Sivut

Lukijat

torstai 26. maaliskuuta 2015

Mira vs. Kaisa

Mielenkkiinnolla odotin kevään luxus-uutuuksia,
taas päästään tirkistelemään!!

AVAn Mira ja miljoonakodit -ohjelmassa
Mira Kasslin (37 v)
esittelee oikeassa myynnissä olevia oikeita koteja
(tiistaisin klo 21 - 22).

Livin Kaisa ja luksuskodit-ohjelmassa
Kaisa Liski (47 v)
esittelee muuten vaan 27 hulppeaa luksuskotia eri puolilla Suomea ja Tallinnassa
(torstaisin klo 20 - 21).

Nyt on ekat jaksot nähty (Miralta kaksikin) - ja hienoisesti petytty!!

Mira ja miljoonakodit on kuin pitkitetty Arvoasunnot-firman mainos, jossa toistoa ihan liiaksi. Siina vaiheessa kun sama pätkä tulee kolmannen kerran, tekee TODELLA mieli kääntää kanavaa! Vaikkei sitten kuitenkaan malta... Ohjelman voisi oikein hyvin tiivistää puolituntiseksi!! Plussaa kuitenkin tyylikkäistä esittelyistä, ei mitää revittelyä - Mirakin on roolissaan ihan uskottava.

Kaisa ja luksuskodit on formaattina mielenkiintoisempi, ekan jakson perusteella takuulla myös järisyttävämpi, raha ja hyvä maku kun eivät aina kulje käsi kädessä. Outoa on se, että tässä ohjelmassa Kaisa esittelee itsensä sijasta koteja (ei kovin vakuuttavasti). Pelkään pahoin, ettei tässä ohjelmassa kuitenkaan nähdä ns. "vanhaa rahaa", enemmänkin näyttämisen halua ja pröystäileviä uus-euroja.

Katsottavahan nämä silti on, täytyy panna taas herätys puhelimeen (vaikka uusintoja taitaakin tulla viikon varrella useampaan otteeseen).

Oletteko muuten bonganneet AVAlta Tanskan kaunein koti -ohjelman? Täsmälleen samalla formaatilla toteutettu kuin jo muutamana kautena nähty kotimainen sisarohjelma, mutta puoleen tuntiin ahdettuna. Ai, että on piristävä! 

Meikäläiset Hanna, Aleksi ja Milla hehkuttivat kotia kuin kotia, numeeriset arviot kiltisti haitarin yläpäässä, tavallisimmin 8 -10. Tanskalaiset kollegat venyttävät käyttöön koko arvoisteluasteikon ja kommentit ovat kohtuullisen värikkäitä "hippikommuunista" alkaen (oli tavallisen perheen tavallinen koti), voimakkaasti omilla mieltymyksillä painotettuna. Kauniita koteja, "raikkaita" näkemyksiä, muttei kuitenkaan pahantahtoisia.

Täytyy sanoa, että näistä kolmesta tanskalaiset vievät voiton, ohjelma-aika vaan saisi olla pidempi...

(Kaikki kuvat googgeloitu, ekaa vähän muokkasin.)

13 kommenttia:

 1. Miraa tai Kaisaa en ole katsonut, kun jo ohjelmien ennakkomainokset ärsyttävät. Muutaman jakson tanskalaisia koteja olen katsonut ja huomannut saman tuosta tuomaroinnista.

  VastaaPoista
 2. Kummatkin naiset kyllä niin sellaisia joista pidän kokonaisuudessa.
  Miran ohjelman katoin ja totesin vähän saman että ehkä hiukan liian pitkitetty ohjelma. Niinkui nykyään monessakin, ku ihmiset valittaneet ekaksi, että liian lyhyt se 30 min.
  Tämä Kaisan ohjelma jäi vielä eilen kattomatta, ajattelin sen ruudusta katsoa!

  VastaaPoista
 3. KAtsottu on kaikki nuo, mutta Kaisan ohjelma jäi eilen kesken. Jotekin vaan ei iskenyt...:)

  VastaaPoista
 4. Kunhan pääsen "isolle koneelle", kirjoita mitä ajattelen:). Tällä puhelimella en jaksa tihrustaa.
  Aihe oli sellainen mistä meinasin itsekin kirjoittaa, mutta nyt ei tarvi kun ehdit ensin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis kirjoitaN ... Ihan itse. Vaikka varmaan osaisit mun ajatukset lukea..

   Poista
  2. Oi, oikein hekumoin, että saisin lukea analyysin blogistasi!!

   Poista
 5. Katsojat aiotaan taas kyllästyttää näilla kiinteistökaisoilla ja miroilla samalla tavoin kuin kokkiohjelmilla, joita tulee joka kanavalla moneen kertaan samat. Sitten lisätään vielä UK-versiot, Aussiversiot, Ruotsin versiot niin siinä ei paljon katsojan viihtymistä enää ajatella. Näihin lisäksi skandikodit, grand designit UK:ssa ja Aussissa. Aika yksitotiseksi tarjonta on muuttunut. Kerrottakoon nyt että katson kaikki jos kykenen ja grand designit on parhaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitsilläkin menee sunnuntait kutimen kanssa tellun edessä, silloin tulee eniten ulkolaista sisustus- ja remppatarjontaa!! Jostain syystä tuontitavara on tässä kohtaa paljon kiinnostavampaa, kotimainen liiakai samasta muotista. :o)

   Poista
 6. Hei, olen bongannut kaikki mainitut ohjelmat. Ja kommenteissakin mainitut :) Taidan olla sisustusohjelmien suurkuluttaja. Suomalaiset ohjelmat vain kerta kaikkiaan ovat vähän hitaita ja pitkästyttäviä, olipa aihe melkeinpä mikä tahansa. Mieluummin katson sarahin sisustusvinkit, Kellyn salaisuudet jne. :)
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa vikaa... :oD
   Ja sama juttu sisustuslehtiensuhteen, suomalaiset toistensa kopioita, ulkolaisissa enemmän elämää!!

   Poista
 7. Kiitos Onnenpähkinäinen, KataMaria, Irmastiina, Annukka, Vekki ja Helena! :o)

  VastaaPoista
 8. Miran ohjelmaa katsoin pari jaksoa. Ohjaus ja leikkaus ovat aivan omituisia. Miksi ihmeessä näytetään sellaisia Hesan maisemia, joilla ei ole mitään tekemistä ohjelman kanssa. Samaa kohtausta näytetän moneen kertaan. Pelkkää täytettä. Luulen että en enää katso. Kaisan ohjelma jäi katsomatta kun oli parempaa tekemistä. Tanskalaisista ohjelmista en oikein lämpene, mutta Gran Designs on hyvin ja huolella tehty ja niitä voi katsoa toiseen ja kolmanteenkin kertaan vaivaantumatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kvilttaaja!
   Toisaalta ymmärrän maisemien näytön, osassa asunnoista arvo tulee (joltain osin) juuri sijainnista. Sijainti ylipäätään on usein tärkeä kriteeri asuntoa hankittaessa - meillekin tärkeää oli asuinalueen väljyys ja rajanaapureiden vähäisyys, millekään asuntomessualueelle tai uudistonttikohteeseen emme olisi päätyneet.
   Grand Designs on minunkin suosikkini!! :o)

   Poista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!