Lukijat

maanantai 4. maaliskuuta 2013

PiPittää! Ei kun ripittää...

Kevään juhlakimara jatkuu!!

Veljentyttö Nuorempi konfirmoitiin viikonloppuna.

Vanhemmalle annoin 3 vuotta sitten rippiruusujen sijaan Finlaysonin Muumi Ruusutarha tyynyliinat. Halusin ruusujen olevan kuihtumatonta ja piikitöntä laatua ja muistuttavat Muumi-mielistä Veljentyttöä rippijuhlasta vielä pitkään.

Samoilla linjoilla jatkoin Nuoremmankin kanssa, Finlaysonin Tuliaismuumi-keittiöpyyhkeet korvasivat perinteisen rippiruusun. Sopii muutenkin Nuoremmalle, joka opiskelee jo peruskoulun ohessa matkailu-, ravitsemus- ja talousalan ammatillisia aineita.

En mielelläni anna rahaa lahjaksi - niin tylsää, tavallista, mielikuvituksetonta, mieliinpainumatonta ja IHAN LIIAN HELPPOA! Ei, on paljon mukavampaa vaivata Siskoa, joka tuntee kummityttönsä maun paremmin!! (Sehän ei haittaa, että MINÄ pääsen helpolla...). Osasyynä oli kyllä sekin, ettei opiskelupaikkakunnalta saa PiPpiä... Kiitokset Siskolle!

Sisko kävi pyynnöstäni valitsemassa puolestani rippilahjaksi satsin Nuoremman suosikkiastioita, PiPpejä. Ja ihan pyynnöstäni kaikki erilaisia!

Kortin tein kyllä siis ihan itse!


15 kommenttia:

 1. Kyllä on iiiiihania astioita!!!

  VastaaPoista
 2. Mä olen aina ihaillut sinun kekseliäisyyttä lahjojen suhteen. Taas aivan ihanat rippilahjat. Riparilahjaa minunkin pitää alkaa miettimään,kun yksi lapsenlapsistani on menossa riparille. Hän on poika ja jotenkin pojille on vaikeampi keksiä lahjaa. Hän nyt ei ymmärrä astoitten päälle mitään. Mä tiedän yhden tutun,joka antaa ylioppilasruusun sijasta juustohöylän:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva idea, juustohöylä! Toivottavasti se on Fiskarsin täysmuovinen, se on ihan mielettömän hyvä käytössä! :o)

   Poista
 3. Ihanat PiPit !!
  Kohta edessä kummipojalle lahjuksen hommaaminen, täytyykin pistää kysellen NamuTädiltä - raha kelpais nuorelle miehelle tietysti aina, mutta....

  VastaaPoista
 4. ihana mieletön lahja. kyllä kelpais itsellekkin..vieläköhän ne huolisi uusintaan rippikouluun??voisin siuta pyytää kummiksi ;) heehe

  VastaaPoista
 5. Mitä parhaimmat lahjat.Ja tarpeellisia.

  Itse tulee aina sorruttua rahalahjaan.Se vaan on niin helppo lahja antajalle.

  VastaaPoista
 6. Huikea lahja! Olen kanssasi samaa mieltä, että kiva jos löytyy jotain muuta kun rahaa lahjaksi! Ja onpas fiksu vt-nuorempi kun nyt jo alkaa astioita keräämään.

  VastaaPoista
 7. Molemmat lahjat aivan ihania:)
  Minä annan rahaa silloin lahjaksi, kun lahjan saaja sitä erityisesti pyytää.
  Ja lahjakortteja jakelen myös, varsinkin jouluisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, lahjakortti on hyvä! Persoonallisempaa kuin pelkkä rahalahja - ja onhan siinäkin pitänyt tarkkaan harkita oikea ostopaikka. Täytyy myöntää, että ajattelin lahjakorttia ensin Nuoremmallekin, vaan sitten alkoi päässä PiPittää...

   Poista
 8. Kiitos Amalia, Intsu, Pepi, Mehtäemäntä, Eija, JaanaElina, Rva Kivitikka ja Tarutikki! :o)

  VastaaPoista
 9. Ihania lahjoja!!

  Meillä vanhin tytär sai kesällä rippilahjaksi rahaa. Tosiaan Niin Tylsää! Sain hänet ostamaan itselleen muistoksi Kalevalakorun, ettei kaikkea kanna H&M:lle.. (me vanhemmat ostettiin kapiokirstu.)

  VastaaPoista
 10. Kiitos Pirjo-Riitta!
  Kapiokirstu kuulostaa kivalta idealta!! Veljentytöilläkin on jo jemmassa "lähtöloota", jonne keräilevät astioita ja tekstiilejä opiskelijaboxia / omaa kotia varten. :o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!