Sivut

Lukijat

perjantai 15. maaliskuuta 2013

Väärävartiset

Pitkästä aikaa valmistuu taas kässyjäkin, bussimatka-ajankuluna ja luentoviihdykeenä. Tätä riemua jatkuu vielä ensi viikon, sen jälkeen yliopisto-osuudet ovat liki suoritettu ja opintojen loppuaika meneekin lähinnä opiskelijaboxissa projektin parissa puurtaen (viikonloput tietty pääsääntöisesti kotosalla). Ja siellähän ei jouda harrastamaan.

En ole enää nuori, en! Vanhuus vaivaa, ja väsymys! Kahdella paikkakunnalla asuminen ja eläminen, reissaaminen bussinvaihtoineen ja pyykkipusseineen on ollut yllättävän raskasta!! Olen hidastunut (tälläkin viikolla myöhästynyt luennoilta jo kolmesti...) ja uupunut (päikkäröin, vaikka normaalisti se olisi jonkin taudin selkeä sivuoire). Haahuilen ja hiipparoin. Uusi ympäristö, uudet ihmiset, uusi toimiala, uudet työtavat, uudet ohjelmat ja uuden oppiminen vaativat veronsa...

Sukat tein. 

Taitaa olla maaliskuun malli, tein Veljentyttö Vanhemmalle samanmoiset tasan vuosi sitten. Novita sukkalehden ohje L Kärki auki -sukat modifioituina Kärki kiinni -sukiksi, näissä lankana Nalle, puikot 3.

Tämänvuotiset tulivat ihan itselle, Seiskaveikkalle sovellettuna 3½ puikoilla, 124 g. Eikä näitä kenellekään muulle voisi antaakaan!! Kuvatessa huomasin, että toinen varsi on yhden kuviokerran verran pidempi. ENKÄ PURA, kun ehdin jo päätellä. Jos langanpää olisi ollut vielä esillä, tilanne olisi ihan toinen.

Johtuiko virhe vanhuudesta, väsymyksestä vai veikö luento yritysjuridiikasta mennessään...?

5 kommenttia:

 1. Tiedän niin ton haahuilun ja hiipparoinnin tunteen, mutta ainakin sulla on nätit sukat, millä hiippailla :D. Eikähän päikkärit huonoksi ole. Mies aina sanoo, että vähän kuin rahaa pankkiin laittais, kun vartin verran aina päivisin nukkuu (itse en kyllä siinä ajassa ehdi edes nukahtaa..).

  Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat :)

  Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kyllä minulle ainakin kelpaisi vaikka olisivat vähän eriparia, niinhän on jalatkin!!
  Onneksi kevättä ja valoa kohden olemme menossa!! Ehkä se antaa virtaa.

  VastaaPoista
 4. Eipä ihme että väsyttää, kyllä tuo ohjelmasi sen verran on kovaa menoa. Kokemuksesta tiedän, että ei sitä enää tässä iässä jaksa kuten ennen. Mutta eläkeläisenä on IHANAAA!! Usko pois.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Annukka, Möhönasu, Rva Kivitikka ja Vekki! :o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!