Sivut

Lukijat

torstai 7. maaliskuuta 2013

Tylsää!

Tove Jansson: Näkymätön lapsi
Kun viimein sain naamavärkkini pitkän tauon jälkeen takaisin sivupalkkiin (profiilikuva), alan muuten muuttua näkymättömäksi!! Kommenttini katoavat taivaan tuuliin! Tylsää!
“— Hei, Ninni, huusi Myy. Sinä olet nukkunut kuin porsas. Milloin näytät naamasi? Olet varmaankin hyvin kurjan näköinen, koska sinun täytyy tehdä itsesi näkymättömäksi.”
Joku sanoi, että kommenttini löytyvät vain sähköposteina, joku toinen kertoi niiden siirtyvän blogin roskapostikommentteihin. Isoin osa ei sano mitään, kun ei kommenteistani tiedäkään... Tylsää!
"Voitteko keksiä, miten saisimme hänet jälleen näkyväksi, isä kysyi huolestuneena. Pitäisiköhän mennä puhumaan jollekin lääkärille?
Tuskin, sanoi äiti. Ehkä hän tahtoo olla jonkin aikaa näkymätön. Tuu-tikkihan sanoi, että hän on ujo. Minusta on paras antaa lapsen olla rauhassa, kunnes keksimme jotain parempaa."
Vikaa on ilmennyt jo parin viikon ajan, satunNaisesti. Kommentit näkyvät heti kommentoituani, mutta usein huomaan niiden kadonneen, kun käyn samassa blogissa seuraavan kerran. Joku kommentti jää näkyviin, joku toinen katoaa. Tosi tylsää!

"Minä tulen milloin minulle sopii. Ehkä en tule ollenkaan, ehkä menen aivan toiselle suunnalle."  (sanoi Nuuskamuikkunen)
PS. Voiko näkymätön ihminen kulkea seinien läpi? Lähden testaamaan...

13 kommenttia:

 1. Muutama (ei sinun) kommentti on joutunut mullakin roskikseen, tarkastankin sen nyt päivittäin?
  Systerillä oli kuulemma ollut nyös samoin, kaipa siis usealla muullakin.

  Mutta onpa sivupalkeista hävinnyt blogeja lukulistaltakin, läppäri antaa mulla virhetiedotteita melkein toiminnalle kuin toiminnalle kun teen päivityksiä.....että hyvin on taas asiat mallillaan :/

  Pääsikkös seinän läpi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai? Minullakin noita virheeilmoja, mutta kun olen viime aikoina tehnyt päivitykset eri koneella kuin aiemmin, epäilin niiden johtuvan koneen vanhasta selainversiosta. Täytyy myös tutkia lukulistaa, onko siihen kajottu...
   Omaan roskapostiin ei kommentteja ole tullut, mailia en ole taas katsonut viikkoihin - täytyy käydä kurkkaamassa nekin. Kiitos vinkeistä!

   Poista
 2. Kerro onnistuko seinän läpi meno? :)

  VastaaPoista
 3. Onpas harmillista.Missähän vika.

  Iselläni kommentit tulee sähköpostiin ja usein ne sieltä luenkin.Pitääpäs tarkistaa roskaposti jatkossa.Kerran olen jonkun kommentin sieltä bongannut,mutta siitä on aikaa.

  VastaaPoista
 4. No olipa hyvä, kun kirjoitit tämän, niin älysin taas käydä kurkkaamassa kommentit roskapostista. Sieltähän se sinun viimeisin viesti löytyi..
  Tylsää tosiaan. Mutta kiitos kun lähetit :). Muistan nyt itsekin käydä säännöllisesti kurkkaamassa senkin kansion.

  VastaaPoista
 5. Vuodatuksen blogeihin kommentoidessa on ollut hankaluuksia mutta ei muuten. Paitsi että ihmettelen ku mun viimeisimpään kirjoitukseen ei oo tullu ku kaks kommenttia, sun on kyll ihan näkyvissä. Mutt ei oo missään roskaposteissakaan eikä missään. Okei okei, ei vaan oo ihmiset halunnut sitä kirjoitusta kommentoida, heh.

  VastaaPoista
 6. Olen huomannut samaa...muutaman kommentoijan kommentit näkyvät mulle vain s-postissa, tylsää!

  VastaaPoista
 7. Voi kun harmillista =(

  Eilen tuli Muumeissa tuo Ninni jakso. Täytynee yrittää olla oikein kiltti sinulle, jospa sitten muutut jälleen näkyväksi ;)

  VastaaPoista
 8. Harmillista katoamista, kaikenkaikkiaan! Koska kommentoinnithan ovat iso osa blogimaailmaa, ikään kuin juttelisi monen ihmisen kanssa :) Eli samalla tässä kiitos kaikille kommentoijille kuin myös SatunNaisen mukaville kirjoituksille. Minulla olisi ehdotus ja tätä saavat käyttää myös näkyvät ;). Jos käy näyttelyssä, niin tulisikohan sitä itsekin näkyväksi? Toiovottavasti ei kuitenkaan toisin päin! Tampereen kaupungin virastotalon (Keskustorin laidalla) ikkunoilla on nyt tämän ja ensi viikon ajan esillä Valimoinstituutin pronssivalukursseilla tehtyjä pronssiveistoksia sekä suuria valokuvia pronssiteosten valmistuksesta. Näyttely on katsottavissa vain ulkoapäin, joten sen voi tehdä mihin aikaan tahansa ja ilman pääsymaksuja :) Osa esillä olevista teoksista on samoja, joita oli kesällä Karkkilassa Valimomuseossa näytillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari vinkistä! Tuonnehan poikkean heti alkuviikosta, on taas sopivasti yliopistoviikkokin ohjelmassa!!

   Poista
 9. Voi Paula, siellähän ne olivat, roskapostissa. Luulin jo sinun hylänneen mut kokonaan :-)
  Varohan nassuasi, kun rupeat niitä seinänläpi-kävelemistaitoja testaamaan. Kypärä päähän ja suojalasit silmille!

  VastaaPoista
 10. En ole huomannut kommnenttiongelmaa... ainakaan vielä ,harmittavaa tuollainen....

  VastaaPoista
 11. Kiitos Pepi, Amalia, JaanaElina, Annukka, KristiinaS, Katjainkeri, Susan, Sari, Rva Kivitikka ja Auli! :o)
  *
  En onnistunut seinien läpi kulkeminen! Enkä tainnut olla ihan näkymätönkään, kun sain niin outoja katseita osakseni...

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!