Sivut

Lukijat

maanantai 11. maaliskuuta 2013

Vuoden löytö??

Mies kielsi meikäläiseltä shoppailun!! Kiellon ulkopuolelle rajattiin vain maito, leipä ja levite, kaikki muu kannattaa mieluummin jättää ostamatta - sen verran outoja ostoksia viime aikoina, kuulemma. Tolkuttomia.

Voi olla että Mies vetäisi porot nokkaan tästä viimeisimmästä...

Vanha postin hylly. Umpipuuta. Leveys 80,5cm, korkeus 116cm ja leveys 32cm. Nouto. Hinta 70€.

Näillä tiedoilla tein kaupat näkemättä. Kuvassa kylki näytti aika rupiselta, mutta umpipuinen olisi kyllä korjattavissa. Nouto sovittiin reissun paluumatkalle, aikataulujen yhteensopimattomuuden vuoksi porraskäytävänouto myyjää näkemättä.

No juu.

Umpipuu olikin viilutettua vaneria. Kylki enemmänkin kuin vain aika rupinen, Miehen sanoin kuin hain jyrsimä. Eikä siis viilupintaisena todellakaan kotikonstein kunnostettavissa.

Mies oli sitä mieltä, että jätetään rappuun. EIKÄ! Koko kotimatkan ehdotteli, että viedään Veljelle lämpökattilassa poltettavaksi. EIKÄ! Kotona viritteli moottorisahaa, takkapuiden joukossa menisi pikkuhiljaa. EIKÄ! Isolla suostuttelulla kantoi viimein kylmälle kuistille, uskoen meikäläisen vielä kypsyvän polttotuomiolle...

Pöh!

Hyvä tästä vielä tulee! Vaatii vaan vähän aikaa keksiä sopiva korjaustapa...

PS. En tarjennut mennä kuistille kuvaamaan. Otan sitten joskus ENNEN-JÄLKEEN kuvapareja, jos jotain tapahtuu. Toivottavasti keksin konstit ennen juhannuskokkoa...

24 kommenttia:

 1. Hyvä siitä tulee! Joskaan kurja, että myyjä noin huijasi materiaalin suhteen.
  Tuonnehan sujahtaa kaikki (tai osa) askartelutarvikkeistasi, langat, puikot ja virkkuukoukut, ai niin sisustuslehdet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee, jos vaan minusta on kiinni! :o)
   No juu, onhan vaneri puuta, mutta viilupinta oli ikävä ja odottamaton yllätys...

   Poista
 2. Eipä tainnut myyjä uskaltaa naamaansa näyttää...:)
  No, kyllä siitä vielä hyvä tulee...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myyjän naama on Siskolle tuttu, oikein kiva henkilö.
   Oma vikani, kun en tarkemmin kysellyt kunnosta, mutta virheistään oppii., Ainakin muut on oppineet, itsestäni en niin tiedä... ;o)

   Poista
 3. Jahas, josko joskus uskoisit Miestä;)

  VastaaPoista
 4. Hei, kyllä sinä keinot keksit, tuunaukseen. Kävisikö tuo takan viereen halkoja varten, pari-kolme takkapuuta per hylly? esim.

  VastaaPoista
 5. Kyllä tuota vielä hyvä tulee :)

  VastaaPoista
 6. Ostoslista olikin siis maito, leipä, levite ja postin hylly :)?


  VastaaPoista
 7. sinne mahtuu eteiseen kenkäpari poikineen :)
  mä tilasin hienosta nettikaupasta Ranskalaisen Uusvanhan rautapöydän, maksoin maltaita...
  la koottiin, ihan susi :( pinnasta lähti kaakeli laasti puhaltamalla, kaunis kuviointi hipaisemalla ja ruuveina kamalat kiiltävät liian isot ruuvit jaloissa...onneksi saan palauttaa ja saan rahat takaisin..kauhea vaiva..enkä kyllä enää uskalla näkemättä ostaa näin kalliita juttuja..

  VastaaPoista
 8. Hieno hyllykkö. Tuohon mahtuu kaikenlaista kivaa.
  Kyllä sinä keksit siihen pintaan jonkun ratkaisun, ennen juhannusta!

  VastaaPoista
 9. Olisi ollut LÖYTÖJEN LÖYTÖ umpipuisena, mutta... =(

  Kyllä siitä vielä hieno tulee, usko pois =) Megin korjaus ehdotus voisi toimia, voisiko lokerot jättää puu-, anteeksi viilupinnalle ja maalata vain ulkopinnat?

  VastaaPoista
 10. Kiva hyllykkö ja itse jatkaisin ehostamista samalla materiaalilla kuin koko komeus. Ohuet vanerit pintaan ulkosivuille ja sitten maalaus.

  VastaaPoista
 11. Hmmm... selkeä kenkähyllykkö varsinkin, jos kääntää sen poikittain. Niin tai äänilevyhyllykkö tai ulkona mahtava yrttilaari, jos kääntää lappeelleen ja multaa sisälle... kyllä sille käyttöä löytyy ja mies vielä sinua kiittelee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Yrttilaari ei olisi tullut kyllä omaan mieleeni!! Mahtavaa innovointia!! :oD

   Poista
 12. Tuo yllä oleva "anna puikon" kommentti on varsin kattava otos hyllyn tulevasta käytöstä varsinkin yrttilaari on hyvä ehdotus = vähiten kunnostustyötä;)

  VastaaPoista
 13. Mäkin uskon että kyllä siitä hyvä vielä tulee ;)

  VastaaPoista
 14. Kiitos Rva Kivitikka, Irmastiina, Katjainkeri, KristiinaS, Eisku, Jenni, Annukka, Jaana, Megi, Tilkkureppu, Susan, LeaP, Anna Puikko ja Riitta! :o)
  Juu, roviolle en tätä laita, kyllä tästä jotain tulee. Jotain! ;o)

  VastaaPoista
 15. Kiitos Eeva! Kyllä siitä vielä hieno tulee, ehkä! :o)

  VastaaPoista
 16. Vanha tämä postihyllyjuttu, mutta nyt sen päädyin vasta lukemaan. Suorastaan tyrskin täällä itsekseni noille miehesi kommenteille :D. Minulle on joskus sanottu, ettei minua voi päästää mihinkään muualle, kuin lähikauppaan ja korkeintaan R-kioskille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Eila! Minua ei kyllä yhtään naurata, moottorisaha koitui kuin koituikin hyllykön kohtaloksi. Mies tunsi suunnatonta tyydytystä maukkaperusjätkämäisesti sahan kanssa heiluessaan, taisi vielä laulaakin. Sille sentään jaksoin hymyillä...

   Poista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!