkaset laarin täytteeksi. Sopivaa matkaevästä! Menomatkalla valmistui pitsisukat, paluumatkalla harlekiinit - matkaa karttui kotoa pääkaupunkiin ja takaisin. Höyryttää en vielä kerinnyt, mutta sitä ei kriteereissä taidettu vaatiakaan...

Sukkaset ovat osa SUUREMPAA KOKONAISUUTTA (he-hee, kuulostipa se juhlavalta!!).

Mutta juu, KyJy #9 -tavoitteena on tehdä 100 g kerästä Nalle Aloe Veraa Onnensukkia pikkuvarpaille eli hyväntekeväisyyssukkia TAYSin vastasyntyneille. Ensimmäiset tossut vielä vaiheessa, nyt kahdet valmiina ja kerästä tulee vielä ainakin yksi pari. Jouluun eli KyJy-tempauksen dead lineen mennessä.

Kuvat ovat surkeita, mutta koitan saada parempia sitten kun koko setti on valmiina.

* * * * *
Reissullani mennä touhotin taas Minimaailmaankin, mutta se oli kiinni. Voi mikä pettymys!! Ja ärtymys - pitikö sitä oikein retuuttaa itsensä ratikalle oven taakse asia todetakseen, kun saman olisi voinut tarkistaa netistä, jos olisi tohotukseltaan älynnyt! Muistaisinkohan ensi kerralla??

PS. Tänään alkoi Talvimetsä-kuu.

7 kommenttia:

 1. Ihana väri noissa sukissa!
  Oletpa käyttänyt matka-aikasi tehokkaasti hyödyksi.

  VastaaPoista
 2. Ihania sukkia ja niin jouluisia. Tiedätkö, että minulla oli tuollaiset lapsena yli 60 vuotta sitten. Malli on hieman modernisoitunut.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Rva Kivitikka, Irmastiina, Vekki, Kisa ja Mainamummu! :o)

  VastaaPoista
 4. Sukat on varsin suloisia :)
  Ja me ollaan kaksikin kertaa poljettu pyörällä 8km (yhteen suuntaan eli takaisin on toiset 8km) kierrätyskeskukseen vain huomataksemme että se on kiinni. Ensimmäisellä kerralla harmitti, toisella jo nauratti kun aina tuntuu olevan yhtä hyvä tuuri :P

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!