Lukijat

torstai 13. joulukuuta 2012

Joulupostia

Miten pääsikin taas näin käymään??  Joulukorttien kirjoittelu jäi jälleen viimeiseen iltaan - niin kuin kieltämättä joka ikinen joulu kautta aikain...

Viimeiset n. 15 vuotta olen joulupostitellut vain hyväntekeväisyyskortteja (kaikki alkoi Unicefista, sittemmin kivoja kortteja ovat tarjonnut mm. WWF, SPR, Sylva, Syöpäsäätiö, MS-liitto, Pelastakaa Lapset ja moni muu). Tänä vuonna rohkenin lähettää ihan ekan kerran omatekoisiakin...

Myös kummipoikien joulupaketit kääriytyivät ja saivat otsaansa postipakettikortit.

Pidempään blogejani seuranneet lukijat ehkä vielä muistavat sen keskimääräitstä hieman eläväisemmän yksilön, joka piristi meitä tempauksillaan vielä alkuvuodesta?

Myös hänelle ja hänen serkulleen, jotka nyt asuvat samaa taloutta Kanta-Hämeen sydänmailla, lähtee ihan oma joulutervehdys! Leivinuunissa paahdetut hirven polvilumpiot!

Toivonpa vaan, että paketti nostetaan hyvään turvaan jouluun asti, ettei taas käy sillalailla perinteisesti, luupään tapaan...

PS. Olen NIIIIIIIIIIN I-L-O-I-N-E-N !!! Vielä löytyy myötämieltä ja hyvää tahtoa!! Muumimuki-ongelma on kääntymässä parhain päin!!!

6 kommenttia:

 1. Ihana kuulla, että mukin saat. Minun joulukortit ovat vielä pöydällä kirjoittamatta, alan niitä nyt kirjoitteleen. Ihana lahja karvakorville.

  VastaaPoista
 2. minäkin harrastin ennen noita hyväntekeväisyyskortteja. en enää..luotto menny noihin järjestöihin. spr antaa jatkuvasti konsulttiapujaan joillekkin epämääräsyyksille ja syöpäsäätiönkin rahoja tölätään valitukiin..en vaan kertakaikkiaan enää luota että hyväntekeväisyyteen menevät varat todella niihin käytettäisiin. Niimpä annoin hyväntekeväisyyteni tänä vuonna meidän metsästysseuralle. tiedän että se raha menee ainakin hirvien nuolukiviin, ojien auki perkaamiseen ja hirvipeijaisten pitoon.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat polvilumpiot niiden herkullisuuden päälle ymmärtäville :)

  Ja ihanaa jos todellakin täältä blogin kautta saat tuon ihanan muumimukinkin!

  VastaaPoista
 4. Luupään paketin jatkokohtalo on sitten ihan pakko informeerata :D

  Mä olen odottanutkin tänne viestiä, että mukiasia on ok, olisin muuten lähtenyt saikulla köpöttelemään huomenna aamusta kohti stockaa, mutta hyvä näin :) Mä kun olen puhekiellossa, niin koitan välttää kaikkia ylimääräisiä kohtaamisia...

  -ai niinku mitkä joulukortit...prhana!!

  VastaaPoista
 5. Voi mitkä lihakimpaleet. :D Varmaan ovat saajat onnesta sekaisin.. Kiva, että mukiasia selvisi.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Eisku, Mehtäemäntä, Matonkude, Pepi ja Eija! :o)
  Juu, paljon on ollut ikävää julkisuutta useista hyväntekeväisyyskohteista, jo yksistään organisaatioiden pyörittäminen vie leijonanosan. Sikispä myös Sokoksen edessä päivystävä kissojen katastrofiyhdistyksen lipaskerääjä saa osansa ja löytöeläinkotiin viedään taas kassillinen pyyhkeitä. :o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!