Lukijat

maanantai 17. joulukuuta 2012

Sokeriton

Kuten eilen tulikin mainittua, glögiä tulee latkittua litratolkulla näin kaamosaikaan. Joskus hirvittää se kalorimäärä, eikä rusinaryöppy ja mittava mantelimälli tee joululiemestä yhtään keveämpää...

Siksipä olikin iloinen yllätys, kun glögihyllyssä kellotti Marlin sokeroimaton perinteinen glögijuoma. Purkissa luvataan aitoja makuja: kanelia, pomeranssinkuorta, mausteneilikkaa, kardemummaa ja inkivääriä rypäle-karpalomehussa. (Kuva: Eckes Granini)

Pakkohan sitä oli kokeilla!!

Noooooo, mitenkäs tämän nyt muotoilisin? Tuoksu oli ihan oikeansuuntainen, mutta haihtui nopeasti. Maku oli itse asiassa parempi, kuin ounastelin, mutta aika mehuisa kuitenkin, jälkimaku vähän tunkkainen. Mutta tämä on oikein oivallinen pohja, jos/kun vähän lisäilee omia joulumausteita. Ostan toistekin! (Kuva: Eckes Granini)

Sain ihanaisen joulohöpsöltä (nimike on siis ihan kunnianosoitus) Rva Kivitikalta mieltä hivelevän joulutunnustuksen!! Aaaah, olen niin tärinöissäni! KIITOS!!

Täytyy sanoa, että olisi hieno tunnustus mennyt ihan ohi, ellei Rva olisi eilisessä kommentissaan vinkannut! Olin kyllä lukenut postauksen, mutten tajunnut, että blogini oli valittujen joukossa!!

Vastavuoroisesti kysyn: Onko Rva huomannut jo jokunen päivä sitten lähettämääni sähköpostin?? ;o)

Alunperin tämä tunnustus on lähtenyt Home Sweet England -blogin ikiomasta joulublogista Ripaus Joulun Tunnelmaa. Oih, haluaisinpa viettää joulua Englannissa!! Kalkkunaa karpalokastikkeella, jälkkäriksi Christmas pudding.

Jaa, mutta siellä taidetaan glögi korvata jouluteellä?? Olisikohan se sittenkään hyvä vaihtoehto...

4 kommenttia:

 1. Hyvä vinkki tuo glögi, täytyykin kokeilla!
  Ja myönnän olevani höpsö ympäri vuoden, eli osui ja upposi ;-D
  Pitääkin käydä lukemassa postit...

  VastaaPoista
 2. Jos joulupuddingia tekee mieli, paras suunnata Hervantaan. Allekirjoittaneen työpaikalla on myynnissä isoa ja pientä puddingia, iced fruit cakea, mince pies ja mince meat ja tietysti christmas crackerit... ;) Tosin kato hyllyssä käy tasaisesti, mutta aattoon asti on aikaa!

  VastaaPoista
 3. Minä en ole kovin kova glögittelemään, mutta ehdoton suosikki on Marlin lasipullossa oleva glögitiiviste:) Ja rusinat ja mantelit kuuluvat minunkin glögiini.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Rva Kivitikka, Sonja ja Tarutikki! :o)
  Oooo, christmas pudding taitaa valitettavasti jäädä saamatta, olen täällä opiskelijaluukussani tiukasti jouluun asti. :o(
  Mutta vastaisen varalle hyvä tieto, tiedän kurvata sinne hyvissä ajoin!! Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!