Lukijat

keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Luonnon jäätaidetta (shoppailun lomassa)

 Aivan ihana jäätaideteos yllätti kauppareissulla!

Taiteilijana räystäältä valuva, matkalle väsähtänyt sulavesi.

Käyn päivittäin kävelemässä, 1 - 3 tuntia kerrallaan (myönnettäköön, osa kävelystä saattaa tapahtua kauppakeskusten käytävillä...). Tuskin maltan odottaa lumien sulamista ja pihojen puhkeamista kukkaan!! Tässä ihan liki on nimittäin IHANA, tunnelmallinen omakotialue. Juu, meinaan käydä kyyläämässä oikein urakalla - eikä sitten enää jouda kaupoissa luuhaamaan! Ehkä joskus kuvaankin jotain, odottakaahan vaan!

Niin, joop, se kävelyretki suuntautui - yllätys, yllätys - kauppakierrokselle...

Ensin poikkesin Nukkekoti ja Lelu-kaupassa, tarttui pientä hilputinta mukaan. Avaamattomassa pussissa on puhelin, viallinen - koitan saada sen vielä vaihdettua. Kaulimen sain kaupan päälle, olin varmaan niin Justiinan näköinen.... 

Ja näillä tehostetaan Rva Puupää vaikutelmaa! Seuraavaksi suuntasin postiin, vieressä oli Etolassa lopettajaiset. Gummistövlarnat puoleen hintaan, kiva vetskarimalli - valitettavasti kaikki kokoiseni kivanväriset olivat vaan jo loppuneet. Pihapuuhiin kelpaavat mustatkin.

Finlaysonille olin menossa, niitä raitatyynyliinoja... Samalla tuli tarkastettua, sopiiko Coronna (jota aiemmin taisin erheelliseksi Kartioksi nimittää) väriin. Sopi! Ja oli tarjoushinnalla sekin. Ja ihan pakko oli ottaa vielä yksi essu mukaan, tyynykankaaksi sekin. Tyynyjä, tyynyjä, rrrrrrrrrrrakastan tyynyjä, niitä ei voi KOSKAAN olla liikaa!!

Ja takaisin opiskeluboxiin sen ihanaisen kangaskaupan kautta, josta ei vaan koskaan pääse tyhjin käsin pois! Siis silkkaa tyhmyyttä poiketa sellaiseen. Mutta nyt ostokseni olivat hyvin vähäiset! Piparkakkumuotit ovat nukkekotia varten.

Kirpparikierroksiakin olen tehnyt, mutta täkäläisiltä ei vaan löydy MITÄÄN houkuttelevaa!?!?

Lumi voisi kyllä jo sulaa, alkaa käydä tyyriiksi (ja tylsäksi lukijoiden kannalta!) tällainen lenkkeily...

10 kommenttia:

  1. siis tuo finlayssonin raitakangas on kyllä sen verran mukavan näköstä, että taidan laittaa hankinta listalle itellekkin. ja mikä taideteos..ihana <3 ja niin vastasin siulle tuonne pirtin puolelle että mie se siut unohdin siitä listasta unenpöpperössä joten alahan tehdä vaan sitä haastetta, koskaolet syypää miun bloggailuihin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta! :o)
      Jos pidät kiirettä, Sointu.kangasta ja tyynyliinoja löytyy vielä Finlaysonin verkkokaupasta puoleen hintaan (ja tyynyliinat vähän halvemmallakin)!
      Ei ole mitään luirua lakanakangasta, vaan tanakampaa laatua. :o)

      Poista
  2. Mukava ja palkitseva tuollainen kävelylenkki...:)

    VastaaPoista
  3. Upeita nuo Finnlaysonin kankaat! Pitäisi saada pistos noihin nukkis juttuihin... Vintillä odottelee kahvio katon maalausta ja sisustusta. Nukkis blogeista voisikin saada inspiraation:)
    Mukavaa kevättä sinulle!

    VastaaPoista
  4. Kivoja "löytöjä" ja kangastakin taas hankkinut. Mutta Justiinan kengät, ihan mukiin menevät, passaa tassutella.

    VastaaPoista
  5. Hipulin mittainen saappaanvarsi ei ole ainakaan verenpainemittarina pohkeessa.

    Nostiko nukkiskauppa uuden vaihteen päälle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nukkiskauppa oli pienoinen pettynys, valikoima vähänsorttinen eikä mitään speciaalia Väinölän tyyliin. Minimaailmassa inspiroidun enemmän - muttei sekään vielä toimenpiteisiin ole johtanut...

      Poista
  6. Upeita ostoksia! Gummikenkät on huiput, ja noista pikkuruisista piparimuoteiata saisi kivoja korviksia

    VastaaPoista
  7. Yritä ehtiä sinne omakotitaloalueelle ennenkuin puut ja pensaat puhkeavat lehteen ja kukkaan, näkee enemmän ja kuvien kautta pääsemme mekin stalkkaamaan :-)
    Kaunis oli tuo ensimmäinen kuva!

    VastaaPoista
  8. Kiitos Mehtäemäntä, Irmastiina, Anna, Eisku, Terhi, Tiinatei ja Rva Kivitikka! :o)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!