Lukijat

keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Lomaseuralaiset

Lomaseuralaiseni ovat rehellisesti sanoen aika laiskaa sorttia!

Eka lomapäivä meni pihapuuhissa kuopsutellen ja hevonp***aa levitellen, piha haravoitu. Koirat makasivat ulkona filtin päällä, Ikäneito ajoi laiskasti yhden variksen tiehensä, ne loput 99 saivat olla rauhassa.

Piha-aktiviteettien jälkeen siirtyivät sohvalle lepäämään, itse valmistauduin iltarientoihin. Onneksi ehtooseurani oli huomattavasti eläväisempää sorttia! Olipa taas kiva nähdä Terhi - puhetta piisasi! Kiitos ihanainen!!

Hyvän tuulen kiitokset sille, joka oli jättänyt fillarinsa parkkiin Opiston kudonta-aseman eteen!!! Niin viehko!! Pitäisikö mopo somistaa jollain vastaavalla - ihan vaan lomafiiliksen nostattamiseksi ja alkavan kesän kunniaksi!?

PS. Eilen mopoilin ekan kerran julkisilla teillä, kävin puutarhamyymälässä ja Citymarketissa. Hyvin antoivat autoilijat tietä - olikohan pitkällä mustalla talvipompalla ja mustilla remmikengillä osuutta asiaan? Pitäis varmaan joku ajotakki hankkia...

7 kommenttia:

 1. Ompa rentoja kavereita,. niistä oikeastaan pitäisi ottaa mallia, ei sitten olisi näin kipeinä paikat eilisen jälkeen.

  VastaaPoista
 2. Lomaseuralaistesi olotilaan pyrkimisessä on ainakin minulle tavoitetta! Vastaus tapettikysymykseesi löytyy blogini kommenteista. Mukavaa lomanjatkoa!

  VastaaPoista
 3. Koirat selvästi väsyivät vaan katsellessaan sinun touhuja!
  Tuunaa mopo ja kypärä!! Ihan turvallisuuden kannaltakin osta ihmeessä moottoripyöräilytakki, siihen on sisäistetty kaikki suojat.

  VastaaPoista
 4. Juu kovin on noi neitokaiset vaisuja seuralaisia,mutta Terhi-rouvan tykönä ei taatusti ole tylsää ja puhetta tosiaan piisaa:)Kyllä sinun ilman muuta pitää mopoon muutama kukkanen virkata ja kypärään tietysti kuuluu kukkasia kiinnittää:) Silloinkun täällä oli kuva sinusta mopon selässä,niin mikä kun mun tuli se lastenlaulu mieleen: pois mummot ja vaarit alata...:)

  VastaaPoista
 5. Minä olen kyllä osannut ottaa lomalla välillä yhtä rennosti kuin koiraneidot. Sohvalla on tullut välillä rötköteltyä:)
  Kiitos tarjouksesta, jos viitsit sitä kangasta käydä katsomassa:)

  VastaaPoista
 6. Ma luulen, että koirulit on ihmeissään kun meet kuin tuulispää paikasta toiseen. Vähemmästäkin alkaa heikottaa.
  Kiitos mukavasta illasta.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Mummeli, Tiinatei, Rva Kivitikka, Intsu, Tarutikki ja Terhi! :o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!