Lukijat

keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Hyvää ja mielekästä


Olin jo hetken odotellutkin. Rehellisesti sanoen jokusenkin tovin. Siis ihan riivatun pitkään! Loppuraporttia Hyvän Mielen Sukat -kampanjasta! Ehdin melkein hermostua... * click *

Tekstissä "Minulta on kysytty, oliko sukkakprojekti pelkkä vaalitempaus." osoittaa sormella meikäläistä. Aiheellisesti, kysyin nimittäin asiaa. Olenkohan paranoidinen skeptikko??

Jossain vaiheessa nimittäin hoksasin, että kampnajaidean äiti ja organisoija oli kunnallisvaaliehdokkaana - hetimiten googlailin, käytetäänkö sukkakampanjaa keppihevosena. Juu, ei mitään viitteitä moiseen, kampanjalla näytti olevan täysin pyyteettömät tarkoitusperät, mikä ilahdutti suuresti. Mutta kun useat kampanjaan osallistuneet alkoivat kysellä sukkien kohtalon perään, ehtymätön epäluuloisuuteni puhkesi uuteen kukkaan joulun lähetessä, murskaavan hiljaisuuden vain pitkittyessä. Olenkohan maaninen antipaatti?

Mutta nyt olen tyydytetty, selitykset on saatu ja sukat aossa mielenterveyskuntoutuville nuorille. Melkoinen määrä niitä tulikin, 526 sukkapari + satoja sukkia paikalliskeräyksiin. Mahtavaa!!

Kun kuvitus oli nyt vähän niukassa, pistin vielä näytille oman osuuteni sukkaparien sumasta. Ihan perussukkia, mutta kiva näitä oli väkästää!!

PS. Vaasan alueen paikalliskeräyksen sukkakuulumisia luettavissa Sadun langoilla -blogista.

3 kommenttia:

 1. Kyllä vaan mietin minäkin tuota samaa yhteyttä kampanjan ja kunnallispolitiikan välillä ihmetellessäni hiljaisuutta blogissa ja fb-yhteisössä.
  Toki (nyt) ymmärrän, että kun yksityinen henkilö oman arkensa pyörittämisen ohessa koittaa ehtiä moneen paikkaan niin joku projekteista helposti kärsii...onneksi sukkien taival nyt kuitenkin on jatkunut/jatkumassa ihan oikeisiin suuntiin.

  Hienoa, että niin moni antoi panoksensa sukkien muodossa! Aitoa oikeaa välittämistä on siis olemassa!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, että joku jaksaa ja viitsii! Hyvä että sukat ovat löytäneet kotinsa, tulevat käyttäjät ovat varmasti tyytyväisiä ja kiitollisia.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Katjainkeri ja Rva Kivitikka! :o)
  Mahtavaa, että hyvää tahtoa ja talkoomieltä löytyy vielä! :oD

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!