Lukijat

tiistai 10. heinäkuuta 2012

Kohta alkaa ahistaa!!

Saumuri hajosi! Meni rikki! Särkyi!

HAJOSI!! Break down! (engl.) Sönderdelas! (ruotsi) Zersetzen! (saksa) Pазлагать! (venäjä) Decomporre! (italia) Descomponer! (espanja) Décomposer! (ranska) Deskonposatzen! (baski) Dhianscaoileann! (iiri) Malkomponi! (esperanto) αποσυντίθενται! (kreikka) Ayrıştırmak! (turkki) Elbomlanak! (unkari) Tretem (albania) Razložiti! (kroatia) Kutengana! (swahili)

Johan sitä ehdin käyttääkin 2 kuukautta. KAKSI KUUKAUTTA!!! Josta ajasta ollut melkein puolet poissa, edes AJATELLUT saumuria!

Uskomatonta!! HAJOSI! Putrescere! (latina) सड़ना ! (hindi) 分解する! (japani) 分解 ! (kiina) 분해하다 ! (korea) เปื่อย ! (thai)

Tai tiedä hajosiko se, mutta ainakaan se ei toimi. Mikä on ihan sama asia, meikäläisen näkökulmasta. Ihan hirveä inspiraatio päällä, ja nyt KAIKKI jäi vaiheeseen...

Mutta ei se saumuri ahdista, ei ollenkaan! Kiukuttaa vaan - ja rutosti!!

Työhuoneen "kirkonpenkki" ahdistaa!!

Vasemmalta oikealle: aloittamattomat KyJy-työt (saldo tällä haavaa 0/20), lukemattomat puutarhalehdet, lukemattomat kotimaiset sisutuslehdet, lukemattomat ulkomaiset sisutuslehdet, lukemattomat naistenlehdet. Osa on nopeasti selattu, isoa osaa ei edes avattu...

Halleluja, penkin alusta sentään on tyhjä!! Vielä.

Ja tästä kuvasta puuttuu pihamaa: rikkaruohot ovat vallaannet sen tyystin!

On siellä vielä muutama kukkakin. Jalokärhö Miss Bateman tuntuu tykkäävän siitä, että sen tukena ollut omenapuu kaadettiin. Nousee nimittäin maasta toinenkin kärhö, joka kuoli jo pari vuotta sitten...

Anja-rouvan pioni on ponnistanut taas kukkaan!! Outo kasvi, se on kaivettu jo moneen kertaan ylös ja juurakko annettu Äidille, Appiukolle, Veljenvaimolle, Sedänvaimolle, Miehen Kummitädille, Kummitädin Naapurille... Viimeiset 3 vuotta Mies on ajellut sen yli ruohonleikkurilla - ja taas se heräsi henkiin!!

Nyt juurakko annetaan kukinnan päätyttyä Anja-rouvan Tyttärentyttärelle - jos se sen jälkeen lakkaisi kummittelemasta?

Anja-rouvan ruusupuska alkoi rehottaa jo viime kesänä ja näkyy vain voimistuvan. Se saa olla paikoillaan, kunnes teemme uuden etuterassin. Noin seuraavan 50 vuoden aikana.

Hopeahärkit vetelevät viimeisiään, kukinta alkaa olla ohi, Anja-rouvan peruja nämäkin.

Sade on kohdellut kaltoin pionejani! Liljat antavat vielä odottaa kukintaansa, hortensiasta en ole löytänyt edes nuppuja, kuunliljatkin ihan ruikkuja...

Jos tänään sataa, taidan lukea pari lehteä. Ja aloittaa KyJyt vaikka sukanvarrella..

12 kommenttia:

 1. Mä voisin vähän auttaa sua :)
  Skippaa ne ulkolaiset sisustuslehdet tänne..... :D
  Okei, naurettava idea, tiedän, mutta mun sormet niiiiiiin syyhyäis!

  VastaaPoista
 2. Voi miten lohduttavaa, että jollakin muullakin on tollasia lukemattomien lehtien röykkiöitä! Minäkin vaan ostan uusia, vaikka entiset on lukematta. Sama pätee kirjoihin ja tietysti niitä keskeneräisiä käsitöitäkin on joka puolella.Voin vakuuttaa, että tähänkin olotilaan tottuu!

  VastaaPoista
 3. Kamalaa virnuilla toisen kiukutuksille ja harmituksille mutta ittepähän kirjottelet niin hauskasti;)

  VastaaPoista
 4. Sen siitä saa, kun viettää aikaansa kaiken maailman ompelukerhoissa ;-D
  Ei vaan, tosi kurja, kun kone hajosi. Nyt samalla energialla valitusta laittamaan, sinne mistä ikinä hommasitkin tuon toimimattoman värkin!

  VastaaPoista
 5. Ossootkos lausua kaikki nuo sanat peräkkäin.Tuohan onkin hyvä keino sadatella kun opettelee usseemmalla kielellä vaikka tuon rikki sanan.

  Nyt lukemaan/katselamaan noita ihania lehtiä.Se auttaa tuohon kiukkuun,kohta et muistakaan saumuria,vaan pää on täynnä uusia ideoita.=)

  VastaaPoista
 6. Kyllä sietääkin sadatella!
  (Ja minä saan hekotella sanailujasi)
  Tännekin eetteriin vain noin hyasinttimaisesti suodattaen meille meuhkasit.
  Toivon kuitenkin, että siinä on vain pikkuvika, jonka hoksaat korjata tuotapikaa.
  Fiksunoloinen immeinen kun olet =D

  VastaaPoista
 7. Rauha...rauha...!! Ei ne lehdet katoa minnekään.. :)

  VastaaPoista
 8. Voi kuule! Jos tuossa on sun tekemättömät hommat, niin Be Happy :D Kun on lapset pieniä, niin hommaa on enempi. Oon tyytyväinen jos ehdin selaamaan lehdet :) Ja kuten naiset tuossa aiemmin sanoivatkin, lehdet eivät karkaa minnekään, eivätkä taatusti rikkaruohotkaan :)

  VastaaPoista
 9. Onneksi on luvattu sateista viikkoa :) Mitäs jos sinäkin heittäytyisit vain pötköttelemään, kuuntelisit sateen rauhoittavaa ropinaa ja lueskelisit niitä lehtiä. Ei ne tekemättömät työt valitettavasti minnekkään karkaa, vaikka välillä laiskottelisikin =)

  VastaaPoista
 10. Minähän ostin myös saumurin muutama kuukausi sitten. Kerran taas, kun menin saumuroimaan, sadattelin,että nyt se on jo rikki. Mitään ei tapahtunut, vaikka kuinka painoin kaasua. Sitten huomasin, että painoinkin ompelukoneen poljinta enkä saumurin, ne kun ovat vierekkäin pöydän alla:)

  VastaaPoista
 11. Toivottavasti saumurissa on joku pieni ja helposti korjattava vika.Ihanaa kun jollain muullakin on noita lukemattomia lehtiä,enemmän kuin yksi :) No nyt kun sadetta luvattu,niin voi hyvällä omallatunnolla vetäytyä sohvan nurkkaan lukemaan lehtiä, vai mitä? ;)

  VastaaPoista
 12. Kiitos Pepi, Lammas, Kirsi, Rva Kivitikka, JaanaElina, Matonkude, Hymyilevä tyttönen, Anna, Sude, Tarutikkki ja Kisa! :o)
  *
  Pepi, olen kylläö joskus ajatellut, että LUETTUANI ulkolaiset, voisin laitttaa niitä kierrätykseeni blogin kautta, postimaksujen hinnalla... ;o)
  *
  Juu, keskeneräisyyksiä on enemmänkin, mutta enää remontista jaksa meuhkata...
  *
  Vika on saumurin leikkuuterissä. Lähtee tänään huoltoon, jos en nyt aamun aikana hoksaa omin nokkineni korjata. Lainakoneen vaadin kyllä tilalle!!

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!