Lukijat

perjantai 7. syyskuuta 2012

Huoli, harmi, kiukutus!!!

Stockmannin 150-vuotisjuhlan kunniaksi on suunniteltu 150 Edited Collection -mallisto, johon kuuluu uniikkeja numeroituja erikoistuotteita. Numero 125 on Muumi-muki, jossa seikkailevat hahmot ovat Tove Janssonin Stockmannille suunnittemasta lahjapaperista 1950-luvun lopulta.

Mukit tulivat myyntiin 3.9. ja myytiin kuulemma muutamassa tunnissa loppuun. Pahimmat trokarit olivat hamstranneet jopa 100 mukia - mukia on valmistettu vain 25.000 kappaleen erä.

Jäinköhän ilman???

Mielestäni Stocka toimisi aika fiksuksi, jos tilaisi nyt 50.000 kappaleen lisäpainoksen, jotta TAVALLISET, USKOLLISET KANTA-ASIAKKAAT saisivat ostaa oman mukinsa suoraan HEILTÄ, etteivät ole PAKOTETTUJA hankkimaan mukiaan ahneilta keinottelijoilta, piru vie!!

Harmittaa niin vietävästi! KIUKUTTAA suorastaan!

10 kommenttia:

 1. Voi,minä tiennyt tuosta mukista mitään.Aivan ihana muki.Luulisi stockan tilaavan niitä lisää.

  Jos niitä tulee sinnepäin jossain vaiheessa stockalle vielä myyntiin,niin voisitko ostaa minullekin yhden mukin ja vielä postittaa tänne.Maksan kaikkine kuluineen sen takaisin.Täällä kun ei stockkaa ole eikä tule.Verkkokauppa kyllä heillä näkyy olevan,josko sitten sieltä ehtisi ostamaan.

  Huutonetissä joku jo möi mukia.Nämä trokarit.Pitäisi olla joku ostorajoitus.

  VastaaPoista
 2. Ostorajoitus olis kyllä noissa poikaa! Niinhän sitä käytetään muissakin rajoitetuissa erissä.

  Tulikin mieleen, että mulla olis muumeja arvonnassa....

  VastaaPoista
 3. mie olin kanssa NIIN pettynyt kun yritin eilen myös samaista mukia saada. ostorajoitus ehdottomasti noihin. eihän tuossa rajoitetun erän myynnissä ole mitään järkeä.

  VastaaPoista
 4. Muki on tosi nätti, toivottavasti sitä saataisiin lisää myyntiin. Trokarit ovat ärsyttäviä, kirppareillakin välttelen ostamista sellaisista pöydistä, jotka selvästi kuuluvat trokareille.

  VastaaPoista
 5. Kumma, että myivät jollekin 100...mielestäni olisi kyllä voitu ostosta rajoitaa, että muutkin halukkaat olisivat mukin saaneet.

  VastaaPoista
 6. Kiitos JaanaElina, Punatukka, Mehtäemäntä, Wee Piglet ja Irmastiina! :o)
  Stockan verkkokaupasta tuote näkyy loppuneen. :o( JOS löydän mukia, saatanpa sellaisen ostaa sinullekin, JaanaElina. :o)
  Kyllä kiitos!! Ehdottomasti!! Samat rajoitukset kuin kahvipaketeillekin, max. 2/talous!!

  VastaaPoista
 7. Kiitos Paula.Stockan facebook sivuilla oli kommenteissa että joihinkin liikkeisiin oli tuotu lisää mukeja.Toivottavasti niitä tulee enemmänkin lisää.

  Mukavaa viikonlopun aikaa.

  VastaaPoista
 8. Ja epäilempä, että kohta Huutis pursuaa mukeja! Tosin, niitä trokareitahan ne ovat jotka niitä sitten myyvät :(

  VastaaPoista
 9. Eipä eilen illalla ollut Stockmanin sivuilla mukeja :(
  Ketuttaa mahottomasti kun jotkut ahneet paskat tilanneet monta kymmentä mukia - kohta myymät monen sadan euron hintaan :(

  VastaaPoista
 10. Kiitos JaanaElina, Pohdiskelija ja Nennu! :o)
  Sisko soitteli, lupasi käydä katsomassa Jumbon Stockalta. Arvelimme, ettei koko 25.000 mukin satsia ole kerralla myymälöihin toimitettu, EHKÄ vielä on toiveita...? Muussa tapauksessa on turvauduttava huuto.nettiin, se kyllä riepoisi... :o(

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!