Lukijat

torstai 19. heinäkuuta 2012

Mouhijärven impi

Takkaremppa pakotti Miehen Mouhijärven neitsyen evakkoon. Uusi koti löytyi yläkerran suihkuhuoneesta.

Täällä neito on enemmän edukseen, seinäruusun päivät ovat taakse jäänyttä elämää! Aiemmin valkea sulotar nimittäin asusti vanhan valkoisen takan päällä, valkoinen tiiliseinä taustanaan. Sulautui seinään kuin - hmmmm - biopussi kompostiin??

Täytyy myöntää, että olen aina suhtautunut neitoon hieman epäluuloisesti!! Mitä pitäisi ajatella metrisestä patsaasta (istuen 65 cm) , jonka Mies oli parikymppisenä huutanut Mouhijärven Hyynilän huutokaupasta 300 markalla?? Tuohon maailman aikaan kohtuullisen iso summa - aikana, jolloin muut ikätoverit lykkäsivät liikenevät killinkinsä vinyylilevyihin elleivät rovot riittäneet poppikoneeseen hillittömillä ämyreillä. Ja Mies menee huutamaan kainon kaunokaisen!?

Nyt kun impi istuksii uudessa ympäristössään, tunnen jopa pientä ylpeyttä Miehen merkillisestä mausta ja oudosta ostokäynntäytymisestä!

Muuten suihkuhuone onkin ennallaan, eipä siellä kovin kummoisia muutoksia voisikaan tehdä: hammasharjat uusia, pyyhkeitä vaihtaa, purnukkavalikoimaa lisätä...

Ai niin, olihan täällä jotain uutta! Päivölän kurssilla tehdyt toalettipussukat...

Niin, juu, se puuttuva tammilevy on edelleen sirkkeilöimättä kaapinpäätyyn asennettavaksi. Odotellaan inspiraatiota...

 
Miehen mielestä suihkuhuone on onnistunein osa tähän mennessä tehtyä remppaa. (Ehkä hän sen sanoessaan unohti auton lämmitystolpan pihassa ja autotallin nosto-oven??)


 
Itsekin tykkään yksityiskohdista, mutta kyllä rempan onnistunein osuus on kuitenkin KEITTIÖ! Tai tiedä sittenkään, nyt kun saatiin suihkuseuraa...

17 kommenttia:

 1. Oi, tyylikästä on,aah,Kuninkaallista:)

  VastaaPoista
 2. Voi miten hienoa!
  Ja suloinenhan tuo impi toki on, kaikessa viattomassa naisellisuudessaan.

  ps. kortittomuus johtuu ajokiellosta, joka taas juontaa juurensa epilepsiaan...ajokortti mulla ennätti olla 19v

  VastaaPoista
 3. Tulipa kuninkaallinen olo jo pelkästä katselusta. Impi on todella paikkansa löytänyt! Kermakko ja sokerikko ovat nerokkaassa käytössä. Kylppärissänne varmasti viihtyy!

  VastaaPoista
 4. Kovin on kaunista:)Yksityiskohdat pisteinä iin päälle. Sokerikkoon ja kermakkon kiinnitin myös erityisesti huomioni.

  VastaaPoista
 5. Omituisen ostoskäyttäytymisen jälkiseuraukset on kyllä oikein onnistuneet :) Kaino impihän sopii tuonne kuin neito suihkun jälkeen vilvoittelemaan. Hieno patsas ja upea kylppäri!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanan kaunis suihkuhuone ja impi sopii sinne todella hyvin. Niin on kauniita yksityiskohtia pullollaan koko huone ja sokerikko ja kermakko myös sopii hyvin ja hieno keksintö muuten. Meillä on samanlaiset, mutta ne vaan pyörii paikasta toiseen, enkä keksi niille mitään käyttöä.

  VastaaPoista
 7. Kyllä kylppärisi on todella onnistunut ja kaunis, kuninkaallinen, aristokraattinen ja kultivoitunut. Siellähän voi nyt käydä ihan taide- ja antiikkinäyttelyssä. Kateeksi ihan käy :)

  VastaaPoista
 8. Oih mikä kylppäri!

  Impikin on todella upea. (Mutta jos se on kipsiä, kylpyhuoneen kosteusolosuhteet saattavat olla sille haitalliset, nimimerkillä Venus joka peilikaapin päällä pinta kupruten ja hilseillen nousee meren kuohuista.)

  VastaaPoista
 9. Aivan sairaaaaan hieno toi tein kylppäri! Tykkään tosipaljon! Ja värimaailma, ah! Ja tuo neitihän istuu tuohon kuin nenä päähän :)

  VastaaPoista
 10. Onpas teillä ihanan ylellisen näköinen kylppäri! Vai Mouhijärven Impi siellä istuksii...mun edesmennyt tätini asui Mouhijärvellä, ja paikka tuli tutuksi lomilla. Sen verran räväkkää porukkaa olivat, etteivät varmaan esikuvina Impille ole olleet:)

  VastaaPoista
 11. Kuuden tähden kylppäri!
  Eikä neitokaisessakaan mitään vikaa, tuskin sen huutaneessa miehessäkään isommin kun on noin fiksun ostoksen tehnyt :D

  VastaaPoista
 12. Onpa huippuhieno kylppäri! Ja neito sopii sinne täydellisesti nakuilemaan ;-D
  Ihana idis laittaa sokerikkoon ja kermakkoon topsit ja vanulaput.

  VastaaPoista
 13. Hieno kylppäri ja paljon kivoja yksityiskohtia.

  VastaaPoista
 14. Kiitoa Taina, Katjainkeri, Sanna, Tiinatei, Irma, Tiina, Sirutuuli, Mäntylän mummi, Laura, Anna, Konnadonna, Pepi, Rva Kivitikka ja Tarutikki! :o)
  Laura, kiitos vinkistä! Täytyyy seurata tilannetta, ja siirtää neito otollisempiin olosuhteisiin, jos alkaa ilmaantua iho-oireita! Pinta on lakattu (tms.), mikä saattaa jopa altistaaa enemmän. Suihkuhuoneessa on tuuletin, joka haistelee kosteutta ja käynnistyy tarpeen tulleen ja aina suihkutellessa, mutta impi saattaa olla liian herkkäihoinen...

  VastaaPoista
 15. Vau! Mahtavaa, voit olla todella onnellinen moisesta huoneesta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!