Lukijat

lauantai 7. maaliskuuta 2015

Kodikasta

Eija järjesti joku aika sitten  Neulaa ja ja lankaa -blogissaan kerrassaan mainiot arpajaiset - jokainen osallistuja voitti!! Siis tällä kertaa meikäläistäkin onni potkaisi, ja oikein mieluisasti!! Isot kiitokset Eijalle!!

Arpajaispalkinnoksi sai toivoa villasukat, koneella brodeeratun tilkkublokin tai jotain muuta. Ihailen ihan suunnattomasti brodeerauksia (ja salaa haaveilen brodeeraavasta ompelukoneesta - tietäen, että meitsin käytöllä se olisi maailman turhin investointi!), joten tietysti toivoin brodeerausta! Eija oli tehnyt upean pikkulintulähiön - tästä kyllä teen jotain kivaa jo tämän kevään aikana (kunhan olen selättänyt ompelukoneramppikuumeeni...)!!

Lisää pönttöjä, Äiti lahjoi Miestä - näppärä malli, pohja irtoaa puhdistusta varten. Kiitos Äiti!

Pupunen oli mukana ostosreissulla, lapsen logiikallaan kysyi Mummolta: "Käykö lintu siellä pöntössä pissalla?" Kotona ihaili pönttöä, siveli vuosilukua sormellaan ja totesi: "Tähän on kirjoitettu TERVETULOA LINTUNEN!"

KODIKASTA VIIKONLOPPUA!

7 kommenttia:

 1. Onpas kivat linnunpönttöjutut. Kaunis aplikaatio kirjonta, onnea vaan arpajaisvoitosta! Vuosiluku onkin kiva idea linnunpöntössä, varsinkin jos sen antaa lahjaksi. Meillä isäntä on tehnyt joskus vastaavia lahjaksi ja sisälle on kätketty joku "harjakaispullo" , sitten kun pönttö on kiinnitetty puuhun. Meillä on muutamia pönttöjä. Niitä on mukava seurata keväällä, on oikea asunnon katsastus menossa. Tikkaa ja oravaa täytyy välillä hätyytellä pois pikkulintujen pöntöiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuosiluku on kiva lisä - ainakin siinä veiheessa, kun miettii, kuinkakohan monta vuotta pönttö on ollut jo puussa, olisiko aika poistaa ja korvata uudella. ;o)

   Poista
 2. Ihana aplikaatio, älä nyt kuitenkaan tee siitä linnunpönttöön oviverhoa! Pupusen kysymys ja toteama on ihan loogisia, jatottakai tervetulotoivotukset pitää olla. .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos päivän parhaista nauruista!!
   Kyllähän se varmaan jotain meitsin tyylistä kertoo, jos oviverhosta varoitellaan! :oD

   Poista
 3. Kauniin applikaation sait, todella taidokas! Lapsen logiikkaa, ihana!

  VastaaPoista
 4. Oi kuinka akunis.
  Oot kyllä oikeassa brodeeraavan kanssa. Sinne se jäisi pöydälle pölyttymään, niin paljon ompelu kiinnostaa. Paitsi nuo kaikki ihanuudet.

  VastaaPoista
 5. Kiitos KässäRitu, Tiinatei, Tilkkureppu ja Terhi! :o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!