Lukijat

keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Valmista tuli!

Ei ehkä eilisen postauksen perusteella uskoisi, mutta aivotoimintani on ihan selvästi vilkastunut!! Näen nimittäin ihan mielettömästi - ja mielettömiä!! - unia. Mutta ei niistä enempää... Sitäpaitsi onnistuin ihan liian monen tovin jälkeen pienentämään kuvia kelvolliseen kokoon! Todennäköisesti en enää muista metodiani huomenna, mutta voin yrittää...

Vanhassa kamerassa (siinä, jonka hukkasin) pystyi kuvat jo kuvatessa ottamaan web-koossa. Todennäköisesti tällä nykyiselläkin pystyisi, mutta manuaalien lukeminen tekee ryppyjä sieluni kuorikerrokseen. Mies joutuu tutkimaan saa tutkia kameraa viikonloppuna...

 
Konekin lauloi, sain mukimatot valmiiksi. 

Yhdeksän erilaista kuvioaihetta. 
Oli kiva tehdä!!

6 kommenttia:

 1. Huisin monta ihanuutta.
  Sinulla on upea kangasvalikoima.

  VastaaPoista
 2. Hyvä että energiatasosi on taas normaali, siis huipussaan ;-D
  Taitaa olla osa noista menossa pukinkonttiin!

  VastaaPoista
 3. Mulla on netistä ladattu ilmainen CoffeeCup PixConverter -ohjelma ja sillä saa kätevästi kuvat pienemmiksi, halutun kokoisiksi, kerralla kansion tai kuvia yksitellen, (varmasti on monta muutakin vastaavaa ohjelmaa). Mä otan aina isoja kuvia ku joistakin teetän paperikuvia ja niistä tulee parempia jos alkuper. on iso. Blogiin mä oon aina valmiiks pienentäny kuvat ja ei oo koskaan kuvatila loppunut (siis Vuodatuksessa).

  VastaaPoista
 4. Voi hyvä jysäsys,noin paljon ihania mukimattoja!! Lähetä vähän minullekkin sitä energiamäärääsi ja ahkeruuttasi! Mun aivotoiminta kun tuntuu hifastuvan päivä päivältä ja se pätkiikin kaiken aikaa.

  VastaaPoista
 5. Kauniita nuo ovat tai oikeestaan ihania :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Terhi, Rva Kivitikka, KristiinaS, Intsu ja Tellupa! :o)
  Löysin ihan täältä koneeltani Microsoftin Picture Managerin, jolla pienennys käy näppärästi. Toivottavasti kotona olevista löytyy samanlainen - nyt kun tiedän etsiä. Jos ei, taidankin kokeilla tuota CoffeeCuppia - kiitos vinkistä!! :o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!