Lukijat

lauantai 13. huhtikuuta 2013

12 x KOTI

Kotona odotti kivaa postia: 2 pakettia kirjoja ja 2 pakettia valokuvia.

Toisesta kirjapaketista kuoriutui pääsykoekirja, toisesta Mrs Jonesina tunnetun Jonna Kivilahden (kuvat Krista Keltanen) liki uunituore 12 x KOTI.

En yleensä osta sisutuskirjoja selailematta. Koskaan. Vähintäänkin kirja on pitänyt käydä ensin hipelöimässä jossain oikeassa kirjakaupassa ennen kirjakerhotilausta. Ei nyt.

Ensiselailulla kirja vaikuttaa oikein hyvältä. Yksikään koti ei ole oikein tyyliseni, mutta 2 lukuunottamatta jokaisesta löytyi jo ekalla silmäilyllä jotain kaunista, kiinnostavaa ja/tai kohahduttavaa. Useat kuvat näyttivät jotenkin tutuilta ja epäilin kirjaa lehtijutuista kootuksi. Sitten tajusin, että bloggaajia on mukana 5, loput ovat "normaalien ihmisten" koteja. Mainituista viidestä olen poikkeillut satunnaisesti neljässä, joten ei ihme. Todennäköisesti kaikki 12 kotia ovat myös joissain sisutuslehdissä kaksikon toimesta esiteltykin, mutta eri kuvin, eri kuvausreissulla. Nykyisin luen vaan niin satunNaisesti sisustuslehtiä.

En tiennyt, että kirjassa on jokaisesta kodista ammattilaisen arvio, mikä vaikuttaa oikein mukavalta idealta - ja koska en tiennyt, se tuntuu kuin extra-bonukselta. Haluan kuitenkin ihan ehdottomasti ensin muodostaa oman käsitykseni ennen "virallista" mielipidettä!! Tästä riittää mukavaa katsottavaa ja luettavaa moneksi illaksi!

Selailtuani jäi pitkäksi aikaa tuijottamaan kantta, mikä sai tilaamaan kirjan näkemättä? Viimein hoksasin! Arvaatteko??

12 X KOTI

Sama syy kuin pläkkipeltisessä sabloonassa ja posliininupeissa! Se numero se taas oli...

KODIKASTA VIIKONLOPPUA!

3 kommenttia:

 1. Upea on tuo kirja, minäkin sen ostin. Tein muuten samalla tavalla kuin sinä, ensin luin jutun, mietin hetken ja sitten vasta luin ammattilaisen mielipiteen.

  VastaaPoista
 2. Koskahan mä saisin tuon tilattua, on ollut nimittäin "työn alla" jo hetken aikaa!

  Kerropa lähemmin mielipidettä kun saat tarkemmin vilkaistua - en mä sitä kuitenkaan vielä ensi viikollakaan muista!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Rva Kivitikka & Pepi! :o)
  Palaan asiaan...

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!