Lukijat

keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Ihan kauhea haaste!!

Rva Kivitikka ystävällisesti muisti haasteella. Kiitosta vaan! Ihan karmeaa...

Taannoin blogi-maailmassa kiersi Naked Truth -haaste, jossa oli tarkoitus paljastaa omat kasvot meikittömänä. Jokainen sisustusbloggaaja tietää, että todellisuus ja arki eivät ole aina sitä, mitä sisustuskuvissa näkyy. Sisustuskuvia otettaessa siivotaan ja puunataan tai vähintäänkin rajataan pahimmat sotkut ja kaaokset tieltä pois, jotta kuvat olisivat inspiroivimpia ja nätimpiä.

Nyt on aika kokeilla jotain muuta. Haastankin sisustusbloggaajat raottamaan realismin verhoa ja kuvaamaan kotia juuri silloin, kun koti on kaikkea muuta kun kuvauskunnossa.

Ei niin, etteikö materiaalia löytyisiä - liiankin kanssa... Olin vaan ajatellut pitää sellaista söpöisen siistiä julkisuuskuvaa - nyt on sitten sekin mennyttä. Lopullisesti. Ikuisesti. Todellinen luonteenlaatuni paljastuu - niin TYLYÄ ja AJATTELEMATONTA Rva Kivitikalta!! ;o)

No, täältä pesee!

Sohva, olohuoneen paraatipaikka. Tai ehkä sittenkin koirien valtakunta.
Asettelen (ja Mieskin asettelee) tyynyt nätisti ihan tämän tästä, oion suojapeitteet. Koirarouva (10 v) seuraa sivusta - ja heti siistimisen jälkeen järjestelee tyynyt uuteen uskoon. Mikä tuhina ja puhina ja kuopse, tyynyt lentelevät ilmassa (yhtään liioittelematta!). Arvatkaa sitä voitonriemuista ilmettä, kun koira kiipeää uuteen uskoon muokatun tyynypinon päälle! Kun silmä välttää, Koirarouva kiskoo suojapeitteet syrjään - sitä ei uskalla tehdä nähden, koska saa ankarat moitteet sohvakankaan kynsimisestä.

Koirarouva
Ikäneito
  Juu, uudet tyynykankaatkin on katsottuna, pitäisi vaan ehtiä tehdä.

Kuisti
Ilmojen lämmettyä kuistin ovi on selällään, penkki toimii koirien kesäsohvana - täältä on kivat näkymät kolmeen suuntaan ja ohikulkijoita kyylättäväksi ja joskus haukuttavaksikin. Sama kohtalo kuin olohuoneen sohvalla.

Siskon työkaverilta ostettu lokerikko odottaa edelleen inspiraatiota, jotenkin se vaan lannistaa. Pölyäkin on jo ehtinyt kertyä hyllyille...

Makuuhuone
Samassa kuosissa on koirien yösohvakin...

Kuvat otettu opiskelijaboxista viikonlopuksi kotiin tullessa. Voisin siis hyvin syyttää kaaoksesta vain Miestä ja koiria, mutta rehellisyyden nimissä on sanottava, että Mies imuroi aina ennen paluutani, astianpesukonekin on täynnä puhdasta pyykkiä. Minä se vaan en ole moneen viikonloppuun uhrannut isompia ajatuksia siivoukselle, vähäisille yhteisille vapaahetkille on ollut muutakin ajanvietettä. Ja pari edellistä viikonloppua vietettiinkin ihan pihalla.

On kai pakko tarttua siivousvehkeisiin, todistusaineistoa meikäläistä vastaan alkaa olla liiaksi...

Ompeluhuone
Hmmm, viimeksi on etsitty askartelutarpeita, tehty arpajaispalkintokasseja, siirretty (ruokailuhuoneen pöydältä) kasa lyhennettäviä farkkuja tänne. Näin äkkipäätä päällimmäisiä vilkaisten...

Grillikatos
... täsmälleen samassa vaiheessa kuin pari viikkoa sitten, vain kaasupulloa siirrelty ulos ja sisään. Sälekaihtimet on sentään pesty - ikkunoita ei.

No niin, se oli siinä. Uuuuh.

On kyllä niin nolo haaste, etten laita eteenpäin. Vaikka kiusaus on SUURI! ;o)

12 kommenttia:

 1. Eikä edes kuvaa siitä, kun kotiin tullessa astianpesukonekin on täynnä puhdasta pyykkiä?!?! Meillä pitää ihan ihmisten asetella tyynyt sohvalle vähän tuohon tyyliin, jotta eläimet pysyisivät sieltä poissa... Koiruudesta lähtee niin paljon karvaa, ja kissojen turkeissa liftaa lintukirput valmiina hyökkäykseen, että pitää näin kesäaikaan olla tylsä ja käskyttää nukkumaan lattialla omilla filteillään.

  VastaaPoista
 2. Syyllinen ilmoittautuu :-)
  Olipas mukavia kuvia! Onneksi uskalsit ottaa haasteen vastaan!
  Ihanat pesät teidän koiruudet itswlleen kasaavat :-)

  VastaaPoista
 3. Voi, miten lohdullisia kuvia! Meillä on myös tavarat useimmiten "väärissä" paikoissa, enkä voi edes syyttää olemattomia koiria. Meillä osaavat ihmiset ihan yksinkin saada aikaan melkoisen kaaoksen :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maina-mummu! :o)
   Kommenttisi oli päätynyt roskapostiin, kohtalotoveri - omanikin päätyvät useissa blogeissa.

   Poista
 4. Mukava haaste... näkisitpä meidän vintin ;D

  VastaaPoista
 5. Kiva haaste, onkohan minussa itsensäpaljastajan vikaa kun kiehtoo kokeilla rohkeutta. Minulla kun myös olisi mahtava valikoima noita sotkupaikkoja ja sun kuvat ei ole mitään verrattuna mun, jos siis tartun haasteeseen ;)

  VastaaPoista
 6. Se on kurjaa , kun meillä ei voi kaikesta sotkusta kuitenkaan syyttää koiria. Onneksi paljosta kuitenkin;)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Oikku, Rva Kivitikka, Eija, Auli ja Tarutikki! :o)

  VastaaPoista
 8. Oijoi mikä haaste!! Hyvin selvisit ;) Tietää ainakin jotta teilläkin eletään :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos Anna! :o)
  Ainakin koirat elävät!! ;o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!