Lukijat

torstai 5. heinäkuuta 2012

Lisää herkkuja!

Vimmainen tahti jatkuu!!

Tässä viimeisimmät saavutukset:

Aloitetaan taas pussukoita, jälleen uusi malli á la Anja, Sirkka, Tuula ja Maija.

Hempeän lempeää kukkakuosia Hannelen ja Eeva-Marjatan tyyliin. Huomaa upea tikkaus Hannelen kynäkotelossa!

Applikoituja pussukoita, Tuulalta perhosia vakosametilla Anjan tulppaanin kera. Edessa Ullan meikkipussi pariksi eiliselle toalettilaukulle.

Koiramaisuuksia Eeva-Marjatan ja Airin tapaan! Vaikka on joukkoon ujuttautunut yksi kissakin...

Soili ja Hannele valmistivat todella suuritöiset "vyölaukut", vain sirkkarenkaat vielä uupuvat. Täsmälleen sama malli, mutta kangasvalinnat ja täytevanun vahvuus tekevät laukuista täysin er ityyliset. Upeita!!

Merikki teki ison matkakassin, kuvion innoittajana lupiinit. Täysin omaa designia, toteutus kolmiotekniikalla. Hieno ja takuulla uniikki!

Sirkan "mökkilaukussa" on mahtavat käsin applikoidut mökit, niitä on kuulemma kotona vielä 97 lisää... Eeva-Marjatta teki viime kesän "hittituotteen", kässypussin, kehuttuani sitä maailman parhaaksi! Ja totta se onkin, omani on ollut käytössä ihan joka ikinen päivä!!

Piia teki samaisesta kässypussista reippaasti suurennetun version, melkein kuin korin! Ja Maarit on ollut niin tyytyväinen viime kesänä tekemäänsä Täti Monika -laukkuun (katso täältä), että loihti uuden lehmäisän version!

Maija teki mainion repun, huomaa hauska "röyhelö" ja näpsäkät taskut! Hannan olkalaukku on saman mallinen kuin Marimekon Lauri - vaan paljon hienompi ja paremman värinen!!

Lopuksi terveiset Tanskasta pohjoismaisilta tilkkupäiviltä! Minna ja Soili olivat ostaneet sieltä tarvikepaketit, tosin Minna oli päivittämnyt omaansa kirjomalla laukun somisteeksi mieleisemmän kuvan kuin paketissa ollut kirjontatyöpohja. Niin hempeä! Laukkuun taitaa mahtua peräti keskikokoinen läppäri. 

Soilin KLIPFISKEPUNG on vastustamaton suloisine mollosilmineen!! 

Omat työt tökkivät taas pahemman kerran! Toalettilaukku, jota jo edellispäivänä havittelin, meni ihan letuiksi kun leikkasin vaivalla tekemäni tilkkusuikerokankaan keturalleen. Sai siitä sentään vielä puolta pienemmän pussukan - tein, purin, tein lisää, purin lisää, ähisin ja puhisin. Vaan valmiiksi tuli!

Aloitin sen isommankin teon, mutta hermo paloi vetoketjukaitaleiden kanssa ja työ lensi nurkkaan - jatketaan ehkä tänään ellei siirry ikuisuusprojektien laatikkoon...

Koska halusin EDES JOTAIN onnistumisen elämyksiä eilisellekin, tein pienen pussukan "välttämättömyyksille": rahapussille, puhelimelle, avaimille, rullamitalle. Ilman rullamittaahan nainen ei ole nainen ollenkaan!! Tästä tuli aika hyvä (tosin olkahihna ei kestä isompaa tarkastelua...), olen tyytyväinen! 

Ja hommat jatkuvat...

10 kommenttia:

 1. Aivan upeita töitä on taas syntynyt. Ison matkakassin lupiinit tunnistin heti ennenkuin tekstiä luinkaan, kerrassaan hieno ja taitavasti tehty.
  Sinun pussiesi kankaat ovat kauniita:)

  VastaaPoista
 2. Kaikki noi huolisin!! Annanko ositteen?

  VastaaPoista
 3. Hienoja yksilöitä kaikki tyynin ja mitkä määrät tuotoksia! Wau!

  VastaaPoista
 4. Oi kuinka mielelläni just nyt ottaisin oman lehmän kainaloon ja lähtisin torille :D

  VastaaPoista
 5. Kaikki kassit ja pussukat hienoja, mutta Lupiini-kassi on nyt kyllä kaikista hineoin! Oivallus lupiinin tekemisessä aivan mahtava!!!

  VastaaPoista
 6. Mun suosikkini on tuo Hannan olkalaukku (joka on samalla mallilla kuin Marimekon Lauri, joka, Lauri siis, selvästikään ei ole yhtä hieno kun en ole sellaista koskaan noteerannut olevan olemassa). Tämä on upea! Kangas, värit, kaikki.

  Ja tuo vaalea soiroista koottu toilettilaukku tuossa lopussa on myös erittäin kovasti minun makuuni. Huippu.

  VastaaPoista
 7. Onhan taas ihania laukkuja ja pussukoita.

  VastaaPoista
 8. Täällä näitä kuvia kaiholla katselen ja kesken jäänyttä kurssia muistelen... Kiitokset kurssiseurasta!

  VastaaPoista
 9. Kiitos Irma, Amalia, Rva Kivitikka, Pepi, Maritta, Laura, Matonkude ja Hannele! :o)

  VastaaPoista
 10. Kivoja laukkuja ja pussukoita. Pitänee itsekin joskus osallistua

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!