Lukijat

maanantai 2. heinäkuuta 2012

Arvonnan aika?!

Olisiko aika järjestää pieni kesäinen arvonta??

Aletaan lähestyä peräti kolmea mukavaa etappia:
* 50. lukija
* 20.000 vierailijaa
* 150. postaus

Kai sitä sopii vähän juhlistaa?? Pienellä arvonnalla?

Koska TÄNÄÄN alkaa IHANA, INNOITTAVA, ILOINEN ja (edellisten  perusteella uskallan sanoa jopa ihan) IKIMUISTOINEN PÄIVÖLÄN TILKKULEIRI, arvontapalkintona on... 


 Millainen kassi, se riippuu sitten vähän voittajan toiveista! 

Arvontakysymys kuuluu:  


MITÄ KESÄISTÄ
KASSISSASI KANNISKELET
???
 

SÄÄNNÖT vanhaan tapaan:
* kaikki lukijat ovat automaattisesti mukana yhdellä arvalla
* kaikki kommentoijat saavat yhden arvan - ja vanhat lukijat toisen arvan
* linkittämällä blogiinsa saa vielä yhden ylimääräisen arvan (muista mainita kommentissasi!)


Linkittäjät: Valitse jompikumpi arvontanappi, ole hyvä!

Arvonta-aikaa on 150. postauksen julkaisupäivään asti (tämä postaus on 136.) eli noin pari viikkoa, jos vanha tahti jatkuu...

Kuvassa vielä viime kesän tilkkuleirin satoa: koirien retkikassi, kudinsäkki, palakassi, kässypussit ja  pompulapussukka. Lisäksi tein farkkutyynyn Veljen perheen farkkumökille.

Jännittää ihan itseänikin, mitä tällä kertaa saan aikaiseksi - etukäteissuunnitelmia ei ole...

58 kommenttia:

  1. Arvonnassa mukana:)Blogissani on linkki arvontaan:)
    Kesäkassissa kulkee mukana eväät tehdessämme päiväreissuja suomen luontoon varsinkin meren äärelle:)

    VastaaPoista
  2. Heippa ja kiitos arvonnasta! Minä käyttäisin kassia vaikkapa kesäiseen kauppareissuun tai yökyläreissulla.
    Varmaan sitten saan kaksi arpaa, koska olen ollut lukijasi jo kauan, vaikka vasta liityin lukijalistaan, luulin siinä kyllä jo olevani.. Hyvää alkavaa viikkoa! :)

    VastaaPoista
  3. Mukana ehdottomasti -ja minä kans kyllä linkittelen heti kun olen taas toisella koneella. Eli ilmeisesti illalla kun olen luvannut paljastaa sen salaperäisen ostoksen :)

    Mun kesäkassissa kulkee iPad, lehtiä, kirja, kamera, puhelin, plus se kaikki perustilpehööri avaimista meikkipussiin. Ja nyt kun ei koskaan tiedä kummassa huushollissa olen, on kaikkien em. kolmen masiinan laturitkin kassissa.....varsinainen kassialma :D

    Ainiinjuu, vesipullokin usein matkassa...

    VastaaPoista
  4. Vaikka mitä samoja tavaroita mitä kulkee talvellakin(känny,avaimet,meikit,lääkkeet).Vesipullo ja aurinkolasit ovat kyllä harvemmin mukana talvella.Tosi pienen kokoinen sateenvarjo matkassa myös kesäisin.

    VastaaPoista
  5. Löysin Irman Tilkuista Totta-blogin kautta tänne. Osallistun tottakai arvontaan, ja laitoin linkin blogiini. Kesäkassissani kannan ehdottomasti kirjoja.

    VastaaPoista
  6. Mukaan arvontaan minäkin, kaikilla kolmella tietysti. Nämä ovat aina niin kivoja.
    Kesäveskassa yritän pitää mahdollisimman vähän: kukkaro, pulina, avaimet ja kamera. Siinä toisessa joutuukin sitten kantamaan pienten varavaatteet, laastarit, offit, ym. kaikkea mahdollisesti tarvittavaa.
    Kudin ja kirja jää kotiin. Niille aika riittää usein vain pikkutunneilla =D

    VastaaPoista
  7. Arvonnassa mukana!
    Blogiasi lukiessa tulee aina energinen fiilis, niin vauhdikas olet!
    Kesäkassissani kulkee nykyään, peruskaman lisäksi, virkkuutyö matonkuteista. Olen jäännyt koukkuun!

    VastaaPoista
  8. Mukana ollaan! Kesäkassissa kulkee sen tavallisen tilpehöörin lisäksi hyvä pokkari ja yleensä yksi tai useampi keskeneräinen käsityö...

    VastaaPoista
  9. Kaikilla 3 arvalla mukana, tottakai!! :) Innolla jään odottamaan mitä tilkkukurssilta nyt sun mukana kotiutuu :)
    Ja mun kesäkassissa taitaa kulkea vain kässyt ja muutama lehti!

    VastaaPoista
  10. Kesäkassissa on uikkarit ja pyyheliina ja vesipullo. Aina uimaan, kun vettä on lähellä. Tulin lukijaksi ja yritän linkittää, jos osaan.

    VastaaPoista
  11. Voi että olet aloittanut uuden blogin kirjoittamisen. paria aikasempaa taustalla seuranneena tämä oli ehdoton löytö! Heti lukulistalle ja arvonnassa kahdella arvalla mukana. Kesä kassistani löytyy aina tietysti kertakäyttö sadetakki. liian monta kertaa kastuneena just siellä missä ei pitäisi en unohda sitä enää ikinä pois laukusta varsinkaan kesällä. tosin viime talvena raskaus huuruissani se taisi kulkea mukana vielä tammikuussakin :D

    VastaaPoista
  12. Niin ja lisättäköön nyt sitten vielä että ilman kameraa,kosteuspyyhkeitä,kesälukemista,pinsettejä ja hiusharjaa en lähde minnekkään :D

    VastaaPoista
  13. kolmella mukana.
    kassissa kulkee puoli omaisuutta yleensä(mies sanoo aina mitä kassista ei löydy ei maailmassa tarvii)
    Elikkäs isokassi täynnä kaikkea.

    VastaaPoista
  14. :) Ihania kasseja! Iskee minuunkin kassienompelukuume...

    Minä kuulun niihin hölmöihin joiden kassi painaa aina pari-kolme kiloa vähintään. Mukana on aina niin paljon tavaraa kun kassiin saan mahtumaan. Mun kesäkassissani kulkee kesäuutuutena lähinnä aurinkorasvapullo. Muuten vain peruskamaa kuten huulirasva, ripsari, nenäliinoja, lompsa, avaimet, kännykät...

    Jos luvassa on istahduksia "vapain käsin" ja saan suinkin mukaan mahtumaan, runnon kassiin vielä sukankutimen tai virkkuutyön. Pidemmälle reissulle saatan varautua optimistisesti pokkarilla.

    Linkitin arvonnan omaan blogiini :)

    VastaaPoista
  15. Minäkin uutena lukijan haluun olla mukana arvonnassa. Ehdottomasti ympäri vuoden kirjoja kirjastosta.

    VastaaPoista
  16. Ihania kasseja:)
    Minulla mukana samat perustavarat ympäri vuoden kassissa, kesällä lisäksi aurinkolasit. Kamera kuuluu kassivarustukseen ehdottomasti. Joku joskus kysyikin menenkö mihinkään ilman kameraa ja vastasin, että joskus tulee kaupassa käytyä ilman sitä;)
    Mukana kahdella arvalla!

    VastaaPoista
  17. Vasta eilen liityin virallisesti lukijaksesi, vaikka pitkään olen aamuni aloittanut hyvien juttujesi parissa. Olin tosi pettynyt, kun jouduit lopettamaan vanhan blogisi, mutta Mäntylän Mummin blogin kautta löysin sinut uudelleen. JIPII!

    Kesäkassista löytyy: sääskimyrkky, aurinkorasva, vaippapyyhkeitä (niillä on kätevää putsata pienet jäätelön syöjät), vettä, suolakeksejä, kirja, lehti, pieni käsityö ja paljon muuta. Yleensä sitä ei saa enää kiinni, niin täynnä se on, siksi avaimille ja lompakolle pitäää olla oma vetoketjullinen tasku.

    VastaaPoista
  18. Hei!
    Löysin blogiisi juuri tämän arvonnan myötä ja taidan jäädä lukijaksi syötteenlukijan kautta.

    Omassa kesäkassissa kulkee mukana peruskamat, vesipullo ja käsityö, joku hyvä pokkari voi olla mukana myös.

    Mukavaa kesän jatkoa :)

    VastaaPoista
  19. Kyllähän minäkin haluan mukaan ja kaikilla kolmella arvalla :)
    Minulla pitää olla aina iso kassi, sillä tavaraa kulkee paljon mukana. Vakiovarusteisiin kuuluu muutama lankakerä, pari virkkuukoukkua, sakset ja mittanauha. Loppu on sitten kaikenlaista roinaa jota vaan kerääntyy jostain ihmeestä. =)

    VastaaPoista
  20. Minun kesàkassissani kulkee ainakin rahapussi, kalenteri ja kynà ja huulipuna. Sen lisàksi siellà on milloin mitàkin matkaan tarttunutta. Mukavaa kesàà ja tilkkuilua sinulle!

    VastaaPoista
  21. Minun kesäkassissa kulkee mukana laastaripaketti, huulirasva ja kukkaro. Kys. tavarata ovat jossakin kassiin sopivassa tilkkupussukassa. Haluaisin kantaa kesäkassissa toriostoksia, sillä rakastan kesätoreja :)

    Blokkisiskojen Maritta

    VastaaPoista
  22. Kesäkassissani kulkee mukana lompakko, aurinkolasit ja vesipullo. Lukijana mukana arvonnassa :D

    VastaaPoista
  23. Kesäkassistani löytyy erityisesti kesäistä vain aurinkolasit.
    Odotan mielenkiinnolla kurssin tuotoksia!
    Arvonnassa mukana ja linkitän.

    VastaaPoista
  24. KIva arvonta!Minun kesäkassini on samanlainen kuin talvikassikin, mutta muistan vaihtaa vesipulloon uuden veden vähän ahkerammin. Tottahan tällainen vanha lukija myös linkittää.

    VastaaPoista
  25. Kasseja ei ole koskaan liikaa,joten arvontaan tulen mukaan.

    Kesäkassissa kulkee aurinkolasit,vesipullo,kamera perinteisten rahapussin ja kännykän kanssa.Taitaa siellä olla välillä sitä sun tätä.

    VastaaPoista
  26. Kolmella arvalla mukana.
    Tänä kesänä kassissa kulkee aina kirja mukana. Olin ennen kova lukemaan ja kirjaston suurkuluttaja,mutta sitten käsityöt vei mennessään ja lukeminen jäi. Yritän taas innostua lukemisesta,saas nähdä kuinka käsityöt tämän jälkeen etenee ;)
    Muita kesäkassissa aina mukana kulkevia tavaroita: kännykkä,kukkaro ja joku käsityö.

    VastaaPoista
  27. Tänävuonna en ole kumma kyllä vielä siirtynyt ns. kesäkassiin. Kassissani kulkee kuitenkin mukana kesän tuomana sekä aurinkolasit että matkakokoinen aurinkorasva. Perinteisesti kun poltan itseni vähintään kerran kesässä ja tänävuonna yritän välttää moisen.
    Yhdellä arvalla mukaan tähän kivaan arvontaan.

    VastaaPoista
  28. Tulin mukaan tutun tuomana ja liityin saman tein lukijaksi - pistelen linkkiä sivuilleni tämän päivän kuluessa, jotta munkin tutut huomaa! - minä kanniskelen kesäisin mukana puolen litran vesipulloa, jotakin hedelmää sekä vakiovarustusta:kännyä, lompakkoa jne. joskus mukaan sujahtaa myös kahdet pihdit, välirenkaita ja helmiä....

    VastaaPoista
  29. Aivan ihania tilkkukasseja olet tehnyt. Ottaisin heti tuon oikeassa ylänurkassa olevan vihertävän kassin. Tällä hetkellä kesäkassinani on vähän tylsä (oli joskus muodissa) punoskassi. Siihen mahtuu tavaraa, kun yleensä siinä kulkevat pienet matkamuistot, lompakko, kännykkä, pieni meikkipussi, kynä, paperia, avaimet, kosteuspyyhkeet jne.
    Linkitän blogiini eli kolmella mukana.

    VastaaPoista
  30. Hei, olen mukana yhdellä arvalla. Kesäskassissa kanna käsityötä (tällä hetkellä teen modasta tilkuista virkattua mekkoa), joten nyt mukana kulkee erivärisiä puuvillalankoja ja virkkuukoukku. Eihän ilman kännykkää enää nykyisin tule mihinkään lähdettyä ja hieman rahaakin on hyvä olla mukana :)

    VastaaPoista
  31. Osallistun arvontaan yhdellä arvalla.

    Kesäkassissa kulkee varmaan kasa kirjastonkirjoja tai käsityö, suklaata yms.

    VastaaPoista
  32. Kiva osallistua kesäkassin arvontaan! Minun entinen alkaakin olla hiukan kulahtanut, joten uusi tulisikin tarpeeseen. Ja lukijan olen arvonnassa mukana kahdella arvalla.

    Niin ja kassiini saisi mahtua tavanomaisten puhelimen ja lompakon yms:n lisäksi myös lehti ja kohtuullisen kokoinen käsityö. Ja jos se olisi vielä olkalaukkumallia, niin täyttäisi toiveeni, jos satun voittamaan.

    VastaaPoista
  33. Kesäkassista löytyy kolme elintärkeää: vesipullo, matkakäsityö ja kirja. Mukana lienen kahdella arvalla: vanha lukija ja kysymykseen vastaaja. Kolmatta en vuodatuksen käyttäjänä pysty tekemään siellä olevien teknisten ongelmien takia :(

    VastaaPoista
  34. Ja minä kanssa mukana, laskujeni mukaan kahdella arvalla.

    Kesäkassissa kulkee kirja ja juomapullo, kukkaro ja muu välttämätön tilpehööri, jota tarvitaan istuttaessa spontaanisti puiston penkille tai nurmikolle hetkeksi levähtämään.

    VastaaPoista
  35. Kesäkassia en ole vielä juuri ehtinyt kanniskella, kun työkassi vaan kulkee mukana. Elokuun alussa sitten pääsen kesäkasseilemaan ja siellä kulkee mukana luultavasti uusi kännykkä, rahapussi, muistikirja ja muutama kynä.

    VastaaPoista
  36. Tulin ihan äsken lukijaksi ihanii kaseja todella upeita. Toi koira kassi on mun suosikki, kun koira fani oon. Minun kesäkassissa kulkee muovipussi mul on sellainen pieni jenkki kassi. Pussi on sitä varten jos ostan jottai voin laitta sinne, kun jenkki kassii ei mahu paljon tavaroita. Iloista kesää toivoo: Nukkekoti jie

    VastaaPoista
  37. Löysin tänne Vartahilla-blogin kautta.

    Huikea blogi sinulla. Silmät ymmyrkäisinä katselin kasseja. Ja aattelin; voi kun pääsis mukaan kassikurssille!!!! Tikkuja ja kankaita kyllä löytyy omasta takaa.

    Kesäkassissa kantelen lompakkoa, harjaa, avaimia, huulipunaa ja tietenkin kameraa. Kaikkea muuta ylimääristä tyhjentelen aina välillä pois!

    VastaaPoista
  38. Löysin tänne meketys-blogista.

    Kassistani löytynee aurinkorasvaa, cokis-pullo ja kesälukemista.

    Mukana yhdellä arvalla.

    VastaaPoista
  39. Pitäähän se minunkin osallistua arvontaan :)

    Kesäkassissani kulkee aina (kassin koosta riippumatta) sateenvarjo, Suomen suvessa kun ollaan ;)

    Liityin blogisi lukijaksi.
    Laitan myös omaan blogiini linkin tähän arvontaasi (jos vain osaan) :)

    VastaaPoista
  40. Olen satunnainen lukijasi ja osallistun mieleläni kilpailuun. Pidän tilavista esim. toriostoksin täytettävistä kasseista.

    VastaaPoista
  41. Kaikilla mahdollisilla mukaan,toivon että kuun asento suosii:)
    Mulla on vähän semmonen "äidin" kesäkassi,kyypakkaus,laastareita,aurinkorasvaa-ja lasit,mehua,tytön "varauikkari",itselleni lukemista ja polkupyöränpumppu,kesällä liikutaan tietty paljon pyörällä ja mun takarengas on vuotanut viime kesästä asti,mut kun ei kerkee korjaamaan niin ei kerkee,ainakaan kesällä;)
    Ai niin,jätskirahaa on aina mukana oltava,yllättävän monessa jätskikitskassa ainakin täällä meilläpäin voi maksaa vain käteisellä,ei paljon muuten naurata kun tunnet suussasi jo jäätelön ensi puraisun ja myyjä sanoo "meillä käy vain käteinen",siis siinä vaiheessa kun sulla on jo korttikäsi ojossa etkä kaiveluista huolimatta löydä kolikon kolikkoa kesäkassistasi;D

    VastaaPoista
  42. Kesäisessä farkkukassissa kuljettelen ain liikaa tavaraa eli kaikkea mahdollista. Oli muuten mukavaa löytää Sinut uudelleen täällä blogimaailmassa.

    VastaaPoista
  43. Uuden uutukaisessa kassissani kuljetan kaikkea mahdollista, mitä saattaa joskus tarvita. Ei sitä koskaan tiedä. Kesäistä siellä ovat lähinnä aurinkolasit, vaikka niitä saattaa tarvita kevätpilkinnässäkin!
    Uusia pilkkikelejä odotellessa kireitä siimoja kaikille kalastuksesta pitäville!

    VastaaPoista
  44. Kahdella arvalla mukana!
    Ihania kasseja! Oma kassini on kesällä aika usein virkattu (anopin) kassi. Niitä on minulla 3 kpl eri tarkoituksiin, ja mikä parasta, ne venyy ja mahtuu paljon tavaraa :O)
    Sitten kaupassa ihan tavallisia kankaisia kauppakasseja.
    Mutta; tykkään tuosta koirakassista (kankaasta ja mallista) sekä nuo kässäkassisi ovat kauniita!

    VastaaPoista
  45. Arvontaan mukaan!!
    Kesäkassissa kulkee vaikkapa termarikahvit kesäteatteriin! (Kävin siellä teidän kaupungin kt:ssa ja tykkäsin, myös kaunis kaupunki) Niin ja kassissa aina pessimistin pakollinen sateenvarjo!

    VastaaPoista
  46. Mukaan arvontaan. Kesä(kin) kassissa kulkee aina mukana käsityö.
    Noitten arpojen määrän saat itse arvioida: Olin tämän uusimman blogin eka lukija blogilistalla (voi sitä onnea, kun aamukahvillani huomasin jatkaneesi bloggailua) ja lukenut olen blogejasi piiitkään.

    VastaaPoista
  47. Liityin juuri lukijoihisi.

    Kesäkassissa majailevat lompakko, aurinkolasit, huuilipuna, kynsiviila sekä avaimet.

    VastaaPoista
  48. Minun kesäkassissani kulkee kaiken tarpeellisen lisäksi rantsukamat pikkuneidille sekä äidille lukemista ja käsityö.

    Kauniita kasseja olet saanut aikaiseksi <3

    -Tuija-

    VastaaPoista
  49. Minun kesäkassissa kulkee mukana kaikki tarpeellinen, jota ilman ei tule toimeen ja aina tarpeen tullen muutakin tavaraa mitä milloinkin tarvitaan ja kamera!
    Mukana arvonnassa kahdella arvalla.
    Ihana kesäkurssi teillä ja tulokset loistavia!

    VastaaPoista
  50. Hienoja kuvia ja mahtavia töitä Päivölän kassikurssilta! Olen hippusen kade, en mahtunut kurssille... Ehkä ensi vuonna. :)

    Kesäkassissani on hippusen rahaa limpparia tms. mahdollisen heikotuksen (tai jätski-mieliteon) varalle, lisäksi sinne mahtuu kamera ja yleensä myös puhelin. Kaikkea muuta tilanteen mukaan, kuten hyttysmyrkky, matkakäsityö, uimakamppeet jne. :)

    VastaaPoista
  51. Kylläpä sinulla onkin kauniita kasseja.
    Minun kesäkassissa on sanaristikkolehti, kännykkä, vähän rahaa, vesipullo, kirja, jokin käsityö, joskus suklaata tai lakua. Niillä pärjää aika monessa tilanteessa.
    Terveisin Arja

    VastaaPoista
  52. Mukana yhdellä arvalla, en ole vanha lukija, mutta olen uskollinen lukija ;)
    Kesäkassissani kulkee vesipullo, nessuja, rahapussi ja autonavaimet. Ja aina kotiin tullessani tyhjään kassini.

    VastaaPoista
  53. Minäkin pompsahdan viime metreillä mukaan uutena lukijana.. Kesäkassissa kulkee mukana pikkupussukka joka sisältää kaiken pienen tarpeellisen mukana kuskattavan (huulirasva, nenäliinoja, pastilleja..), kamera, "mansikkakassi" (apukassi isompiin ostoksiin), yleensä jotain pientä evästä :) ja perustarpeet puhelin, avaimet ym. Niin ja nykyään siellä kassissa piileskelee usein myös pieni käsityö.

    Laitoin myös linkin blogiini.

    Terv. eräs ekakertalainen Päivölästä...

    VastaaPoista
  54. Liityin vasta lukijaksi, mutta olen käynyt lukemassa blogia aikaisemminkin ihan säännöllisesti. Tykkään kun käytät blogissasi paljon kuvia!

    Kesäkassissani kulkee ainakin juomapullo ja aurinkovoide (keiken muun ympärivuotisen tavaran kanssa: avaimet, puhelin ym).

    VastaaPoista
  55. Kassissa on vaikka mitä, mutta kesällä sieltä tulee viskattua joku varapipo tai -hanskat ulos jotta vesipullolle tulee tilaa...
    Kesäkassin toiveissa mukana arvonnassa.

    VastaaPoista
  56. Arvonnassa mukana. Kesäkassissa on aina mukana aurinkovoidetta, aurinkolasit, avaimet, puhelin, lompakko, harja, huulipuna, peili.... siinä taisi olla suurinpiirtein kaikki.

    VastaaPoista
  57. Arvontaan mukaan vielä viime hetkillä minäkin, kassissa pitää olla tilaa normitavaroiden lisäksi ainakin kirjalle ja kutimelle tai edes virkkuukoukulle.

    VastaaPoista
  58. KIITOS kaikille osallistuneille!
    Kesäkassi valmistetaan AULIn toiveiden mukaan - ainakin osittain. :o)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!