Sivut

Lukijat

sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Helmikuun paasto-sukat

Eilen sain pääteltyä sukkia TAYSiin MariJ:n Paastonajan Haaste Hyvän Tekemiseen (18.2. - 4.4.2015) merkeissä. Ideanahan näissä sukissa oli yhdistää Usvaa (varret) ja Seiskaveikkaa.

IHAN KIVAT
77 g, koko 34/35
90 g, koko 37/38

AIKA KAMALAT
80 g, koko 34/35
 97 g, koko 39/40
86 g, koko 35/36

IHAN HIRVEÄT
99 g, koko 39/40
112 g, koko 41/42
115 g, koko 44/45

Huh-huh, kun tuli synkeitä sukkia! Uuuuuh, kyllä "sytosukkien" pitäisi olla iloisia ja eloisia - kun elo on ehkä synkkää muutenkin, pitäisi sukkien edes tuoda pikkuisen vinkeän vänkää värikkyyttä hoitojen keskelle!?? Mies koitti lohduttaa, ettei sukkien väri ehkä ole suruista suurin, lämpimät varpaat ilostuttavat varmasti kuitenkin. En ole ihan vakuuttunut...

Ja lisää on tulossa, neljät varret valmiina, vielä kun terät saan tehdyiksi, puuh! Ehkä olisivat vähän kivemmat, jos varsi olisi jotain nättiä pitsineulosta - mutta kieltämättä halusin vaan nopeasti näistä langoista eroon, pelkkää perusvartta vainen lykin menemään. Ja ehkä synkeilläkin väreillä on ystävänsä?

En minä kuitenkaan!
.

6 kommenttia:

 1. Onko nuo kaikki kahdeksan paria mukana PHHT-haasteessa? Jos on, niin WAU! :) Kommentissa kirjoitit, että ekat sukat valmiina, niin odotin täällä näkeväni yhden sukkaparin, mutta että kahdeksan... :) Saanko käyttää noita sukkien kuvia haasteen koosteessa sitten aikanaan (kuvakollaasi tms.)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nämä 8 mukana haasteessa - näiden lisäksi muutama pari ehti valmistua jo ennen haastetta ja muutamat vielä tulossa.. :o)
   Tottakai kuvia saa käyttää koosteessa!

   Poista
 2. Vau, miten ahkera olet taas ollut!!
  Vähän turhan kriittinen olet, hyviltähän nuo näyttävät, ja varmasti lämmittävät mieltä ja varpaita. Munkin makuun tosin nuo viimeisen kuvan sukat on hieman turhan synkän sävyisiä, vihreät on kyllä ihan kivat, mutta synkillä sävyilläkin on tykkääjänsä. :)

  VastaaPoista
 3. Ei ollenkaan pahoja sukkia. :) Vaikka onhan nuo alimman kuvan sukat vähän synkän värisiä, mutta jotkuthan tykkäävät pukeutuakin aivan mustiin, joka on minusta aika synkkä väri vaatteissa. Muuten minulle on sanottu myssyjä syöpäpolille viedessäni, että kaikille myssyille on ottajia. Uskon sen pätevän sukkienkin kanssa. Sitä paitsi saaja saa itse valita mieluisimman.

  VastaaPoista
 4. Meitä on monenlaisia ihmisiä ja itsestäni välillä ihan hirveistä väreistä joku toinen tykkää tosi paljon. Upea määrä sukkia ja tulevat lämmittämään juuri heitä, jotka haluavat juuri tällaisia sukkia. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos MariJ, HeidiH, Matleena ja Iso Gnu! :o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!