Lukijat

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Onko vinkkejä??

Ensimmäinen adventtisunnuntai (Adventus humiliationis), nöyrtymisen adventti, symboloi odotusta.

En ole valmistellut mitään kivaa adventtikynttelikkösysteemiä tälle joululle. Ajattelin vain valita olemassaolevista kynttilänjaloista, vaihdellen, mitä nyt sattuu löytymään 1, 2, 3 ja 4 samanlaista.

Niin että tässä nyt vin odottelen, että Mies kiillottaisi Anja-tädin kynttilänjalan!! Taisi luvata kiilloittaa sen jo edellisjouluksi, mutta aika himmeältähän tuo yhä näyttää... Ehkäpä se illan hämärtyessä vielä kirkastuu?

Käytiin pitkästä aikaa kulttuuririennoissakin, Tuhkaa ja Teräviä Tampereen teatterissa. "Ihastuttavan hienostunut komedia, jota vauhdittavat hullunkuriset väärinkäsitykset ja täpärät tilanteet." (Kuva: Tampereen Teatteri)

No jaa, tähän mennessä vain Kuopion kaupunginteatterin Tšehovin Kirsikkapuisto on ollut tylsempi...

Tylsyys antoi lisäpotkua vähän pirteämmän esityksen etsiskelyyn... Olemme pyrkineet tekemään kerran vuodessa "talviretken" teatterireissun merkeissä. Perinne alkoi jo ekana seurusteluvuonnamme, kun kävimme Turussa katsomassa Eurooppa Neljää. Sillä reissulla söin muuten ekan kerran etanoita, ja siitäkin on tullut perinne, kesäiset etanaretket - useimmiten Porvooseen...

Juu-juu, tiedetään, se se vasta tylsää on, olla tapojensa orja!! Mutta kai kivoista perinteistä kannattaa pitää kiinni??  Niin kuin noista adventtikynttilöistä...

Niin, juu, Varkauden Teatterissa menisi pari oikein kiintoisaa esitystä: Tähdet, tähdet ja (vallankin) POKKA PITÄÄ. Ongelma on siinä, että Varkaudessa ei ole kerrassaan MITÄÄN muita aktiviteetteja!! Ja kyllä  samalla reissulla pitäisi poiketa myös jossain kivassa näyttelyssä, museossa ja/tai tapahtumassa, hyvässä ravintolassa ja mielellään myös tehtaanmyymälässä! 600 km vain Hyachinin nähdäkseen ei TIETENKÄÄN ole TÄYSIN kohtuutonta, mutta silti...

Olisiko vinkkejä maanmainioista ohjelmistoista - sellaisilla paikkakunnilla, jossa on jotain elämääkin?? Kiitollisuudella vastaanotetaan!!

4 kommenttia:

 1. Paula, eikös 1. adventti ole vasta viikon päästä, mutta parempi tietysti olla ajoissa liikkeellä :)

  Lahden kaupunginteatterin Hair on (kuulemma) hyvä, itsehän en toki ole sitäkään nähnyt, kun ei saa ahteria liikkeelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho!! Totta tosiaan, olinpas hätäinen - Miehellähän on vielä viikko aikaa kiilloituspuuhiin!! Kiitos, että korjasit! :o)

   Poista
 2. Hairia suosittelen minäkin, vaikka Hector (jolla sitä markkinoitiin) olikin aika pienessä, mutta sitäkin herkullisemmassa osassa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Katjainkeri ja Tiinatei! :o)
  Menenkin seuraavaksi tutkimaan Lahden Kaupunginteatterin sivuja - Hector sattuu olemaan kestosuosikkini...

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!