Lukijat

maanantai 10. joulukuuta 2012

APUA!!! Apua???

 
Argggggggggggh ja kauhun kalinaa!!

Olen saanut useammaltakin suunnalta vinkkejä, että tulevana perjantaina klo 9 on jälleen Stockan Muumi-keräilymukeja saatavilla - Stockalla ja Stockan verkkokaupassa.

Kiitos, kiitos, KIITOS vinkeistä!!

Sattuu vaan olemaan niin IKÄVÄSTI, että olen projektityöpaikkakunnallani ja sieltä ei ole mitään mahdollisuuksia lähteä shoppailemaan tuolloin. Eivätkä Mies tai Siskokaan töiltään kerkiä. Ja verkkokauppa on takuulla niin tukossa, etten jaksa edes ajatella - näillä hermontyngillä...

Olisiko mitenkään mahdollista, että joku ojentaisi auttavan kätensä?? Ja hankkisi meikäläiselle tuon mukin??

Erikoismukeja (kausimukeja yms.) olen yleensä hankkinut 2 kappaletta, toinen on ihan vaan säilössä rikkoutumisen varalta. Mutta nyt, tässä tilanteessa, olisin äärettömänsuunnattomanmielettömän kiitollinen yhdestäkin mukista!!

Jos joku yliystävällinen sulosielu haluaa auttaa satunNaista muumittelijaa hädässä, lähesty mieluiten sähköpostitse (osoite sivupalkissa), niin voidaan sopia käytännön järjestelyistä!!

Maksun suoritan luonnollisestikin välittömästi tilille, mukin voi postittaa (jonka tietty myös maksan) tai jos mahdollista sopia treffit Tampereelle, olen yliopistolla seuraavan kerran viikoilla 2 ja 3 (7.1. alkaen), jolloin mukitreffit kaupungilla onnistuisivat. Ja ostajalle kutaisen vielä kiitokseksi "blogista tutut" pitsirannekkeet toivotun värisinä, jos se yhtään asiaa auttaisi. Tai villasukat, jos sellaisille on enemmän tarvetta!?

Mahtaisikohan kukaan auttaa hätääkärsivää??

Voi, miten nyt jännittää...

7 kommenttia:

 1. Voi HARMI. Auttaisin jos suinkin olisi mahdollista...

  VastaaPoista
 2. Hei. Täällä Lapissa kun ei tuota Stokkaa ole, muuta kuin Beauty-putiikki ja siellä niitä ei ole. Olisin niin halunnut auttaa sinua. Toivon sydämestäni, että joku ilmoittautuu mukin hakijaksi.

  VastaaPoista
 3. Harmi, auttaisin jos olisi mahdollista, täällä meillä ei ole tuota liikettä, samoin Beauty-putiikki vain! Toivottavasti joku ilmoittautuu ja saat mukin!

  VastaaPoista
 4. Voi harmi ja minä ku aattelin että sie oisit auttanut minnuu ja ostanut mullekin mukin.
  Pitää vaan yrittää ostella netin kautta,jos vaikka onnistuis pääsemään läpi.

  Jänskäksi menee.

  VastaaPoista
 5. Niin surkea oli avunhuutosi, ettö jos olisin ollut hiukkaakaan lähempänä, olisi viivana singahtanut Stokkalle. Toivottavasti kuitenkin onnisti?

  VastaaPoista
 6. Harmi et oon niin kaukana Stokkasta.Toivottavasti joku auttaa.
  Kuppikin ois ihan kaunis:)

  VastaaPoista
 7. Kiitos myötätunnosta Irmastiina, Eisku, Tilkkureppu, JaanaElina, Tiinatei ja Tellupa!
  Rannekkeilla ja sukilla ei valitettavasti tunnu olevam toivottua vetovoimaa. :o(

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!