Lukijat

lauantai 15. joulukuuta 2012

Jippiajee!!

 
Olen NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN iloinen!! Onnellinen!! RIEMUKAS suorastaan! Ja ylen tyytyväinen Muumi juhlamukin omistaja (en vielä haltija, mutta kumminkin)!!

Kiitos Terhin Kummitäti!!

Sain raportin: 150 ihmistä jonossa ja odottamassa omaa mukiaan jo klo 8.50, liukuportaat täyttyivät salamannopeasti muumifaneista. Hikeä, kyynärpäitä ja kassajonoa, kaikille riitti ja jäikin.

Lämmin KIITOS myös Ritvalle, Eveliinalle ja Rva Kivitikalle, jotka hekin lupautuivat mukikaupoille!!!

Viimeistään nyt uskon bloggailun autuuteen!! Ilman tätä väylää en olisi tutustunut Terhiin enkä Kummitätiin (juu-u, olemme tavanneetkin Terhin juhlissa!!) eikä kukaan olisi kuullut (Terhin termi, eikä edes yhtään liioiteltu) epätoivoani. Sen hellyttämänä peräti neljä (4 !!) blogiystävää tarjosi apuaan. Ihan uskomatonta!!

Tästä ilosta en lopeta bloggailua ikinä! Tai ainakaan ihan vielä hetkeen... KIITOS!!!

Jam-nam-nam, en vaan voi lopettaa hekumointia!!

* * * * *
Olen poikkeuksellisesti viikonlopun opiskeluluukussani (tai oikeammin osastolla haahuilemassa, avoinna 24/7), näin saan joulun välipäivät kuitattua vapaaksi. Samalla se kyllä merkitsee sitä, että jouluvalmistelut supistuvat välttämättömimpään minimiin, kotiin palaan vasta joulun jo kolkutellessa ovella. Mutta tulee se joulu näinkin, tulee varmasti!!

Ja miksipä täällä ei viihtyisi?? Löysinhän taukohuoneesta markka-hintaisia sisustuslehtiä 2000-luvun alusta - kaikki aikanaan luettuja, mutta tällä päällä tuntuvat takuulla taas ihan uunituoreilta!!

JOULUNTUOKSUISTA VIIKONLOPPUA!

10 kommenttia:

 1. Blogilaiset On avulaita ja mukana eläviä. Mäkin olisin mukiasiassa jeesannu mutta kun oli tää nettikatkos ja vasta eilen avautui linjat. Stadin Stockallakin oli ollu hurrrjat jonot, jo ennen kaupan avautumista.
  Sä sitt muutit taas;) mä toivottavasti nyt pysyn tässä aikas pitkään.
  Hyvää joulunalusviikkoa.

  VastaaPoista
 2. Meillä on taas hyvä syy tavata! Mahdetaanko ennättää ennen joulua pitää pieni meeting?

  VastaaPoista
 3. Loistavaa, että sait tuon muumimukin :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä, että sait Muumisi! Kävin täällä jo viikolla kyselemässä, josko Stokka ottaisi ennakkovarauksia, mutta yllättäen ei ;-D
  Minua jotenkin karmii tuo sinun asuinpaikkasi, olet kyllä aika sissi, kun pystyt siellä olemaan.....
  Onneksi sinulla on tuollaista retro-luettavaa, niinköhän siellä on jotain mikä on tullut jo uudestaan "muotiin"?

  VastaaPoista
 5. Ihana lukea iloista kirjoitustasi. On tää bloggaaminen niin "makeeta". olen minäkin täältä apua pulmaani löytänyt.opnnea sinulle mikuihomman onnistumisesta!

  VastaaPoista
 6. Hienoa että onnistuit nyt saamaan mukin, kyllä blogimaailmasta on paljon apua oikeassakin elämässä vaikka jotkut näitä blogeja hömpötyksenä pitävätkin :)

  VastaaPoista
 7. Onnittelut muumimukin omistajelle ja kiva kun asia järjestyi avuliaitten blogiystävien avulla! Vähän on munkin mielestä karmiva tuo sun yöpymispaikka, en itse pystyisi siellä olemaan, liian vilkas mielikuvitus!
  Hyvää adventtia!

  VastaaPoista
 8. Kiitos KristiinaS, Terhi, Johanna, Rva Kivitikka, Mehtäemäntä, Katjainkeri, Mummeli, Wee Piglet ja Tilkkureppu! :o)
  Ihanaa, että jaatte iloni kanssani!! :oD

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!